Mexicansk tacofad


Tacofad er både nem og velsmagende mexicansk mad til aftensmad! Mexicansk mad er på mange måder så taknemmeligt. Der skal ikke meget andet end en god krydderiblanding, lidt avocado og en god salsa til at gøre det til et vildt lækkert måltid.

Lækker low carb mexicansk tacofad til aftensmad. Se den ultranemme opskrift her: Madbanditten.dk

Mexicansk tacofad

Føj til favoritter Udskriv Pin
5
|
30 minutter

Ingredienser

Server med

Sådan gør du

  • Opvarm ovnen til 170 grader.
  • Hak løg og riv squash groft på rivejernet.
  • Opvarm kokosolie på en stor pande og steg først de hakkede løg heri, til de er klare.
  • Brun herefter oksekødet. Drys med krydderiet og vend det godt rundt.
  • Tilsæt revet squash og vend det hele godt sammen.
  • Lad kokoscremen smelte ind i oksekødsblandingen. Skru ned for temperaturen og lad retten simre 5-10 minutter.
  • Hæld hele molevitten i et smurt ovnfast fad, drys ost på toppen.
  • Fordel jalapenos over og sæt fadet i den forvarmede ovn i ca. 10 minutter, eller til osten er smeltet. Tag ud, lad afkøle og server.

Tilbehør

  • Server sammen med blomkålsris, guacamole og salsa.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Put denne opskrift på madplanen og hav mad til to dage

Når jeg laver madplaner, fungerer hverdagen allernemmest. Jeg gør tit sådan, at jeg mindst en gang om ugen laver en stor portion af noget, så vi har mad til to dage. Og så timer jeg ‘dag 2’ til den dag, hvor jeg ved, vi er mest pressede eller kommer sent hjem.

Det er også sådan jeg har bygget mine Keto madplaner op. Foretrækker du at lave dine egne madplaner, skal du dog vælge MadbandittenPLUS i stedet. Her får du adgang til et supersmart værktøj, hvor du med få klik kan sammensætte madplaner, der passer til din families smagsløg og få en indkøbsliste at handle fra. Du kan prøve det gratis her >>

Mexicansk kødsovs for hele familien

Herhjemme elsker vi alle mexicanske retter. Også selvom det, vi kalder mexicanske retter, ikke altid har noget med det mad, man faktisk spiser i Mexico. I bedste fald kan vi kalde det Tex-Mex, men egentlig  er det her tacofad bare endnu en variant af kødsovs, der er peppet lidt op.

Kødsovsen er børnefamiliernes ven. Også vores, og vi spiser den i en eller anden form mindst en gang om ugen.

I denne mexicanske variant er kødsovsen gratineret i ovn med ost. Portionen her er ret stor. Jeg laver altid større portioner af denne slags retter, fordi det giver mig nem morgenmad og frokost i de kommende dage. Og ja, jeg mener morgenmad. Silas vil allerhelst have aftensmad til morgenmad, og jeg er faktisk selv ret glad for stærk mad fra morgenstunden også.

Lækker low carb mexicansk tacofad til aftensmad. Se den ultranemme opskrift her: Madbanditten.dk
Lækker low carb mexicansk tacofad til aftensmad. Se den ultranemme opskrift her: Madbanditten.dk

Brug for en hjælpende hånd med vægttab?

Prøv min fleksible Keto kostplan. Den er nem og realistisk, selv i en travl hverdag.

Se kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

13 kommentarer til “Mexicansk tacofad”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Kunne man skifte det der kokoscreme ud med frisk ost?? – tak i øvrigt for mange gode opskrifter og inspiration :-)

    Svar
  2. Hej Jane,

    Jeg er lidt nysgerrig omkring, hvad en taco er for dig? Du kalder det nemlig et tacofad. Er det fordi, du vil komme det inden i en blød majstortilla eller i en hård tacoskal? Jeg er nemlig gift med en mexicaner og vi serverer ægte mexicansk mad fra en foodtruck. Vi oplever dog, at folk har forskellige holdninger til, hvad en taco er. Derfor er jeg bare lidt nysgerrig for, hvad du umiddelbart forbinder med en taco… Det ser udmærket ud – jeg er dog glad for at du kalder tex-mex – det er nemlig ikke så meget noget, man bruger i Mexico :-)
    Kh
    Anita

    Svar
    • Jeg forstår nu også taco som noget, der er i en sprød skal. Bloggeropskrifters navne er ikke noget, der skal tages så alvorligt. I hvert fald ikke her. I øvrigt har jeg til gode at besøge Mexico men det er skrevet ind i rejseplanerne :)

      Svar