Mandelkage med Snickers-topping


Denne mandelkage med Snickers-topping var med i opløbet af kager til min nye bog.

Mandelkage med snickers-topping

Mandelkage med Snickers-topping

Føj til favoritter Udskriv Pin
8
|
40 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

 • Pisk æg godt og tilsæt Sukrin Gold.
 • Smelt smør og hæld det i æggeblandingen sammen med vanilje- og bagepulver. Hæld til sidst mandelmelet og mandelessens i og lad dejen hvile lidt.
 • Opvarm ovnen til 180 grader.
 • Hæld dejen i en sandkageform beklædt med bagepapir og bag den i ovnen i 17-20 minutter. Lad den afkøle.

Snickerstopping

 • Smelt chokolade i vandbad og hæld peanutbutter, Sukrinsirup og fløde heri.
 • Smør på kagen, når den er afkølet og sæt kagen koldt, så glasuren stivner. Skær kagen i små firkanter inden servering.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Mazarinkage + snickerskage = ?

I går prøvesmagte vi seks desserter fra min nye bog. Det strenge dommerpanel bestod af undertegnede, 2 x næsten 8-årige, min søster og min veninde. Hård tjans at blive tvunget med til! Da der var børn til stede, lavede jeg for syns skyld også aftensmad. Man er vel voksen og ansvarlig.

En af kagerne var en udfordrer, og den nåede ikke de høje krav. For mærkelig kombination, lød dommen, bl.a. fra mig selv. Det var en mandelkage med Snickers-topping.

Jeg indrømmer, at kombinationen af mazarinkage og Snickers er lidt speciel, og man burde nok have valgt at lave enten en mazarinkage ELLER en Snickerskage. Nå ja, man lærer hele tiden.

Ikke desto mindre får I den her.

Så det var fredagskagen. Her i huset har vi så mange desserter til overs, at hele weekendens kagefrådseri er sikret!

Bliv PLUS-medlem og få fire lækre decembergaver🎁

MadbandittenPLUS giver dig adgang til energiberegninger på alle mine opskrifter, din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, færdige madplaner, adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner med indkøbsliste, du kan lytte til min podcast og vi fjerner alle reklamer fra siden.

Men melder du dig ind inden jul, får du, OVENI alt dette, også disse fire gaver:
 • e-bog med julens salater
 • e-bog med komplet nytårsmenu inkl. detaljeret tidsplan og indkøbsliste
 • julespecial-podcast med strategier til at komme godt igennem december
 • podcast om fastholdelse og motivation

Gaverne får du med det samme efter tilmelding.

Læs mere om PLUS her >>

– og du får endda de første 7 dage gratis (gælder kun nye medlemmer)

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

24 kommentarer til “Mandelkage med Snickers-topping”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
  • Yaconsirup kan købes i helsekosten men du kan også købe den, der hedder Fibersirup Gold. Den er meget biligere :)

   Svar
 1. Hvor stor var din form i længde ? Eller hvilken springform ville passe ? Jeg har ikke lige noget smør men til gengæld Creamed coconut. Mon ikke det vil fungere.

  Svar
  • Åh, jeg kan altså desværre ikke huske formens størrelse. Det er en virkelig gammel opskrift.

   Du kan ikke bruge creamed coconut i stedet for smør. Det vil blive mærkeligt, tror jeg. Kokosolie kan du dog bruge i stedet.

   Svar
  • Det bruger jeg slet ikke. Hverken privat eller her på bloggen. Tværtimod går jeg bevidst udenom det, da jeg synes, det nemt kommer til at bidrage til et usundt fokus på enkeltdele fremfor på helheden. Der findes dog heldigvis masser af gode online databaser, der kan bruges af dem, der af forskellige årsager, har behov for at tracke i en periode.

   Svar
 2. UUUUHHH den kage smager godt, som i virkelig godt!!! Jeg lavede mandelkagen og rev mørk chokolade over den, mens den stadig var varm. Ren kagelykke ♡

  Svar
 3. Lyder mums-lækker.
  Tænkte om man som alternativ kunne lave den med bounty-topping i stedet for. Tror jeg, at jeg vil afprøve .-)

  Svar
 4. Kunne man mon selv lave mandelmel og så spæde op med kokosfibre? Det lyder og ser SÅ lækkert… Men synes bare det er så dyrt det mandelmel!!!!

