Mexicansk salatbowl med pulled kylling


Denne mexicanske salatbowl med mør og saftig pulled chicken er superhurtig at lave og er et skønt eksempel på, hvordan man med lidt forberedelse i køkkenet kan trylle lækre måltider frem på ingen tid.

Food prep er jo det ord, man bruger for det at klargøre mad i store portioner, så man har nem mad til ugen. Jeg har tidligere delt mine food prep-rutiner og som du kan se på den, har jeg pulled pork på som en hyppig gæst.

Ind imellem laver jeg pulled chicken i stedet og det er det, jeg har gjort her. Den pulled chicken puttede jeg så i en hurtig mexi-salat og det blev et forrygende måltid.

Mexicansk salatbowl med pulled chicken

Mexicansk salatbowl med pulled chicken

Føj til favoritter Udskriv Pin
2
|
10 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Varm den pullede kylling i ovn, airfryer eller på panden.
  • Snit spidskål og fordel den i to skåle sammen med tomater.
  • Fordel kyllingen ovenpå.
  • Put avokado, salsa og cremefraiche på salaten og pynt til sidst med koriander.
  • Pres lidt frisk limesaft over salaten inden servering.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Mexi-bowl med færdigkøbt kylling

Det er jo alletiders at have tænkt sådan fremad, at man lige har en omgang pulled chicken i køleskabet. Men hvad nu, hvis man ikke har?

I gamle dage var jeg temmelig puritansk med min kost og selvom jeg stadig er pænt kvalitetsbevidst, går jeg heller ikke af vejen for en nem løsning. Det vigtigste for mig i dag er, at det fungerer i en travl hverdag, for ellers kan det jo være ligemeget. Og så må mine fine fornemmelser komme i anden række.

Men det, jeg ville sige med det, var, at jeg købte et par pakker pulled chicken i Netto, lavede det i airfryeren og puttede det i salaten. Og det kan godt være, det ikke smagte helt så godt som min egen hjemmelavede, men det gav os nem og hurtig (og billig) mad på bordet en dag, hvor den ellers ville have stået på takeout.

Mexicansk salatbowl med kylling på 10 minutter

Og uanset om du har forberedt din egen pulled chicken eller om du køber en færdig version, så giver det dig mulighed for at lave lækker frokost (eller aftensmad) på bare ti minutter

Mexicansk salatbowl med pulled chicken

Sommerabat på Keto kostplan ‘den fleksible’

Få et superfleksibelt værktøj til at spise Keto med henblik på vægttab.

Læs alt om kostplanen her >>
(og spar 18%)

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Mexicansk salatbowl med pulled kylling”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?