Miso-røræg


Japansk inspirerede røræg med miso, chili og ingefær. Måske lidt vilde smage for nogen at stå med om morgenen men jeg elsker seriøst både stærk og krydret mad i dagens første måltid. Det minder mig om rejser til Asien, hvor de altid havde alverdens chilisaucer på morgenbuffeten, som jeg lystigt hældte over mine æg.

Her har brugt den japanske miso-pasta direkte i æggene og det giver en skøn og særegen smag.

Miso-røræg

Miso-røræg

5 fra 2 stemmer
Føj til favoritter Udskriv Pin
1
|
10 minutter

Ingredienser

Drys

Sådan gør du

  • Pisk æg sammen med miso, chiliflager, salt, peber og ingefær.
  • Varm olien op på en pande ved lav varme. Kom æggene på panden og vent et par sekunder med at røre i det. Rør forsigtigt i æggene til det akkurat har sat sig.
  • Server med frisk koriander og lidt skiver af frisk chili.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Røræg med miso

Hvis du ikke kender miso, er det en fermenteret pasta lavet primært af sojabønner, som ofte bruges i det japanske køkken. Miso bruges i mange retter, mest kendt er måske misosuppen, der ofte serveres som forret i japanske måltider. Selv hvis du ikke kender miso, genkender du garanteret smagen, når du smager den.

Og her er misopastaen altså brugt i røræg.

miso-røræg

Kan jeg hjælpe dig med noget?

Har du brug for støtte eller hep, input til din kost eller brug for hjælp til at få rettet lidt ind, så du kan få de resultater, du drømmer om? Så hop ind på min lukkede spørgeside og lad mig hjælpe dig.

Som at have en coach ved hånden men uden at det koster tusindevis af kroner hver måned💸

Spørgesiden er til mine PLUS-medlemmer og er du ikke medlem allerede, kan du prøve det gratis her:

Ja tak – det vil jeg prøve!

Udover den lukkede spørgeside får du adgang til at se energiberegninger på alle mine 2.000 opskrifter, din egen favoritside, hvor du kan gemme opskrifter og lave madplaner med indkøbsliste, velkomst e-bogen Den Store Keto-guide (værdi 149,-) og du kan lytte til min podcast.

I Januar 2022 vejede jeg 116 kg og blev medlem hos dig. Det er den bedste beslutning jeg har taget i hele mit liv. Jeg vejer nu 75,4 kg og vægten  går stadig langsomt ned. Jeg har endelig fået et liv, hvor jeg ikke konstant er sulten og kun tænker på mad.”

Start prøveperiode her 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

4 kommentarer til “Miso-røræg”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. 5 stars
    Hej Jane,
    Jeg prøvede denne opskrift i morges, og havde lidt problemer med at få rørt misoen ud i æggene. Måske fordi jeg bruger en rød miso..? Men jeg har set andre røre misoen ud i vand før den kommer ned til æggene. Er det en løsning? Ellers bliver det klumpet.

    Svar
      • 5 stars
        Det var det! Jeg tror der er forskel på om det er en miso-paste eller en kompakt klump miso, der skal udblødes 1:1 med fx vand. Her søndag morgen brugte jeg et af dine andre fantastiske tips: at komme en ekstra æggeblomme i til sidst. Det var mums!

        Svar