Mozzarellawraps


Mozzarellawraps er en skøn og mættende Low Carb tortilla, du kan bruge til at lave en lækker frokostwrap, til madpakken, som pizzabund eller hvad du nu foretrækker. De er nemme at lave og har en verden af anvendelsesmuligheder.

Mozzarellawraps

Mozzarellawraps

3 fra 1 stemme
Føj til favoritter Udskriv Pin
4 stk
|
10 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Opvarm ovnen til 160 grader almindelig ovn.
  • Blend osten med æggehviderne til du har en nogenlunde homogen masse.
  • Beklæd en bageplade med bagepapir og lav fire klatter på bagepladen.
  • Form massen til fire pandekager med bagsiden af en ske eller en dejskraber.
  • Sæt bagepladen i ovnen og bag i 6-8 minutter, til massen er fast.
  • Lad dem køle en anelse af, inden du forsigtigt letter dem fra bagepladen.
  • Opbevar dem i køleskabet med bagepapir imellem, så de ikke klistrer sammen.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Proteinrige mozzarellawraps

Disse mozzarella wraps indeholder godt med protein og ganske lidt kulhydrat, hvilket gør dem egnede til dig, der har svært ved at få spist protein nok.

På Keto gælder det særligt dem, som enten fokuserer på fedt i stedet for protein eller dem, som falder ind i et spisemønster, hvor de kun spiser to måltider om dagen. At stille kroppens behov for protein med kun to måltider kræver virkelig en indsats, og her kan det hjælpe at tilføje mozzarella wrap til sit måltid.

Læs også: Hvordan får man protein nok på Keto?

Low Carb tortilla

Du kan også bruge dem som tortilla i dit Low Carb/Keto-køkken. De er nemlig også helt geniale til texmex mad. Brug dem som tortillas, wraps eller små tacos. Fyld dem med kylling eller oksekød sammen med fx Pico de gallo eller Mexicansk coleslaw.

Wraps af mozzarella og æggehvide

Indrømmet, de er en anelse spøjse. Måske har du set, at Rema (tror jeg, det er) sælger mozzarellawraps i sådan nogle ruller og de er meget populære i Low Carb/Keto-verdenen. Her tænkte jeg, at jeg ville prøve at lave min egen variant.

Når du er i gang, kan du lige så godt lave dobbeltportion. De skal gemmes i køleskabet med madpapir imellem, så de ikke klistre sammen. Så er der til frokosten/madpakken et par dage.

Mozzarellawraps

Brug for en hjælpende hånd med vægttab?

Prøv min fleksible Keto kostplan. Den er nem og realistisk, selv i en travl hverdag.

Se kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

18 kommentarer til “Mozzarellawraps”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Vil lige slå et slaw for keto wraps, kødsauce med sriracha sauce OG bearnaisesauce, med pandestegt kål og avocado🤩🤩🤩

    Svar
  2. Nem og lækker opskrift
    Jeg brugte panden i stedet for ovnen og de blev lette og luftige
    Lidt hvidløg i dejen gjorde godt. Lidt smøreost og rul – nem mad i pausen :D
    Mange tak

    Svar
  3. Efter at jeg læste at nogen ikke kunde få dem af så kom jeg en tsk kokosolje på bagepapiret, og så var det bare at ryste dem af. Bare et tips 😁

    Svar
  4. 3 stars
    Nu har jeg lige lavet en portion. Jeg lavede to og så større. Den første var svær at løsne, med nr to vendte jeg papiret om og træk det af i stedet for at løsne det. Det virkede super godt👍 Nu glæder jeg mig til at smage dem i aften😋

    Svar
  5. Hej Jane
    Så har jeg prøvet dine mozzarella wraps, de
    Bliver gode, men i morgen vil jeg nok lave en dobbelt portion så de bliver lidt større og lidt tykkere, for de er meget porøse syntes jeg🤭
    Dbh hilsner fra
    Anita
    NB har lige bestilt din nyeste bog her til morgen, og glæder mig helt vildt til den lander her hos mig😁god weekend

    Svar
  6. Jeg kan ikke få dem af bagepapiret. Kan det være fordi jeg ikke har blendet det nok? Ellers genialt til min store teenagesøn som træner meget….og er meget sulten ( spiste bananer og drak et glas kakao efter træning før. Og er lidt træt af salat med ost og skinke wraps 😁)
    Mvh en stor fan…..
    Trine

    Svar
    • Jeg lod dem bare køle lidt og vippede dem så fri med en bagespatel og lod dem afkøle helt..🤷🏻‍♀️

      Svar
    • Åh jeg var slet ikke lige klar over at der fandtes flere forskellige. Jeg brugte bare en pose med revet mozzarella. Så i hvert fald ikke fedtreduceret (hvis det findes).

      Svar
  7. Er den lavet med frisk mozzerella eller den mere faste, der allerede er revet? Eller det er måske ikke så vigtigt for resultatet…

    Svar
    • Hov jo, det tror jeg faktisk er ret vigtigt. De er lavet med revet mozzarella. Jeg tror, det andet bliver får vådt og usammenhængende…

      Svar