Næste stop: Paris


I dag tager jeg til Paris, hvor jeg skal være de næste to uger – alene. Og nej, det er ikke en aprilsnar!

Jeg har de vildeste sommerfugle i maven. På den ene side har jeg glædet mig helt afsindigt meget. Næsten siden jeg kom hjem fra min tur sidste år. På den anden side er jeg spændt på, hvordan oplevelsen bliver her anden gang.

Sidst var jeg begavet med 25 grader og sol. Denne gang har jeg fornøjelsen af køligere forårsvejr og en del regn, ser det ud til. Men Paris i alt slags vejr slår jo pretty much ethvert andet sted, så mon ikke det går?

Samtidig er der alle de andre begrænsende tanker: Er lejligheden ok? Duer wifi’en, så jeg kan passe mit arbejde? Vil jeg føle mig tryg? etc…

Imens jeg er der, skal jeg skrive videre på min bog, og så skal jeg selvfølgelig rundt i byen. Jeg skal opdatere de guides, jeg har lavet i årenes løb, og så har jeg idéer til to nye guides også.

Er du også så heldig, at du skal til Paris, kan du måske bruge nogle af mine guides. Du finder dem her.

JANES PARISERGUIDES

Gode restauranter i Paris

Sunde grønne spisesteder i Paris

Paris’ bedste kaffebarer

Guide til anderledes oplevelser i Paris

Men det betyder altså, at bloggen her ændrer lidt karakter de næste par uger. Mindre mad og mere Jane-alene-i-Paris. Jeg håber, du har lyst til at følge med alligevel.

Desuden tror jeg, at jeg kommer til at lave stories på enten Instagram eller Snapchat. Hvad der nu lige falder mig rarest. Det er både hurtigere og nemmere, når man bevæger sig rundt i byen.

Min profil hedder @janefaerber begge steder, hvis du vil følge med i det daglige, og hvis du vil have en kæmpe dosis Paris.

Boot Cafe, Marais

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

5 kommentarer til “Næste stop: Paris”

  1. Hvad andet kan man sige end NYD NYD NYD ha en fantastisk tur. Alt vil blive endnu bedre end sidste år. Du fortjener det ovenpå dit lidt hårde år 2017 ?

    Svar