Endnu en middag på 42Raw


Hvordan kan en kødspisende, proteinhungrende hulekvinde spise sig mæt i raw food? Jamen, jeg forstår det heller ikke, men det kan jeg altså. Og det er simpelthen noget af det mest delikate mad, jeg har smagt. Og jeg er mæt og tilfreds i timevis efter.

Nu har jeg efterhånden spist på 42RAW  nogle gange. Tilfældet vil, at jeg arbejder få numre længere nede ad gaden, så det er fristende af og til at springe madpakken over og hente lidt lækkerier til frokost. Det ironiske er, at på den anden side af gaden ligger Madklubben Steak. Også et alvorligt godt spisested og måske i virkeligheden lidt mere i tråd med min overordenede kostfilosofi, men de sidste par gange har 42RAW altså vundet. Til vinter ser det givet vis anderledes ud.

Nå men i aften havde jeg så manden med for første gang. Han skelede også over til Madklubben, og jeg lovede ham, at vi snart skulle spise der også, mens jeg holdt fast i, at vi i aften altså skulle spise raw som aftalt. Han er en stor mand, min (hule)mand, og han var kampsulten, og han var ærligt talt lidt nervøs for, om han nu også kunne blive mæt af grøntsager og nødder. Men han gik med til at give det et forsøg, og han blev ikke skuffet.

Jeg fik lasagnen, som smager absolut himmelsk. Den er lavet med tomatsauce og valnødder og bechamelsauce af cashewnødder. Gætter jeg. Den smager gudhjælpemig af lasagne, og den er fløjlsblød i konsistensen. Det er yppert. Virkelig. Hertil fik jeg en juice af spinat, selleri og agurk.

Pragtfuldt! Helt og aldeles pragtfuldt måltid mad.

Manden fik tapastallerknen, hvor han både fik smagt lasagnen, pizzaen og sandwichen. Også en lækkerbidsken. Han drak juice af æble, ingefær og mynte. Joe & the Juice go home, sagde han. Og han er vist egentlig ret vild med dem.

Til dessert valgte manden chokoladekagen, og  jeg nappede en cookie for selskabets skyld. Begge dele lækre men kagen absolut smukkest:

Det er dejligt at spise RAW. Særligt når der er andre, der tilbereder det til en. Hele konceptet omkring de 42 grader er jeg dog rimelig ligeglad med, men jeg kan lide idéen i at spise mad i sin naturlige form, mad, som kroppen kan genkende, og som den nemt og effektivt kan trække næring ud af. Gad vide, om mætheden kommer af at maden er meget næringsrig?! Bare en tanke. Min raw food kogebog skal i hvert fald nærstuderes lidt i ferien, og mon ikke jeg kan snige et par retter ind. Som tilbehør til kød, sikkert, men det ville stadig være lækkert :)

PS: Harry Potter 7 var fantastisk. Super afslutning på de mange år i troldmændenes univers. Jeg var ved at omkomme af grin over at skulle have 3D brillerne på. Jeg er sådan en dinosaurus, der ikke har set en 3D film før. Min sidemand syntes, det var knap så morsomt…

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
 • færdige madplaner, jeg laver
 • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
 • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
 • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

2 kommentarer til “Endnu en middag på 42Raw”

Skriv en kommentar

 1. Jeg spiste der for nylig med min vegetarven, men jeg må indrømme, at vi ikke blev mætte af måltidet. Nu fik vi heller ikke kage, men jeg havde nok forventet et måltid, der mættede mere, end det gjorde – og jeg plejer ellers ikke at spise store portioner, så det kan heller ikke være det :-)

  Jeg er spændt på, hvad du finder på at lave af raw food. Jeg har heller ikke så megen fidus til konceptet, men det er jo altid spændende at prøve noget nyt, så fortæl endelig om dine eksperimenter :-)

  Svar
 2. Ser ud som en dejlig dag/aften :)
  Det eneste problem jeg har med det der raw food er deres voldsomme forbrug af solsikkekerner -når man som jeg er ret selektiv med mit nøddevalg pga intolerence så tør jeg ikke rigtig prøve det ;)

  Svar