Mere bestsellerliste og anmeldelser fra Blogland


Forleden skrev jeg om, at min bog var strøget ind på førstepladsen på Adlibris’ Top 100 over mest solgte bøger, og i dag kom turen til Saxo.com. Det gør mig helt afsindigt stolt og glad.

 

 

 

De første anmeldelser af bogen begynder også at florere ude i blogland, og det er virkelig fine ord, min bog får med på vejen. Mange, mange tak for det! Du kan læse nogle af anmeldelserne her nedenfor.

 

Ulla-Lullaby

Madzvin

Rikkeprikke

Miss Muffin 

Brændstof

 

Måske er der nogle af jer, der modtager Mini-Magasinet fra PR-bureauet Lahme PR. De bragte i går førsteudgaven af deres “Food Edition”, hvor de sætter fokus på nye trends og tendenser inden for mad. Og de startede med LCHF og et interview med mig. Det er blevet superfint, synes jeg, og det affødte flere positive reaktioner. Du kan læse de HER.

 

 

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

5 kommentarer til “Mere bestsellerliste og anmeldelser fra Blogland”

Skriv en kommentar

  1. Jeg ved ikke lige hvad der er sket med min besked.. Men der skulle stå.. At det er fedt at din bog bliver taget så godt imod..:0) Nyd din succes med din første bog..:0). Jeg tænker jo også at der en grund til vi snakker højt om din bog til højre og venstre- det er jo super lækker retter du har i bogen og nemme at arbejde ud fra.. :0).

    Svar
  2. Jeg er, nok ikke overraskende, enig med Jonna :-) D fortjener virkelig din succes og rosen. Din bog er fantastisk; den er velskrevet, informativ og helt igennem lækker! Der kommer også snart en anmeldel fra min side, jeg skal bare have afprøvet et par opskrifter mere først ;-)

    Svar
  3. Jeg har sagt der før, men du fortjener virkelig hvert et rosende ord om din bog og din person! Du har skabt den smukkeste bog, fuld af de lækreste (og nemme) opskrifter og med en tone, som er så fin og behagelig som vi kender den fra bloggen! Både du og bogen er enormt troværdige – og det kan kun give succes ❤

    Svar