LêLê Nha Hang – en varm anbefaling


Når man spiser en virkelig god middag på en restaurant, som vi gjorde sidste gang på LêLê Nha Hang, så skylder man sig selv at tage tilbage dertil for at se, om det høje niveau kan klare en test mere. Og det skal jeg love for, at det kunne ved aftenens middag på LêLê Nha Hang. Denne gang havde jeg alliereret mig med to lækre damer, og det var fredag, og humøret var højt.

 

Vi lagde ud med at bestille en masse forskellige forretter, som vi delte.

 

Vi smagte den lækre laksetatar med chili og lime.

 

 

 

De friske forårsruller med svinekød, tigerreje og mynte hitter altid. Vi måtte have to portioner af dem.

 

 

 

Og de sprødstegte forårsruller med svinekød og krabbe. Også et hit!

 

 

 

For ikke at nævne den guddommelige råmarinerede tun med sit lækre tilbehør af pak choi og pære.

 

 

 

Herudover fik vi også de sprødstegte tigerrejer med sød basilikum og chilisauce, men de var indpakket i en glutenholdig dej, så dem spiste jeg ikke.

 

Vi synes nu godt, at vi kunne fortsætte lidt endnu, så vi bestilte også to hovedretter. Og det var godt, vi holdt os til to, for de var kæmpestore. Vores valg, ja, mit faktisk, for jeg fik lov at bestemme både mad og vin – lucky me – faldt på en vietnamesisk oksekødssalat og en vegetarkarry med otte grøntsager.

 

Den lune oksekødssalat smagte simpelthen pragtfuldt.

 

 

 

Vegetarkarryen manglede lidt smag, så det var lidt ærgerligt.

 

 

 

 

Damerne skyllede naturligvis middagen ned med bobler. Det var vel fredag!

 

 

 

Udover at maden var tiptop, så var betjeningen og stemningen det samme. Helt fra vi blev modtaget i baren af både værtinden og bartenderen til den meget opmærksomme betjening vi fik igennem hele aftenen af vores søde tjener. Og det trækker altid op. Restauranten er imponerende godt besøgt, og jeg vil tro, de nåede i hvert fald 1½ seating, og det er altså en stor restaurant. Desuden havde de helt styr på at dæmpe belysningen, som aftenen skred frem, ligesom der blev skruet en anelse – men aldrig for meget – op for de lækre rytmer fra DJ’ens mixerpult ved indgangen. Det er min oplevelse, at mange restauranter udervurderer, hvor meget ambiance de kan skabe med det rette lys og den rette lyd. Så thumbs up til LêLê igen. Jeg kommer tilbage. Helst snart.

 

LêLê Nha Hang, Vesterbrogade 40, 1620 København V

 

Sommerabat på Keto kostplan ‘den fleksible’

Få et superfleksibelt værktøj til at spise Keto med henblik på vægttab.

Læs alt om kostplanen her >>
(og spar 18%)

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

2 kommentarer til “LêLê Nha Hang – en varm anbefaling”

Skriv en kommentar