Marcipan-is (Ninja Creami)


Marcipan-is lavet i Ninja Creami ismaskinen er virkelig lækker. Faktisk er marcipan-is jo bare ret lækkert men denne opskrift egner sig kun til Ninja Creami. Aner du ikke hvad det er for en Ninja, jeg taler om, kan du starte med at læse indlægget her: Ninja Creami ismaskine

Her er det mere eller mindre bare grundopskriften, jeg har lavet og så har jeg tilsat lidt mandelessens. Det er altid svært med mandelessens, fordi det skal doseres så forsigtigt. Put for lidt i og isen smager af ingenting og put for meget i og isen bliver overparfumeret. Jeg landede på en lille tsk til hele portionen og det synes jeg passede meget godt.

Lidt chokoladestykker ville have klædt min marcipan is, så det har jeg skrevet ind i opskriften, så du ikke glemmer det som mig.

Marcipan-is i Ninja Creami

Marcipan is

Føj til favoritter Udskriv Pin
Ninja Creami
3
|

Ingredienser

Valgfrit til topping

Sådan gør du

  • Blend, rør eller pisk alle ingredienserne sammen. Jeg gør det med Bamix stavblenderen på den langsomme funktion.
  • Hæld hele herligheden i is-beholderen til Ninjaen og sæt i fryser på en plan overflade i 24 timer.

Efter mindst 24 timer

  • Tag ud af fryser og lad den stå på køkkenbordet i 10 minutter (kan springes over men jeg synes, den bliver bedst sådan)
  • Sæt beholderen i Ninja Creami og kør på 'icecream'. Er den stadig 'krummet' når den er færdig, kører du 'respin'.
  • Har du lidt mørk chokolade, kan du hakket det og drysse lidt over. Du kan også køre chokoladestykkerne ned i og køre 'extra' (men så skal du IKKE respinne først).
  • TIP: Spiser du ikke hele beholderen, glatter du overfladen så den er helt flad og sætter isen tilbage i fryseren. Næste gang du vil have is, kører du bare 'icecream' igen.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Cremet og lækker is med få kulhydrater

Man kan virkelig lave lækker og kulhydratfattig is i Ninja Creamien, men jeg vil gerne minde om at det ikke gør at kalorierne fordamper. For det gør de altså desværre ikke. Så selvom der er få kulhydrater i, er dette stadig en dessert og ikke noget, man kan spise ad libitum. I hvert fald ikke hvis vægttab er målet.

Men vil man gerne spise is en dag, er dette et super anstændigt valg, synes jeg, og man slipper for blodsukkerstigninger og cravings efterfølgende (medmindre sødemidlerne trigger, hvilket nogle oplever). Men kan du lide mazarin/marcipan, vil du med garanti kunne lide denne marcipanis også.

Marcipan-is i Ninja Creami

Stor nyhed: Fit efter 40

Stort, nyt livsstilskursus for kvinder ‘i anden halvdel af livet’.

Kurset starter mandag d. 8. oktober.

Læs alt om kurset her

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

2 kommentarer til “Marcipan-is (Ninja Creami)”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Hej Jane,

    Nu ved jeg at du ikke altid selv behøver sødning, jeg er nysgerrig på om du mon har prøvet at springe den over? Jeg er ret fristet til at købe en Ninja, men gider ikke sødning, og synes normalt fløde giver en dejlig sød smag. Så er lidt spændt på om det bare er helt off at droppe sukker i normal form eller erstatning? Jeg lover højt og helligt ikke at hænge dig op på svaret :-)

    Bedste hilsener

    Camilla

    Svar
    • Jeg har ikke prøvet det endnu, men mit gæt er, at det bliver for tamt i smagen. Jeg er stadig lidt novice her men mistænker, at det ikke fungerer så godt med fx fuld fløde. Det er som den bliver overpisket og den bliver sær og krummet i konsistensen. Så det skal ligesom være fløde + mælk eller anden væske og jeg tror, det bliver for fladt uden noget andet i…

      Svar