Min for tiden favorit-morgenmad


Det her er min for tiden favorit-morgenmad: En god gammeldags æggemad!

Eller næsten “gammeldags”, for i stedet for at lægge mine kogte æg på rugbrød, bruger jeg chia-knækbrød eller mine sprøde grøntsagsbrød, som har fået et godt lag smør. Kombinationen af æg, smør, avokado og karse er bare så overlækker.

Nemt, hurtigt og mættende!

Min bedste LCHF-morgenmad: Æggemadder med avokado --> madbanditten.dk

Min for tiden favorit-morgenmad

Føj til favoritter Udskriv Pin
1 person
|
10 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Det er jo ikke så meget en opskrift, som det er en idé til inspiration. Men smør et godt lag smør på grøntsagsknækbrødet eller kerneknækbrødet, del ægget og fordel skiverne ovenpå.
  • Halver avokadoen og skær den ene halvdel i tynde skiver og læg ovenpå æggemadderne og spis den anden halvdel ved siden af.
  • Drys med urtesalt og peber. Jeg fik desuden min morgensjus og en kaffe med fløde og vaniljepulver.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Tip til kogte æg

Kender du det med, at du lige har kogt et æg, og så er det, som om skallen er groet fast til selve ægget, og du ender med at ødelægge ægget i din iver efter at pille det? Årh, få ting kan gøre mig så arrig.

Nogle mener, at det beror på, hvor frisk ægget er, men jeg ved faktisk ikke med sikkerhed, om det hænger sådan sammen. Udover altid at hælde koldt vand over de færdigkogte æg, gør jeg altid det, at jeg putter 1 tsk bagepulver i kogevandet sammen med æggene. Så slipper skallen 8 ud af 10 gange. Husmoderråd hermed videregivet. Har du andre tip til nemt-pillende æg, så skynd dig til at skrive dit bedste tip her nedenunder!

God gammeldags æggemad - uden gluten og mel --> madbanditten.dk

Gør hverdagen nemmere med personlige madplaner

Madplaner er geniale til at holde fast i den sunde livsstil, også når hverdagen rammer. Vi kender alle situationen med at stå med snuden i Nettos køledisk kl. 17.10 og i stedet ende med dyr takeout.

Med et MadbandittenPLUS-medlemskab kan du lave et ubegrænset antal madplaner og få indkøbsliste til at tage med ud og handle.

Du kan simpelthen med få klik lave madplaner med de retter, som du (eller din familie) kan lide. Slut med at smide ud, fordi der altid er ret i planen, man ikke bryder sig om. For du vælger selv retterne!

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Herudover får du også:

  • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
  • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
  • færdige madplaner, jeg laver
  • madlister og visuelle tabeller og grafikker til Low Carb og Keto (perfekt til køleskabet)
  • adgang til eksklusive sundhedsartikler og guides (fx min store guide til protein, min guide til fedt og guiden til at tælle kulhydrat)
  • adgang til at lytte til min podcast

Prøv MadbandittenPLUS her

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Følg med på Instagram

Ved du, at du kan følge Madbanditten.dk på Instagram? Her deler jeg alle nye opskrifter, jeg udgiver.

Du er også velkommen til at følge min private Jane Faerber-profil. Her er mindre mad men mere hverdag, rejser og træning❤️

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

33 kommentarer til “Min for tiden favorit-morgenmad”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Halløj – det tip med bagepulveret skal jeg have afprøvet.
    Jeg fik på et tidspunkt at vide (kan ikke huske hvorfra) at jeg skulle putte en sjat eddike i kogevandet.
    Punkt 1: Det lugter IKKE særligt godt, punkt 2: det virker ikke.

    Så nu skal jeg da prøve dette – det lugter i det mindste ikke….

    Svar