Mozzarellawraps


Mozzarellawraps er en skøn og mættende Low Carb tortilla, du kan bruge til at lave en lækker frokostwrap, til madpakken, som pizzabund eller hvad du nu foretrækker. De er nemme at lave og har en verden af anvendelsesmuligheder.

Mozzarellawraps

Mozzarellawraps

3 fra 1 stemme
Føj til favoritter Udskriv Pin
4 stk
|
10 min

Ingredienser

Sådan gør du

  • Opvarm ovnen til 160 grader almindelig ovn.
  • Blend osten med æggehviderne til du har en nogenlunde homogen masse.
  • Beklæd en bageplade med bagepapir og lav fire klatter på bagepladen.
  • Form massen til fire pandekager med bagsiden af en ske eller en dejskraber.
  • Sæt bagepladen i ovnen og bag i 6-8 minutter, til massen er fast.
  • Lad dem køle en anelse af, inden du forsigtigt letter dem fra bagepladen.
  • Opbevar dem i køleskabet med bagepapir imellem, så de ikke klistrer sammen.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Proteinrige mozzarellawraps

Disse mozzarella wraps indeholder godt med protein og ganske lidt kulhydrat, hvilket gør dem egnede til dig, der har svært ved at få spist protein nok.

På Keto gælder det særligt dem, som enten fokuserer på fedt i stedet for protein eller dem, som falder ind i et spisemønster, hvor de kun spiser to måltider om dagen. At stille kroppens behov for protein med kun to måltider kræver virkelig en indsats, og her kan det hjælpe at tilføje mozzarella wrap til sit måltid.

Læs også: Hvordan får man protein nok på Keto?

Low Carb tortilla

Du kan også bruge dem som tortilla i dit Low Carb/Keto-køkken. De er nemlig også helt geniale til texmex mad. Brug dem som tortillas, wraps eller små tacos. Fyld dem med kylling eller oksekød sammen med fx Pico de gallo eller Mexicansk coleslaw.

Wraps af mozzarella og æggehvide

Indrømmet, de er en anelse spøjse. Måske har du set, at Rema (tror jeg, det er) sælger mozzarellawraps i sådan nogle ruller og de er meget populære i Low Carb/Keto-verdenen. Her tænkte jeg, at jeg ville prøve at lave min egen variant.

Når du er i gang, kan du lige så godt lave dobbeltportion. De skal gemmes i køleskabet med madpapir imellem, så de ikke klistre sammen. Så er der til frokosten/madpakken et par dage.

Mozzarellawraps

Nyhed: Ny bog til januar

FIX din fordøjelse er en bog, som hjælper dig med at løse dine fordøjelsesproblemer, uanset hvilken slags du måtte lide af. Fem forskellige skræddersyede handlingsplaner til de fem hyppigste fordøjelsesproblemer.

Læs mere her >>

Lyt til nyeste afsnit podcast gratis

Som PLUS-medlem kan du lytte til min nye podcast, Madbanditten uden filter – Lyt til sidste episode gratis i prøveperioden.

Emner denne gang: Antiinflammatorisk kost, hvad er den sundeste kost, proteindistribution, fest og alkohol på Keto og er Keto stadig sund, hvis man ikke laver alting fra bunden?

Lyt til sidste nye afsnit her >>

Udover podcast får du adgang til energiberegninger på alle opskrifter, du får din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, du kan lave dine egne madplaner og få en indkøbliste til eller du kan bruge de madplaner, jeg laver til dig hver måned.

Alt dette for mindre end 1 krone om dagen og du kan starte med at prøve det gratis i 7 dage her:

Prøv MadbandittenPLUS i 7 dage

Skal jeg hjælpe dig med vægttab?

Keto er super effektivt til vægttab, når det gøres rigtigt. Stop med at spilde tiden og kom ordentligt fra start.

Se hvordan her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

16 kommentarer til “Mozzarellawraps”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Nem og lækker opskrift
    Jeg brugte panden i stedet for ovnen og de blev lette og luftige
    Lidt hvidløg i dejen gjorde godt. Lidt smøreost og rul – nem mad i pausen :D
    Mange tak

    Svar
  2. Efter at jeg læste at nogen ikke kunde få dem af så kom jeg en tsk kokosolje på bagepapiret, og så var det bare at ryste dem af. Bare et tips 😁

    Svar
  3. 3 stjerner
    Nu har jeg lige lavet en portion. Jeg lavede to og så større. Den første var svær at løsne, med nr to vendte jeg papiret om og træk det af i stedet for at løsne det. Det virkede super godt👍 Nu glæder jeg mig til at smage dem i aften😋

    Svar
  4. Hej Jane
    Så har jeg prøvet dine mozzarella wraps, de
    Bliver gode, men i morgen vil jeg nok lave en dobbelt portion så de bliver lidt større og lidt tykkere, for de er meget porøse syntes jeg🤭
    Dbh hilsner fra
    Anita
    NB har lige bestilt din nyeste bog her til morgen, og glæder mig helt vildt til den lander her hos mig😁god weekend

    Svar
  5. Jeg kan ikke få dem af bagepapiret. Kan det være fordi jeg ikke har blendet det nok? Ellers genialt til min store teenagesøn som træner meget….og er meget sulten ( spiste bananer og drak et glas kakao efter træning før. Og er lidt træt af salat med ost og skinke wraps 😁)
    Mvh en stor fan…..
    Trine

    Svar
    • Jeg lod dem bare køle lidt og vippede dem så fri med en bagespatel og lod dem afkøle helt..🤷🏻‍♀️

      Svar
    • Åh jeg var slet ikke lige klar over at der fandtes flere forskellige. Jeg brugte bare en pose med revet mozzarella. Så i hvert fald ikke fedtreduceret (hvis det findes).

      Svar
  6. Er den lavet med frisk mozzerella eller den mere faste, der allerede er revet? Eller det er måske ikke så vigtigt for resultatet…

    Svar
    • Hov jo, det tror jeg faktisk er ret vigtigt. De er lavet med revet mozzarella. Jeg tror, det andet bliver får vådt og usammenhængende…

      Svar