Disse bounty-is med smag af kokos og chokolade vakte stor begejstring hos mine unger. Men hvem ville ikke gerne sætte tænderne i en lækker bounty-is?
Men i weekenden fik jeg virkelig en stjerne i bogen hos mine unger, da jeg serverede disse kokos-ispinde for dem. Vi ved allerede godt, at mad på pind er populært, men mad eller desserter på pind i miniature-udgaver er jo slet ikke til at stå for! Og når det kommer til søde sager, er det virkelig dejligt at kunne lave dem i små portioner.

Ingredienser
- 400 ml kokosmælk
- 3 spsk SukrinMelis
- 3 dl kokosmel (den helt almindelige slags)
- 2 dråber vaniljeessens/vaniljeekstrakt eller 0,5 tsk vaniljepulver
- 200 g mørk chokolade 70-85%
Sådan gør du
- Pisk kokosmælk med SukrinMelis og vanilje og rør herefter kokosmelet i.
- Fordel kokosmassen i isformene og sæt dem på frost.
- Smelt chokoladen i vandbad.
- Tag de frosne is ud af fryseren og dyp dem i chokoladen.
- Drys lidt kokos på, hvis du synes. Hvis det skal se ekstra festligt ud, kan du også hælde chokoladen på i små striber.
- Læg de chokoladebeklædte ispinde på et fad beklædt med bagepapir og sæt dem tilbage i fryseren. Nu har du en lille sundere lækkerbidsken, til når lysten til is melder sig.
Egne noter som Plus medlem
Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter
Lækker kokosis – nu som ispinde
Egentlig havde jeg tænkt mig bare at lave de lækre sukkerfrie Bounty, helt som jeg plejer og så fryse dem, men jeg landede et andet sted. Men det blev til nogle dejlige små ispinde lavet på kokosmælk og med kokosmel.
Bounty is uden sukker
Jeg har jo lavet disse bounty /kokos-is uden sukker og når man laver is uden sukker, påvirker det jo konsistensen. Den bliver hårdere og ikke så cremet. Det må man leve med, hvis man spiser sukkerfri is.
Vi har det princip at vi spiser sukkerfri is til ‘daglig’ (altså ikke hver dag men du ved, sådan i vores hverdagsliv) og når det så skal være, spiser vi helt almindelig is med sukker. Nydelse du ved. Sådan synes jeg, det fungerer super.
Har du prøvet at kokosmælken skiller når den bliver pisket? Bruger den samme som sidst men den skilte ikke😩
Æv! Nej aldrig. Men jeg må indrømme at det er tusinde år, jeg har lavet den sidst…
Hejsa
Kan se at extra creamy kokosmælk er udgået – vil du bruge kokosfløde eller evt bare den tykke del af en kokosmælk i stedet for?
På forhånd tak for hjælpen.
Vh
Charlotte
Ja det er den desværre. Jeg vil bare bruge en hvilken som helst anden kokosmælk. Hele kokosmælken ikke kun fløden. Den fra Änglamark i karton er den, der minder mest om den Extra Creamy.