Mindful Spisning – sidste chance for deltagelse i konkurrencen


Så er det ved at være sidste chance for at deltage i konkurrencen om at komme med mig til inspirationsaften om Mindful Spisning. Hvis du ikke har deltaget endnu, så stik forbi dette indlæg og læg en kommentar.

Fristen for deltagelse er i morgen kl. 16, og vinderen offentliggøres onsdag.

Er du nysgerrig efter at høre mere om Mindful Spisning bogen, kan du se Per Brændgaard og Uffe Damborg fortælle om idéen her.

For mit vedkommende kunne jeg godt have gavn af at få skubbet lidt mere mindfulness ind i mine måltider. F.eks, har jeg spist en sen frokost, imens jeg har set ovenstående bogtrailer og skrevet dette indlæg. Så jeg har helt sikkert noget at lære!

Sidste Keto-kursus før sommerferien

På mandag starter forårets sidste Keto Kickstart kursus, så hvis du vil reservere en plads på det sidste kursus før sommerferien, skal du tilmelde dig nu. Kurset starter:

  • Mandag d. 15. april

Reserver din plads her

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

3 kommentarer til “Mindful Spisning – sidste chance for deltagelse i konkurrencen”

Skriv en kommentar