Morgenmad og gode ritualer


Jeg elsker morgenmad. Så er det sagt. Morgenmaden er mit yndlingsmåltid på dagen. Ikke nødvendigvis det mest interessante, men efter mange timers faste, kan jeg bare så tydeligt mærke på min krop, at den tager vel imod den gode mad.

Min morgenmad består primært af protein og fedt. Det er den bedste måde til at undgå sukkertrang sidst på dagen. Jeg spiser derfor altid to æg. Spejlede, scramblede, kogte eller som omelet med lidt skinke-, oste- eller grøntsagsfyld. Hertil får jeg en smule grøntsager og et olieshot bestående at 1 spsk fiskeolie (cod liver oil fra Nordic Naturals er min klare favorit) i lidt grøntsagsjuice. Inden morgenmaden har jeg taget lidt HUSK loppefrøskaller i et glas vand (det er svært at få fibre nok til at holde maven i gang, når man lever glutenfrit og low carb). Efter morgenmaden drikker jeg en kande grøn the med kvæde. Jeg elsker at sidde og hænge over min morgenthe og gør det selv på travle hverdagsmorgener. En god start på dagen er vigtigt.

De andre familiemedlemmer spiser lidt anderledes end jeg. Lillepigen elsker, når jeg laver “yoghurt der drejer rundt” (=smoothie, som laves tyk og spises med ske). Jeg laver den af banan, jordbær/hindbær, ærteprotein, 1 spsk livets olie, ren vaniljepulver og lidt ris- eller sojamælk. Lillepigen ligner sin mor og har brug for proteiner og gode olier. 

Drengebarnet spiser ristet rugbrød med honning og et spejlæg eller branflakes med rismælk. Han tager sin fiskeolie rent på ske. Faren spiser branflakes blandet med Urtekrams femkornsflager. Vi står tidligt op for at tilberede al den mad…

Gør hverdagen nemmere med personlige madplaner

Madplaner er geniale til at holde fast i den sunde livsstil, også når hverdagen rammer. Vi kender alle situationen med at stå med snuden i Nettos køledisk kl. 17.10 og i stedet ende med dyr takeout.

Med et MadbandittenPLUS-medlemskab kan du lave et ubegrænset antal madplaner og få indkøbsliste til at tage med ud og handle.

Du kan simpelthen med få klik lave madplaner med de retter, som du (eller din familie) kan lide. Slut med at smide ud, fordi der altid er ret i planen, man ikke bryder sig om. For du vælger selv retterne!

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Herudover får du også:

  • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
  • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
  • færdige madplaner, jeg laver
  • madlister og visuelle tabeller og grafikker til Low Carb og Keto (perfekt til køleskabet)
  • adgang til eksklusive sundhedsartikler og guides (fx min store guide til protein, min guide til fedt og guiden til at tælle kulhydrat)
  • adgang til at lytte til min podcast

Prøv MadbandittenPLUS her

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Følg med på Instagram

Ved du, at du kan følge Madbanditten.dk på Instagram? Her deler jeg alle nye opskrifter, jeg udgiver.

Du er også velkommen til at følge min private Jane Faerber-profil. Her er mindre mad men mere hverdag, rejser og træning❤️

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

2 kommentarer til “Morgenmad og gode ritualer”

Skriv en kommentar

  1. Det ser super godt ud;0) jeg tænkte på der er jo ikke meget grønt, og så læste jeg i din bog, at du spiser ca. 50-100 g kulhydrater om dagen, hvad vil det ca. Svare til i grønt, for så vejede jeg noget broccoli og det vejede jo rigtig meget, men der er jo også vand i??? Så hvordan regner man det ud? Jeg ved godt jeg ikke skal veje tingene, men hvis jeg gerne vil ned i vægt, vil jeg helst ikke spise 100-150 g. Så hvad siger du:0)? God weekend .

    Svar