  Svar
 5. Kære Jane og andre LCHF’ere. (Cool at have en slags rygmærke)
  Jeg er simpelthen blevet så glad for din bog og LCHF generelt. JEG ER MÆT!
  For første gang i mit liv uden at overspise. Ok, jeg ligner ikke en afgansk mynde, men jeg er mæt.
  Vil lige høre dig om et spørgsmål, hvis du har tid (det har du ikke) eller en anden venlig sjæl her på bloggen, her kommer det (trommesolo…….) er kokosmel og kokosfibre det samme? og kunne man evt. få et billede af de to gæve gutter?
  Glad og mætte solskinshilsner fra Kristina

  Svar
 6. Mmmm.. Den røg vidst rent ind som fredagskage her i huset idag.. Mærkelig sammensætning eller ej, så tror jeg den bliver et hit :D

  Svar
 7. Lækkert med kage, men må spørge hvor tit er det en del af LCHF at smovse kage? ;) Jeg har en enkelt gang lavet nutella og snickers fra din bog, men ellers er det ikke noget jeg har gjort så meget i, så er simpelthen nysgerrig efter hvor tit det kommer på bordet hos andre som spiser efter LCHF??

  Svar
  • Principielt er kager vel slet ikke LCHF. Det er sådan et slags kompromis, tror jeg. Hvor tit man spiser den slags, er nok meget individuelt og afhænger af, hvad man gerne vil opnå med sin kost. Hvis man gerne vil tabe sig, skal det nok være sjældnere, end hvis man bare gerne vil vedligeholde vægten. Jeg bager faktisk stort set aldrig kager længere. Når vi skal have dessert, er det som regel bær med fløde, der kommer på bordet. Om det er dovenskab eller præference kan jeg ikke helt gennemskue :-)

   Svar
   • Alstå, måske et lidt dumt spørgsmål, men hvad præcis er det af ingredienser i denne kage, man skal undgå, hvis man vil tabe sig? Mener du chokoladen? Er ikke så stærk udi kostlæren mht lchf endnu ;-)

    Svar
    • Det er også svært at sige. For nogen vil det være chokolade og peanutbutter eller sødemiddel. For nogle vil den søde smag, uanset GI, trigge lysten til mere og derved vil de spise for meget. Det sker ikke på samme måde i bøf og grøntsager.

     Svar
 8. Jeg har lige et helt andet spørgsmål. Jeg har din lækre bog. Og skal prøve at lave den der syndige brownie. Men jeg har kun sukrin, sukrin+ og sukrin Melis. Kan jeg godt bare bruge alm. Sukrin til kagen? Eller vil det ikke blive godt?
  Ellers tak for en fantastisk blog, og suveræne opskrifter :)

  Mvh
  Michelle

  Svar
 9. Årh Jane, kagefrådseri – hvornår skal jeg komme?
  Alle lækkerier med kombination af chokolade og peanutbutter har af en eller anden grund altid min fulde opmærksomhed – også denne kage ;-)
  KH
  – frk. sveske

  Svar
 10. Åhhhhh ser lækkert ud …
  Ville gerne ( men må ikke )…….;0)
  Er i første fase inden en GB operation..
  Men følger med glæde dine opskrifter ..
  Hilsner Dorte

  Svar
  • Ingen grund til bekymring, Maiken. At der kommer børn til er jo en glimrende mulighed for at justere lidt, så ens egne vaner kan tåle at komme på display – i det mindste ud ad til ;-)

   Svar
 11. Uuuhhhmmmmm mine tænder løber i vand – tror da osse lige at jeg vil lave en fredagskage. Har fri og min søn har sin kæreste med hjem fra skole og min datter sin veninde – det vil helt sikkert bringe mig i toppen af “World best’ moms”;-)
  Go weekend.

  Svar