Mexicanske røræg


Mexicanske røræg er virkelig en topklasse morgenmad på Keto. Eller jo faktisk for alle, der kan lide mexicansk mad. Her har de klassiske røræg fået selskab af en omgang smeltet ost, en halv avokado og lidt lir i form af salsa, chili og koriander. Øj, det er godt.

Mexicanske røræg - lækker Keto morgenmad

Mexicanske røræg

4 fra 1 stemme
Føj til favoritter Udskriv Pin
1
|
15 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

 • Pisk æggene sammen i en skål.
 • Opvarm smør på en lille pande og steg æggene til røræg heri
 • Skru ned for blusset og fordel cheddar ovenpå. Læg låg på panden og giv osten tid til at smelte. Det tager ca. 5 minutter.
 • Ryk røræg med ost over på en tallerken. Kast avokado, salsa og alt det andet lir skødesløst på og nyd denne lækre morgenmadsanretning.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Mexicanske røræg med ost, avokado og salsa

Dette er vitterligt alle de gode smage fra det mexicanske køkken på nogle helt almindelige røræg. På den måde minder de næsten om de lækre kyllingenachos, hvor kyllingen er dænget til af alt det lækre.

Det viser så tydeligt at smagen ikke sidder i stivelseskilden. Jo, vi synes allesammen at tortillachips smager skønt, men det, der smager endnu mere lækkert er jo det, man kommer ovenpå.

Og her har jeg altså kommet det ovenpå røræg til en omgang mexicanske røræg.

Røræg med mexicansk tema

Jeg spiser faktisk oftere denne til frokost end til morgenmad. Jeg er ellers vild med krydret mad om morgenen men det er bare sjældent. jeg gider gøre så meget ud af det. Om morgenen har jeg masser at se til med at få mand og to teenagere ud ad døren, så jeg kan komme videre med min egen dag, at det sjældent er de store anretninger, jeg står og laver.

Frokosten er altid mit mest irriterende måltid. Jeg har jo kontor hjemme og desværre ingen frokostordning (haha), så jeg skal ligesom i køkkenet og lave noget selv. Mexicanske røræg er en nem frokost, der ikke tager mere end 10 minutter at lave og som virkelig smager lækkert.

Hvor finder man salsa uden sukker?

Dette er et spørgsmål, jeg så tit får. Og jo, man kan selvfølgelig lave sin egen og havde jeg al tid i verden, ville jeg altid have denne overlækre pico de gallo i køleskabet. Livet er dog anderledes.

Så jeg køber som regel bare salsa. Der findes masser af mærker uden tilsat sukker (de ligger ofte omkring 5 g kulhydrat pr. 100 g). Jeg ender dog tit med at købe tacosauce (uden sukker) og bruge den som salsa. Den er lidt mindre chunky og smagen er mere i tråd med mine smagsløg.

Mexicanske røræg - lækker Keto morgenmad

Gør hverdagen nemmere med personlige madplaner

Madplaner er geniale til at holde fast i den sunde livsstil, også når hverdagen rammer. Vi kender alle situationen med at stå med snuden i Nettos køledisk kl. 17.10 og i stedet ende med dyr takeout.

Med et MadbandittenPLUS-medlemskab kan du lave et ubegrænset antal madplaner og få indkøbsliste til at tage med ud og handle.

Du kan simpelthen med få klik lave madplaner med de retter, som du (eller din familie) kan lide. Slut med at smide ud, fordi der altid er ret i planen, man ikke bryder sig om. For du vælger selv retterne!

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Herudover får du også:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • færdige madplaner, jeg laver
 • madlister og visuelle tabeller og grafikker til Low Carb og Keto (perfekt til køleskabet)
 • adgang til eksklusive sundhedsartikler og guides (fx min store guide til protein, min guide til fedt og guiden til at tælle kulhydrat)
 • adgang til at lytte til min podcast

Prøv MadbandittenPLUS her

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Følg med på Instagram

Ved du, at du kan følge Madbanditten.dk på Instagram? Her deler jeg alle nye opskrifter, jeg udgiver.

Du er også velkommen til at følge min private Jane Faerber-profil. Her er mindre mad men mere hverdag, rejser og træning❤️

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

4 kommentarer til “Mexicanske røræg”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Det ser lækkert ud og jeg vil kunne spise det i weekenden og i ferier men til hverdag har jeg brug for at tage min morgenmad med på arbejdet. Hvad gør man der.

  Svar
  • Hej Gitte
   Min favorit til morgenmad (eller frokost) på farten er altid en omelet med ost og evt. skinke, som jeg laver dagen før og pakker i køleskab. Den smager fremragende kold, næsten som en fransk pandekage/crepe. En bøtte med tunsalat, kyllingesalat, laksesalat osv. er også altid et godt bud. Og ellers er der en masse forslag her: Keto morgenmad

   Svar