Mine LCHF-bøger


Jeg har skrevet tre bøger om LCHF. Hvis du vil læse mere om, hvad de hver især handler om, kan du klikke på billederne her nedenfor, eller du kan gå direkte til shoppen, hvis du gerne vil købe en signeret kopi.

 

LCHF Brød&Kager

Mæt & slank med lchf

 

SPIS DIG MÆT & GLAD

4 kommentarer til “Mine LCHF-bøger”

 1. Hej Jane.

  Vedr striks LCHF opskrifter.
  Hvordan er de markeret her på siden? Den bog jeg har købt, indeholder kun 2 LCHF strikse morgenmåltider, og jeg påtænker at starte 4-6 ugers striks LCHF, og mangler derfor lidt inspiration, så det ikke bliver for ensformigt.

  MVH
  Lena ;-)

  Svar
 2. Hej Jane.

  Jeg har købt en af dine bøger (mæt og slank med LCHF), men vil gerne have dem alle ;-) tænker på rækkefølgen af dine bøger, hvilken er den først, derefter osv? Da jeg gerne vil læse før jeg køber den næste.

  Vedr striks LCHF opskrifter.
  Hvordan er de markeret her på siden? Den bog jeg har købt, indeholder kun 2 strikse morgenmåltider, og jeg påtænker 4-6 ugers striks LCHF.

  MVH
  Lena ;-)

  Svar
  • Den første bog er LCHF spis dig mæt & glad. Mæt & Slank er 2’eren. LCHF året rundt er 3’eren.
   Hvis du bruger 5 min på at sætte dig ind i de helt enkle retningslinjer, der er for striks LCHF, kan du nemt justere de fleste opskrifter til at passe til det meget lave kulhydratniveau. Læs om det i bogen eller her: HVAD ER STRIKS LCHF EGENTLIG?

   Svar