To avokadoer på vej til at blive overmoden blev katalysator for aftenens middag. Guacamole, selvfølgelig, med lidt andet mexikansk tilbehør. Guacamole smager jo fremragende. Jeg kan lide den stærk og smagfuld.
Find opskriften på guacamole her: Guacamole
Den ser nu godt nok lidt bleg ud lige der, men den var bestemt ikke bleg i smagen. Det var nok snarere en mindre overdosering af Thises lækre 34% creme fraîche, der fik farven til at falme lidt.
Til guacamolen serverede jeg krydret oksekød, en tomatsalsa af tomat. rødløg og frisk koriander, smørstegte majs, grillede peberfrugter og den gode Thise cremefraiche. Herlig, herlig middag.
Det er så længe siden, jeg har lavet mexikansk mad, at jeg helt havde glemt, at det smager jo fortrinligt. Og det har oven i hatten sådan nogle flotte farver. Og øjnene skal jo som bekendt også mættes, eller hvordan er det nu, det er?
Prøv den lækre mexicanske kødsovs-opskrift her.
Der manglede sådan set bare en kold Corona, men det må blive en anden gang.
Kunne rigtig godt tænke mig din opskrift på tomatsalsa? :-)
Vi har nu fulgt en uge med dine opskrifter.. Tusind tak for god inspiration /-)
// Sofie
Den præcise opskrift på tomatsalsaen er i min bog. Men jeg laver den bare ad hoc med tomater, løg, hvidløg, chili, koriander, limesaft og olivenolie :-)
Spiser man det så på lchf ?
Ikke i store mængder..
Er majs ikke stivelse?
Jo..
Lækkert ser det ud!! Tror snart jeg må have mig et skud guacamole..
Det ser lækkert ud :-) Tester selv guacaen i aften med hjemmelavede burgere..
Smukt, frisk og lækkert, så man da bare får lyst til at tage en sombrero på :)
Skønt og kønt mad- ja mexicansk mad er ret nemt at lave LCHF versioner f :)
Åhhh, smørstegte majs :-D det ser vildt godt ud…..
Mange hilsner
Birthe
Uhm, laber laber middag :-)