Morgenmadssalat


Denne morgenmadssalat med æg, bacon, avokado og tomat smager bare fremragende godt og den giver en supernem og mættende start på dagen. Du kan gøre ret meget af den klar dagen før og den kan endda spises på farten fra en lille bøtte, hvis du har brug for det.

Morgenmadssalat med æg, bacon, avokado og tomat

Morgenmadssalat

4.50 fra 2 stemmer
Føj til favoritter Udskriv Pin
1
|
15 min

Ingredienser

Sådan gør du

 • Kog æggene hårdkogt (ca. 9 minutter). Gør evt. dette dagen før.
 • Steg baconskiverne sprøde på en tør pande. Lad dem dryppe af på køkkenrulle.
 • Skær tomat og avokado i tern.
 • Bland alle delene sammen.
 • Pres lidt citron eller limesaft over og drys med salt, peber og karse.
 • Server evt. med en skive kernebrød

Noter

Prøv også at vende 1 spsk fed cremefraiche i. Det giver et virkelig lækkert twist.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Morgenmadssalat til store og små

Denne morgenmadssalat er sammensat af de komponenter, man ofte i forvejen spiser til morgenmad, når man spiser Low Carb eller Keto. Her har vi bare blandet dem sammen til en lækker, lille rørt salat.

Jeg serverede tit denne for min unger, da de var mindre, og det var så dejligt med en ret, som vi alle kunne spise men også rart at vide, at de var sendt afsted med et super blodsukkerstabilt måltid i maven.

Du finder også opskriften på morgenmadssalaten her i min bog Madglad, som er mit bud på sund og spændende familiemad. Herunder har jeg skaleret portionsstørrelsen lidt op, så den passer til en voksen person.

Tag morgenmaden med på farten

Der er tit folk, der spørger, hvad de kan spise, hvis de har travlt om morgenen eller hvis de har brug for at spise på farten. Det har jeg en masse idéer til, som du kan se her: Keto-morgenmad til travle morgener.

Dennne morgenmadssalat kunne vi snildt tilføje til den liste. Du kan nemlig gøre det hele klar dagen før. Lige avokadoen ville jeg dog vente med til selve morgenen, men det tager jo ikke mange øjeblikke. Og så bare i en bøtte med en lille gaffel til og så er der nem og mættende morgenmad på farten.

Den egner sig også fint til en frokost eller madpakke. Igen ville jeg nok have avokadoen med ved siden af og vende den i før servering. Så holder den sig mest frisk, synes jeg.

Morgenmadssalat med æg, bacon, avokado og tomat
Foto: Columbus Leth til Madglad

Står der Keto og vægttab på dit 2023?

Keto har den unikke egenskab, at det nedsætter din appetit, hvilket giver mulighed for at gå ned i vægt uden sulten som den konstante og klæbrige makker.

Men det er ikke helt uden betydning, hvordan du griber Keto an. Lad Keto kostplanen guide dig eller overvej, om du ikke skal tage 6 uger med mig som din guide på mit Keto kursus. Kurset starter på mandag.

Vil du have mere ud af Madbanditten?

Se alle de fordele du kan få for bare 1 krone om dagen!

>> MadbandittenPLUS <<

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

3 kommentarer til “Morgenmadssalat”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. 4 stjerner
  Hej jeg har lige fået øje på keto og det har fanget min interesse da jeg gerne vil tabe en del. Og jeg har desværre det det sådan at jeg desværre ikke spiser bla avokado. Din morgenmadssalat har sagt wauw i mig. Men der er avokado i, er der noget jeg kan bytte det ud med? Jeg har i forvejen svært ved at spise om morgenen og dette fanger min interesse da det er lækre ting

  Svar