Marcipansnitter


Disse marcipansnitter indeholder ganske få kulhydrater og næsten ikke noget sukker. Det gør dem perfekte til dig, der gerne vil spise sukkerfrit i julen eller som bare gerne vil begrænse indtaget af sukker.

Dette er lidt af en snyde-opskrift. Der er godt nok kun to ingredienser, men den ene er min hjemmelavede nougat, men den anden er faktisk færdigkøbt (sukkerfri) marcipan. Læs mere om det valg under opskriften.

Den hjemmelavede nougat betyder jo altså, at der er lidt forarbejde, før du kan gå i gang med disse skønne marcipansnitter.

Find alle mine juleopskrifter her

Marcipansnitter

Føj til favoritter Udskriv
Med hjemmelavet nougat og marcipan
20 stk
|
1 time

Ingredienser

Sådan gør du

  • Halver marcipanen på den lange led, så du får to ens stykker.
  • Rul marcipanen lidt tyndere ud med en kagerulle.
  • Skær skiver på langs af nougaten med en osteskærer og fordel nougaten ovenpå en af marcipanstykkerne, så det dækker marcipanen nogenlunde.
  • Læg den anden marcipanplade ovenpå og rul evt. lidt med kagerullen så de tre lag bliver mast sammen.
  • Skær kanterne af og skær resten ud i ”ruder”.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Marcipan uden sukker

Den anden ingrediens er sukkerfri marcipan (reklamelink). Det er lidt et kompromis, for egentlig vil jeg helst bruge min hjemmelavede marcipan. Men selvom jeg synes, den er skøn, også i julekonfekt, så synes jeg, den smuldrer lige rigeligt i en opskrift som denne.

Jeg havde tidligere smagt Sukrin Marcipanen og syntes, at den faktisk var ret vellykket i smag og konsistens, så det var oplagt at bruge den.

Personligt synes jeg, at både almindeligt marcipan og nougat er alt, alt for sødt. Når du laver den selv, har du mulighed for selv at justere hvor sød den skal være, jeg bruger SukrinMelis (reklamelink) til at søde med både i min hjemmelavede nougat – og marcipan.

Konfekt og julesmåkager

Vi kommer vist ikke udenom, at julen bare lægger op til, at der skal indtages flere godter, konfekt og småkager, end på andre tider af året. Og det kan være svært med alle de fristelser, der konstant er tilstede, uanset hvor man er.

Det fortæller jeg også lidt om i min Julespecial podcast, hvor jeg også giver nogle gode råd til, at komme “igennem” julemåneden og fortæller lidt om, hvad jeg selv gør i december.

Jeg har også lavet en masse sukkerfri alternativer til den almindelige konfekt og julegodter, såsom disse marcipansnitter, men også brunkager, vaniljekranse, æbleskiver, baileystrøfler og brændte mandler uden sukker – du finder flere opskrifter her: Juleopskrifter.

Skønne sukkerfri marcipansnitter med hjemmelavet nougat. En virkelig lækkert alternativ til den almindelige konfekt. Du får opskriften lige her

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

  • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
  • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
  • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
  • færdige madplaner, jeg laver
  • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
  • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
  • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Marcipansnitter”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?