Mexicansk kødsovs


Mexicansk kødsovs er en tilbagevendende gæst på vores middagsbord. Det er nemt, mættende og alle i familien elsker det.

Mexicansk kødsovs på spidskål med cheddar, avokado og salsa. Perfekt KETO aftensmad

Mexicansk kødsovs

Føj til favoritter Udskriv Pin
Lækker men hverdagsvenlig kødsovs med alle de gode smage fra Mexico.
4
|
30 minutter

Ingredienser

Tilbehør

Sådan gør du

  • Opvarm smør på panden og brun det hakkede oksekød heri. Drys med mexicansk krydderi, salt og peber og vend det hele godt rundt.
  • Tilsæt 1 dl oksebouillon og lad kødsovsen simre. Tilsæt evt. mere oksebouillon, indtil du synes, kødsovsen har rette konsistens.
  • Snit spidskål fint.
  • Skær avokado i tern eller lav guacamole.
  • Riv cheddar.
  • Server den mexicanske kødsovs på en bund af spidskål og top med revet cheddar, salsa, avokado og tomater.
  • Server lidt limebåde med også.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Kødsovs med mexicanske krydderier

Dybest set er det jo bare en kødsovs, der er peppet op med mexicanske krydderier, hvilket er en glimrende anledning til at toppe den med lækkerier som revet cheddar, avokado eller guacamole og salsa.

Det er samtidig en perfekt ret at lave i stor portion, så man har til flere dage. Det letter virkelig hverdagen meget.

Kødsovs i wraps

Denne opskrift på mexicansk kødsovs kan også bruges i wraps. Vi gør ofte det, at de voksne ruller i enten spidskålblade eller de lækre tortillas med flæskesvær (eller prøv også i en oste-taco-skal), mens ungerne får almindelige tortillas. Alle virker til at være glade for den løsning.

Helt enkelt at have lidt fintsnittet kål eller salat under fungerer altså også glimrende.

Spiser jeg rester til morgenmaden, gratinerer jeg den tit med osten i ovnen. Kødsovs med smeltet ost! Så er dagen da skudt perfekt i gang!

Mexicansk kødsovs på spidskål med cheddar, avokado og salsa. Perfekt KETO aftensmad

Er du klar til (Low Carb) jul?

Indrømmet, min jul er ikke 100% Low Carb. Men den er ret Low Carb. Jeg har enkelte ting, jeg ikke vil gå på kompromis med og så spiser jeg Low Carb julemad og -godter for resten. Det gode ved den model er, at jeg slipper for at december bliver én lang sukkerfest, hvor jeg hele tiden har en sukkerdjævel siddende på skulderen. Det er så udmattende!!

Har du brug for Low Carb juleopskrifter på både al den traditionelle julemad og på de lækre julegodter, kan du lade Madbandittens Juleopskrifter hjælpe dig🌲

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

3 kommentarer til “Mexicansk kødsovs”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Hej Jane.
    Jeg har siddet og kigget på din opskrift med Mexikansk kødsovs, da jeg elsker mexikansk mad, og jeg undre mig over hvordan der kan være så mange kh i denne ret. Hvad er det der gør, der er så mange i? Er det avokadoen der trækker det så meget op ?
    Vh. Susan

    Svar