Morgenmadsburger à la McMuffin


Denne morgenmadsburger à la McMuffin er simpelthen et forsøg på at lave en Keto-version af en populær fastfood-favorit. Spejlæg, ost og bacon mellem to flade (blomkåls-)muffins. Og ja, selvfølgelig indeholder den blomkål. Troede du, du kunne slippe? Haha.

Morgenmadsburger - Opskrift på Keto morgenmad à la McMuffin

Morgenmadsburger à la McMuffin

Føj til favoritter Udskriv Pin
Sund konkurrent til burgerkædens morgenmad!
2
|
30 minutter

Ingredienser

Blomkålsmuffins (6-8 stk)

Fyld

Sådan gør du

 • Opvarm ovnen til 200 grader.
 • Bland alle ingredienserne til blomkålskagerne sammen i en skål.
 • Læg klatter af massen på en bageplade beklædt med bagepapir, eller bag dem fx i muffinforme.
 • Bag kagerne i ovnen i 10-15 minutter til de er gyldne og faste.
 • Steg baconen sprød på en pande og læg det til side.
 • Tilsæt evt. lidt smør på panden og steg æggene som spejlæg. Drys med salt og peber.
 • Læg evt. osten oven på æggene imens de steger.
 • Fordel bacon på halvdelen af blomkålskagerne, og top med æg, ost og en blomkålskage ovenpå.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Morgenmadsburger à la McMuffin

For mange er netop denne type opskrift det, som virkelig gør Low Carb/Keto til verdens bedste livsstil. Lækker, snasket morgenmad med alt det gode. Bacon, ost, æg. En slags morgenmadsburger à la McMuffin – bare uden kulhydraterne. Det er rimeligt svært at føle afsavn, når man spiser så godt.

At skulle ned i vægt er ofte associeret med trist mad. Mad, der er for lidt af og måske også mad, der ikke har så meget smag pga. fraværet af fedt. Men her er det nærmest omvendt. ‘Slankemaden’ smager bedre end den mad, folk plejede at spise. Jeg tror, det er en af grundene til Keto’s popularitet.

Blomkålsbrødene kan snildt laves i forvejen og ellers kan man gemme den til en dag, hvor man har lidt ekstra tid til at lave morgenmad.

Snasket og lækker morgenmadsburger med spejlæg, bacon og ost. Ja tak, siger jeg bare. Er du ude efter en snasket burger til aftensmad, synes jeg du skal kigge på den lækre keto-burger med chorizo og guacamole.

Ny til Keto? Start her: Begynderguide til Keto

Morgenmadsburger - Opskrift på Keto morgenmad à la McMuffin

Sidste Keto-kursus før sommerferien

På mandag starter forårets sidste Keto Kickstart kursus, så hvis du vil reservere en plads på det sidste kursus før sommerferien, skal du tilmelde dig nu. Kurset starter:

 • Mandag d. 15. april

Reserver din plads her

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

31 kommentarer til “Morgenmadsburger à la McMuffin”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Altså jeg erved at lave den nu, men kan Max få 4ud af den. Plus jeg måtte tage 2 æg i få at få det til at hænge lidt sammen, er det ok?

  Svar
  • Intet problem, det øger bare energiindholdet.

   De ‘hænger ikke sammen’. Det gør de først, når de er bagt.

   Svar
   • De smager skønt,kunne kun spise en af dem. Jeg bliver hurtig mæt men hurtigt sulten igen faktisk rigtig træls

    Svar
 2. Kan man erstatte chedder med et enkelt æg (som du gerelt foreslår hvis man ikke spiser mælkeprodukter)? Kan ikke lige gennemskue hvad 75 g ost svarer til i æg 😉

  Svar
 3. Kan man laves disse i forvejen og varmes op i microbølgeovn, eller fx fryses, da jeg ofte ikke kan spise når jeg lige er stået op og derfor kan tage den med og spise den lidt senere på formiddagen.

  Svar
 4. Er der nogen der ved, om man kan fryse blomkålen, når den er lavet til ris?
  Tænker det for mig vil være en stor hjælp i hverdagen…
  På forhånd tak.

  Svar
 5. Det ser simpelthen så lækkert ud! Hvilken slags bageforme / ringe bruger du til at få dem så fine? Og hvad er diameteren ca? :)

  Svar
 6. Waow, siger jeg bare♥️.
  Jeg har lige lavet og nydt denne lækre bandit. Og jo, den tager jo lidt mere end 5 minutter at kreerer, men er absolut værd at vente på. Det er ikke sidste gang, den kommer på bordet. ? Tak for de uundværlige inspiration.

  Svar
 7. Nu ser dine muffins jo endnu mere indbydende ud fordi der er så dejligt flotte runde!:) Er det bare fordi æg og blomkålskagerne er lavet i muffinsforme, eller har du brugt en anden fancy pansy formdims?

  Svar
  • Ja blomkålsbrødene er bagt i muffinforme og jeg brugte en ring til spejlæg for billedets skyld. Smagen er dog lige god uden?

   Svar
 8. Godt Nytår!!!
  Jeg har din KETO bog og glæder mig meget til den næste også.
  Jeg har været på et lignende forløb og tabte 6-7 kg på 6 uger og sov rigtig godt! Overvejer endnu et forløb – det næste er jo nu, men hvornår er næste gang i foråret?
  Mvh
  Mette:-)

  Svar
 9. Nu har jeg spist morgenmad for i dag, men får lige en idé… Jeg har nemlig rester af rodfrugtmosen fra nytårsaften – og ditto lidt oksemørbrad (som for øvrigt blev perfekt ved at følge dine anvisninger – tak for det). Jeg vil forsøge mig i morgen med at bruge resterne til en variation af morgenmadsburgeren. Tror også det kan blive godt!

  Svar
   • Og det blev de… Skønne altså?.

    Blev virkelig en god udnyttelse af nytårsresterne.
    Rodfrugtmosen som alternativ til blomkålen, oksemørbraden+lidt chorizo+seranno som erstatning for bacon (som lå i frossen stand i fryseren) og rygeostcremen spicet op med lidt chipotle, løgpulver og røget paprika og mere creme fraiche af den gode slags som et godt snasket tilbehør over cheddaren?

    Ikk’ så ringe endda som vi siger i det jyske?

    Svar
 10. Hej Jane
  Tak for dine fantastiske opskrifter. Er der mon en nem måde at få printet dine opskrifter ud på? Sidst jeg skulle printe en opskrift kom der 16 sider ud, og det er måske lige i overkanten.

  Svar
  • Haha ja, det er lidt vildt. Har du prøvet print-ikonet, der er under den grønne knap i toppen? Håber den gør det bedre.

   Svar
   • Ja, men så printer den kun én side med alle de ikoner man kan vælge. Det er lidt skørt. Det eneste, der virker er at kopiere teksten over i et word-dokument og så klippe-klistre i det. Det går også an, men det kunne jo være, der var en nemmere metode ;)

    Svar