LCHF – SPIS DIG MÆT & GLAD

D. 24. april 2013 udkom min første bog LCHF – SPIS DIG MÆT & GLAD i samarbejde med Politikens Forlag. Den har siden solgt i over 100.000 eksemplarer og er udkommet i både Island, Norge, Holland, Belgien og Tyskland.

Du kan bestille et eksemplar på fx  Saxo.com (reklamelink). Bogen fås også i boghandlere og i større supermarkeder. Den findes også som iBook til iPad og kan købes i iTunes.

Bogen gennemgår baggrunden for LCHF-principperne, og hvad du kan opnå ved at tilrettelægge din kost på denne måde. Den indeholder tips og gode råd til at komme i gang med at lægge korn og sukker på hylden og starte med at spise mad, som ikke bare smager godt, men som gør dig mæt og glad og giver dig energi og overskud til hele dagen. Bogen giver også et historisk tilbageblik på, hvordan vi er endt med de fedtfattige kostråd, som har præget al sundhedsformidling de sidste tre årtier. Og så får du selvfølgelig lækre og lettilgængelige opskrifter til alle dagens måltider.

Vil du bladre lidt i bogen, før du køber? Så klik HER eller på billedet nedenfor.

137 kommentarer til “LCHF – SPIS DIG MÆT & GLAD”

Skriv en kommentar

  1. Kære Jane
    Er denne bog “LCHF spis dig mæt og glad” også KETO? Jeg har dine to KETO bøger og jeg elsker dem. Men så fandt jeg lige denne i gemmerne, som jo også har en masse gode opskrifter, men jeg er i tvivl om den er KETO? ?

    Mvh. Louise

    Svar
    • Hej Louise

      Som du ved fra mine to Keto-bøger, er det jo ikke madvarer eller opskrifter, der ‘er keto’. Keto er et spørgsmål om samlet set at spise så få kulhydrater over dagen at kroppen kommer i ernæringsmæssig ketose. For de fleste betyder det 20-30 g kulhydrat (primært fra grøntsager) for de fleste mennesker. Så længe du holder dig inden for den ramme, kan du bruge alle de opskrifter, du synes. Men du skal bare selv holde styr på kulhydraterne.

      Du kan også læse mere her: https://www.madbanditten.dk/2019/01/14/er-det-keto/

      Svar
  2. Skulle gjerne ha kjøpt din bok Spis deg mett og glad, men virker ikke som den kan kjøpes på papir i Norge lenger.. Vet du hvor man kan få tak i den? Finnes den hos danske selgere som kan sende til Norge. Alternativt kan jeg selvsagt lese den på dansk og.. ;)

    Svar
    • Ah godt spørgsmål. Jeg ved ikke om den fås i Norge længere men ellers kan du jo få min nyeste bog KETO. Den er lige udkommet på norsk.

      Og skal det være Spis dig mæt og glad, skal du nok have fat i en dansk boghandler, der sender til Norge og det plejer desværre at være virkelig dyrt i fragt…

      Svar
  3. Hej Jane

    Jeg blogger ovre på glutenfrimagi.dk og går med drømmene om en dag at udgive en kogebog. Jeg håber, derfor du kunne tænke dig, at svare på et par mere praktiske spørgsmål omkring det at udgive en kogebog?

    Jeg kan godt lide tanken om at gå vejen alene, altså uden et forlag, hvilke fordele og ulemper synes du, der er ved at samarbejde med et forlag omkring at udgive en kogebog?

    Jeg kan se du har udgivet både som trykt og e-bog, hvilken har der været størst succes ved?

    På forhånd mange tak for hjælpen :)

    Pernille

    Svar
    • Hej Pernille
      Beklager det sene svar.
      Det er jo et stort spørgsmål, du stiller, men kort sagt vil jeg varmt anbefale dig at gå med et forlag. At være selvudgiver er meget andet end bare at få et trykkeri til at trykke bogen. Salgskanalerne er ikke på plads og boghandlerne tager kun bogen modvilligt hjem, og hvad nytter det at have lavet en bog, hvis den ikke kan købes nogle steder. De etablerede forlag sørger jo dels for at bogen sælges rette steder men har også marketingsafdelinger, som sikrer at bogen får omtale i pressen.
      Ulempen ved at samarbejde med et forlag er selvfølgelig at man skal blive enige om en række ting og at royaltyindtjeningen pr. bog er lavere. Men det opvejes langt af at bogen oftere vil få et flottere salg.
      Jeg har ikke rigtig nogen erfaring med e-bøger. Jeg samlede nogle juleopskrifter i en pdf for nogle år siden og gav den bort gratis. Men det er ikke en udgivelse, jeg tæller med. Mine trykte bøger har haft stor succes. Dels pga. emne, timing og indhold men mit forlag bærer bestemt også en del af æren.
      Håber det kan hjælpe dig lidt videre og pøj pøj med projektet!

      Svar
  4. Hej Jane.

    Jeg gav mig i kast med de gulerodsboller, som er i overstående bog. Men! – dejen blev ved med at være slatten(/for våd), – jeg kunne på ingen måde tage det i hænderne og forme en bolle af det, – som det står i bogen man skal. Jeg har fulgt opskriften slavisk!
    Det ENESTE det undveg fra din opskrift var, at jeg ikke brugte mandelmel fra “Funktionel Mad”, – men mandelmel fra Urtekram.
    Kan dét virkelig være forskellen!?? Ellers er jeg fortabt ..

    Mvh. Diana – en ny (begejstret!) fisk i LCHF verdenen

    Svar
    • Hej Diana. Ja, det er lige netop det, der gør forskellen. Mandelmel fra Urtekram er bare malede mandler mens det fra Funktionel Mad er fedtreduceret og til gengæld har et tårnhøjt fiberindhold, som gør at dejen kan hænge sammen. Man kan ikke bytte den ene slags til den anden. Så opskriften (og andre bageopskrifter) skal faktisk følges sådan rigtigt slavisk. I hvert fald indtil man lærer sig hvilke ingredienser, der kan gøre det ud for hinanden. Sorry.

      Svar
  5. Pingback: Foccasia