Min for tiden favorit-morgenmad


Det her er min for tiden favorit-morgenmad: En god gammeldags æggemad!

Eller næsten “gammeldags”, for i stedet for at lægge mine kogte æg på rugbrød, bruger jeg chia-knækbrød eller mine sprøde grøntsagsbrød, som har fået et godt lag smør. Kombinationen af æg, smør, avokado og karse er bare så overlækker.

Nemt, hurtigt og mættende!

Min bedste LCHF-morgenmad: Æggemadder med avokado --> madbanditten.dk

Min for tiden favorit-morgenmad

Føj til favoritter Udskriv Pin
1 person
|
10 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

 • Det er jo ikke så meget en opskrift, som det er en idé til inspiration. Men smør et godt lag smør på grøntsagsknækbrødet eller kerneknækbrødet, del ægget og fordel skiverne ovenpå.
 • Halver avokadoen og skær den ene halvdel i tynde skiver og læg ovenpå æggemadderne og spis den anden halvdel ved siden af.
 • Drys med urtesalt og peber. Jeg fik desuden min morgensjus og en kaffe med fløde og vaniljepulver.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Tip til kogte æg

Kender du det med, at du lige har kogt et æg, og så er det, som om skallen er groet fast til selve ægget, og du ender med at ødelægge ægget i din iver efter at pille det? Årh, få ting kan gøre mig så arrig.

Nogle mener, at det beror på, hvor frisk ægget er, men jeg ved faktisk ikke med sikkerhed, om det hænger sådan sammen. Udover altid at hælde koldt vand over de færdigkogte æg, gør jeg altid det, at jeg putter 1 tsk bagepulver i kogevandet sammen med æggene. Så slipper skallen 8 ud af 10 gange. Husmoderråd hermed videregivet. Har du andre tip til nemt-pillende æg, så skynd dig til at skrive dit bedste tip her nedenunder!

God gammeldags æggemad - uden gluten og mel --> madbanditten.dk

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

33 kommentarer til “Min for tiden favorit-morgenmad”

 1. Halløj – det tip med bagepulveret skal jeg have afprøvet.
  Jeg fik på et tidspunkt at vide (kan ikke huske hvorfra) at jeg skulle putte en sjat eddike i kogevandet.
  Punkt 1: Det lugter IKKE særligt godt, punkt 2: det virker ikke.

  Så nu skal jeg da prøve dette – det lugter i det mindste ikke….

  Svar