Marokkanske kyllingespyd


Sådan et læs marokkanske kyllingespyd hitter sørme stadig hos de to snart 12-årige på matriklen herhjemme. Mad på pind, du! Den bliver aldrig gammel. Og hvis man så samtidig kan præsentere det som noget fra et andet land. Dette er således ikke bare kyllingespyd men marokkanske kyllingespyd.

Jeg har besøgt Marokko en gang for måske 15-16 år siden, og lad mig bare sige, at jeg ikke var kæmpe fan. Men siden har Marokko jo fået noget af renæssance, så jeg overvejer, om ikke det skal have en chance til en dag.

Maden, vi spiste dernede dengang, var ikke prangende. Jeg husker, at jeg spiste due i kanel, hvilket faktisk ikke var lækkert. Men nu er jeg jo også indehaver af et indre kræsent barn. så måske det spiller ind.

I disse marokkanske kyllingespyd har jeg prøvet at ramme lidt af de samme smage – inkl. kanel, som man altså ikke skal kimse af, hvis det doseres rigtigt.

Kyllingespydene her er krydrede og let syrlige, og det fungerer super lækkert med den friske mynte til. En god blomkålstaboulé med masser af mynte, persille og citron er perfekt tilbehør.

Marokkanske kyllingespyd

Marokkanske kyllingespyd

Føj til favoritter Udskriv Pin
4 personer
|
30 minutter

Ingredienser

Marinade

Sådan gør du

  • Skær kyllingen ud i mundrette bidder
  • Rør alle ingredienser, på nær mynte, sammen til marinaden
  • Kom kylling og marinade i en skål eller en pose og rør godt rundt. Lad kyllingen trække i mindst en time i køleskabet.
  • Læg evt grillspydene i vand i ca 30 minutter. Kom kyllingestykkerne på grillspydene.
  • Grill spyddene i et par minutter på hver side, til kyllingen er gennemstegt.
  • Server med hakket mynte og gerne en lækker salat, fx en taboulésalat med valnødder.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem
Marokkanske kyllingespyd

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

  • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
  • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
  • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
  • færdige madplaner, jeg laver
  • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
  • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
  • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

6 kommentarer til “Marokkanske kyllingespyd”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Tak for en lækker opskrift! Mine piger på 3 og 5 år elsker dem – min venindes børn der imod, syntes overhovedet ikke de smagte som nuggets…

    Svar
    • Jeg er sikker på at Marrakech i dag og Marrakech for 15 år siden er to meget forskellige ting – det var virkelig utrygt dengang, og det er ikke mit indtryk af at det farver oplevelsen i dag :)

      Svar