Mexicansk tema


To avokadoer på vej til at blive overmoden blev katalysator for aftenens middag. Guacamole, selvfølgelig, med lidt andet mexikansk tilbehør. Guacamole smager jo fremragende. Jeg kan lide den stærk og smagfuld.

Find opskriften på guacamole her: Guacamole


Den ser nu godt nok lidt bleg ud lige der, men den var bestemt ikke bleg i smagen. Det var nok snarere en mindre overdosering af Thises lækre 34% creme fraîche, der fik farven til at falme lidt.

Til guacamolen serverede jeg krydret oksekød, en tomatsalsa af tomat. rødløg og frisk koriander, smørstegte majs, grillede peberfrugter og den gode Thise cremefraiche. Herlig, herlig middag.

Det er så længe siden, jeg har lavet mexikansk mad, at jeg helt havde glemt, at det smager jo fortrinligt. Og det har oven i hatten sådan nogle flotte farver. Og øjnene skal jo som bekendt også mættes, eller hvordan er det nu, det er?

Prøv den lækre mexicanske kødsovs-opskrift her.


Der manglede sådan set bare en kold Corona, men det må blive en anden gang.

Fit efter 40 starter på mandag

Det er ved at være sidste chance for tilmelding til Fit efter 40. Mit nye, store livsstilskursus for kvinder ‘i anden halvdel af livet’.

Læs alt om kurset her
(og benyt dig af intro-rabatten)

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

12 kommentarer til “Mexicansk tema”

Skriv en kommentar

  1. Kunne rigtig godt tænke mig din opskrift på tomatsalsa? :-)

    Vi har nu fulgt en uge med dine opskrifter.. Tusind tak for god inspiration /-)

    // Sofie

    Svar
    • Den præcise opskrift på tomatsalsaen er i min bog. Men jeg laver den bare ad hoc med tomater, løg, hvidløg, chili, koriander, limesaft og olivenolie :-)

      Svar