Morgenmad og forkølelse


Jeg er blevet forkølet! Fandme så! Og det er jeg fornærmet over. Ikke kun fordi det er midt i min påskeferie, som jeg havde forestillet mig skulle gå med at blive genforenet med mit Fitnesscenter (WTF?), men mere fordi det er min første forkølelse i to år (!).

To stive vintre har jeg klaret mig igennem uden en eneste influenza eller forkølelse. Det hænder, at jeg har optræk til lidt øm hals eller lign. men det går altid i sig selv igen, inden det kommer i udbrud.

Tidligere blev jeg ofte forkølet, og mindst en gang hver vinter lagde jeg mig med feber og influenza. Men to år uden snue, synes jeg, var en super trend. Og det var faktisk noget, jeg var stolt af.

Ungerne er også sluppet af med de konstante 11-taller ud af næsen og har nu kun enkelte afgrænsede forkølelser. Det kan dog lige så godt skyldes, at de er blevet ældre. For mit eget vedkommende er jeg selvfølgelig overbevist om, at det skyldes min sunde kost :-)

Nå…

Det betyder i øvrigt ikke, at jeg aldrig er syg. MIn akilleshæl her er maven. Hvis der er en mavevirus i nærheden, så rager vi den til os. Eller nogle af de andre ting, som jeg ikke vil nævne her over morgenmaden.

Men apropos morgenmad, så er appetitten ikke så stor. Muligvis fordi jeg allligevel ikke kan smage noget, hvilket gør det til en kedelig oplevelse at spise noget. I morges fik jeg hjemmeblendet yoghurt og et æg.

Yoghurten her er lavet af ca. 120 g blandede jordbær og hindbær, 1 dl Acido 3,5% fra Thise, 1 bæger pasteuriseret æggehvider, 1 spsk ærteprotein, lidt HUSK, 1 tsk sukrin+,  lidt revet skal af en økocitron og lidt vaniljepulver. Sikke en hekseblanding.

På toppen er der lidt hørfrødrys blandet med kanel og kardemomme. Jeg maler hørfrøene i kaffemøllen, blander dem med krydderierne og opbevarer dem i et lufttæt glas i køleskabet. Sammen med denne herlighed fik jeg selvfølgelig min morgensjus (Vita Biosa blandet med cod liver oil) og en kande grøn te.

Thises Acido er ny i mit køkken. Jeg får normalt ondt i maven af den type produkter, men nu ser jeg lige, om det går, hvis jeg holder mængderne nede. Jeg er bare lidt led ved soyamælk, fløde bliver lidt voldsomt fra morgenstunden og jeg vil gerne have den syrlige smag med.

Nå, men når jeg nu ikke kan træne i det omfang jeg havde planlagt, kan jeg jo få testet en masse af opskrifterne i min nye bagebog. Jeg har nu prøvet et par af opskrifterne og jeg er stadig voldsomt begejstret, kan jeg godt afsløre!

Er du frisk på en lille (vægt)udfordring?

Det er nu, du skal i gang, hvis du skal opnå et ansvarligt vægttab før sommerferien. Jo tættere på sommerferien, vi kommer, jo mere uansvarlige (og uholdbare) bliver strategierne.

Min vægttabsprotokol, Sommerklar med Madbanditten, hitter helt vildt i øjeblikket – skal du prøve den?

Læs om den her: Sommerklar med Madbanditten

Skal jeg sende dig en gratis Keto-madplan (aftensmad)?

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

En kommentar til “Morgenmad og forkølelse”

Skriv en kommentar