Morgenmadsskål med røget laks og æg


Tidligere betød travle perioder, at jeg overlevede på chokolade og kaffe. Nu betyder det, at jeg prøver at være lidt ekstra varsom med, hvad jeg spiser for at kompensere for, at presset i forvejen er stort.

Morgenmadsskål med æg og laks - lækker LCHF / Keto morgenmad

Morgenmadsskål med røget laks og æg

Føj til favoritter Udskriv Pin
1
|
15 minutter

Ingredienser

Citronmayo

Sådan gør du

 • Svits spinaten i smør på en pande til det akkurat er faldet sammen. Krydr med salt og peber.
 • Kog ægget i 4-5 minutter og pil det.
 • Rør mayonnaise med citron, paprika, salt og peber og smag til.
 • Anret spinaten i en skål og top med æg, tomater, røget laks og dressing.
 • Pynt med persille og spis.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Det betyder dog langt fra, at jeg spiser komplicerede kreationer, men det betyder, at jeg er opmærksom på at få grøntsager, kød og fedt til alle mine måltider.

Nå ja, og faktisk også, at jeg prøver at få spist rigtige måltider. Og nej, i min bog er chiaknækbrød med smør og chokolade IKKE et rigtigt måltid og det er yoghurt og andre søde-bløde ting spist med ske heller ikke.

Jeg arbejder ellers meget målrettet med at undgå overhovedet at havne i alt for travle perioder, men det lykkes ikke altid. I øjeblikket har jeg et lykkeligt sammenfald af en bog-deadline, huskøb og lejlighedssalg og opstart af Kickstart-forløbet inden længe.

Og fordi vi så tit taler iltmaske og alt det der, og jeg skal kunne være noget for andre, så betyder det, at jeg skal tage mig af mig selv først. Ellers duer det ikke.

Og det gør jeg især på tre måder:

1) jeg spiser tre gode måltider om dagen

2) jeg går en tur hver dag

3) jeg går i seng senest kl. 22.00 hver dag

Og lige nu kan jeg godt høre, at jeg lyder lidt gammel, og det er jeg måske også. Men det VIRKER!

Morgenmadsskål med laks og æg

At flette lidt grønt ind i dagens første måltid er en fin vane. Det er ikke altid, jeg mestrer den, men jeg prøver at få lidt.

Her har jeg smørstegt lidt spinat. Det er en nem måde at få et skud grønt. Og faktisk fungerer denne skål fint til alle måltider og bør ikke isoleres til morgenmaden.

Morgenmadsskål med æg og laks - lækker LCHF / Keto morgenmad
Morgenmadsskål med æg og laks - lækker LCHF / Keto morgenmad

Sommerabat på Keto kostplan ‘den fleksible’

Få et superfleksibelt værktøj til at spise Keto med henblik på vægttab.

Læs alt om kostplanen her >>
(og spar 18%)

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

2 kommentarer til “Morgenmadsskål med røget laks og æg”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
  • Hej Anna

   Det er faktisk et rigtigt godt og hyppigt spørgsmål.

   Egentlig vil jeg sige, at programmet er for alle, der ønsker at gå ned i vægt med LCHF. Det er klart, at de vilde historier fra folk, der taber 8-12 kg på bare fire uger kommer fra folk, der kommer med meget stor overvægt.

   Jo tættere på normalvægt, man er, jo sværere er det at gå ned i vægt. Ikke umuligt. Bare sværere. Og det gælder uanset metode. Men det betyder bare at man skal være forberedt på at kiloene ikke rasler af, som man ser hos dem, der har mange kilo at tabe.

   Det vigtigste synes jeg er, at man har lyst til at leve med LCHF eller en form for low carb kost, når forløbet er slut. At tage Kickstart og gøre alt det, der skal for at kroppen bliver fedtforbrændende og så gå tilbage til high carb low fat bagefter, svarer til at bygge en bro halvt færdigt og så rive den ned igen. Det er spild af tid. Så det synes jeg måske skal være den vigtigste overvejelse.

   Giver det mening?

   Svar