Moo shu pork


Moo shu pork er en klassisk kinesisk ret med svinekød, æg og grøntsager. Retten er lynhurtigt lavet og enormt velsmagende hverdagsmad for hele familien. Køber du en færdigsnittet coleslawblanding i supermarkedet, går det endnu hurtigere.

Hvis du foretrækker andet kød, kan du sagtens udskifte svinekødet med enten hakket kylling, oksekød eller evt. lam.

En virkelig nem vej til lækker kinesisk mad hjemme i dit eget køkken.

Moo shu pork

Moo Shu pork

4,50 fra 2 stemmer
Føj til favoritter Udskriv Pin
2
|
45 minutter

Ingredienser

Marinade

Æg og grøntsager

Drys

Sådan gør du

  • Bland soja/tamari, risvineddike, hvidløg, ingefær, sesamolie og sukrin sammen i en skål eller frysepose.
  • Skær koteletterne i tynde strimler og bland dem sammen med marinaden.
  • Lad kødet marinere i mindst 30 minutter.
  • Opvarm lidt smagneutral kokosolie på en pande og steg kødet i et minuts tid ved høj varme, til det har fået farve. Skub kødet lidt til side og tilsæt champignonerne og lad dem smide lidt af væsken.
  • Tilsæt evt. en anelse mere kokosolie og slå æggene ud i panden, rør i det så det bliver til røræg og bland det sammen med kødet og champignonerne.
  • Tilsæt det hvide af forårsløgene, hvidkål og gulerod og lad det stege med i et øjeblik.
  • Smag til evt. med lidt ekstra soja, risvinseddike og sødning.
  • Drys med resten af forårsløgene og evt. frisk koriander, chili og sesamfrø ved servering.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Hvad er Moo Shu?

Retten er en egnsret fra det nordlige Kina, specifikt fra Shandong-provinsen. Derfra er den blevet spredt til resten af Kina – og verdenen, særligt gennem de Amerikansk-kinesiske restauranter. Oprindeligt er retten kaldt “Moo Shi pork” og er opkaldt efter Osmanthus træet.

Hovedingredienserne i Moo Shu Pork er, udover svinekød, røræg, svampe, kål (både spidskål, hvidkål eller rødkål) og gulerod. Derudover kan du også tilføje bladselleri, bambusskud og agurk.

Du kan også vælge at bruge en anden svamp en champignon, som jeg har brugt i opskriften her. Faktisk er Moo Shu retten oprindeligt lavet med svampen almindelig judasøre eller “wood ear” på engelsk.

Moo shu pork

Sommerabat på Keto kostplan ‘den fleksible’

Få et superfleksibelt værktøj til at spise Keto med henblik på vægttab.

Læs alt om kostplanen her >>
(og spar 18%)

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

6 kommentarer til “Moo shu pork”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. 5 stars
    Perfekt 🫶🏻
    Så nem en opskrift og den smagte simpelthen så godt.
    Jeg glæder mig til restemorgenmad ☺️
    Den er suset lige ind på favoritlisten

    Svar
  2. Kødet har hygge med marinaden siden i morges.
    Nu er jeg i snittefasen.
    Kan se chili på billedet, men ikke i opskriften og heller ikke som drys.
    Hvor hører 🌶️ til?

    Svar