Malaysisk gryderet med kylling og peanutbuttersovs


Malaysisk gryderet med kylling og lækker sovs med lækker smag smag af peanutbutter og kokosmælk. Retten er krydret men ikke stærk, så alle i familien kan spise med.

Malaysisk gryderet med kylling og peanubuttersovs

Malaysisk gryderet med kylling og peanutbuttersovs

Føj til favoritter Print Pin
4
|
30 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Brun kyllingelårene godt af i lidt kokosolie i en gryde og læg til side.
  • Kom lidt ekstra kokosolie i gryden og sauter løg og hvidløg, til de er klare i farven.
  • Tilsæt revet ingefær og steg i et øjeblik.
  • Tilsæt krydderierne og svits dem af, til de begynder at dufte.
  • Hæld bouillon, kokosmælk, fishsauce, soja/tamari og peanutbutter på og kog op.
  • Læg kyllingelårene tilbage i sovsen.
  • Skru ned for blusset og lad retten simre i ca. 20-25 minutter, til kyllingen er gennemstegt.
  • Smag til med limesaft, salt, peber og sødning.
  • Server med blomkålsris og let dampet broccoli.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Malaysisk gryderet med kylling og peanutbuttersovs

Denne malaysiske gryde er inspireret af Satay-spydene, der serveres med den lækre peanutbutterdip. Det er mine børns favorit, når vi har rejst i Asien.

Her er den lavet som gryderet med en dejlig sauce med kokosmælk og peanutbutter. Jeg har brugt kyllingelår, men du kan fint bytte dem ud til brystfilet eller inderfileter.

Nap opskriften på denne lækre malaysiske gryderet her eller kig videre i mit efterhånden virkelig store katalog af lækre og lune gryderetter.

Malaysisk gryderet med kylling og peanutbuttersauce - skøn, krydret gryderet

Kan jeg hjælpe dig med noget?

Har du brug for støtte eller hep, input til din kost eller brug for hjælp til at få rettet lidt ind, så du kan få de resultater, du drømmer om? Så hop ind på min lukkede spørgeside og lad mig hjælpe dig.

Som at have en coach ved hånden men uden at det koster tusindevis af kroner hver måned💸

Spørgesiden er til mine PLUS-medlemmer og er du ikke medlem allerede, kan du prøve det gratis her:

Ja tak – det vil jeg prøve!

Udover den lukkede spørgeside får du adgang til at se energiberegninger på alle mine 2.000 opskrifter, din egen favoritside, hvor du kan gemme opskrifter og lave madplaner med indkøbsliste, velkomst e-bogen Den Store Keto-guide (værdi 149,-) og du kan lytte til min podcast.

I Januar 2022 vejede jeg 116 kg og blev medlem hos dig. Det er den bedste beslutning jeg har taget i hele mit liv. Jeg vejer nu 75,4 kg og vægten  går stadig langsomt ned. Jeg har endelig fået et liv, hvor jeg ikke konstant er sulten og kun tænker på mad.”

Start prøveperiode her 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

11 kommentarer til “Malaysisk gryderet med kylling og peanutbuttersovs”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Hej Jane.
    Tak for en spændende opskrift.
    Hvis jeg vil erstatte de 1kg kyllingelår med fileter, hvor meget filet vil du så foreslå?
    For 1kg lår er ikke 1kg skært kød.
    Mvh
    Martin

    Svar
  2. Tak for endnu en lækker opskrift! ??? Hvor mange kolhydrater og kalorier er per portion? Den smagte så godt, ligesom alle dine opskrifter!!

    Svar
  3. Kære Jane. Tidligere ved jeg, at du var meget begejstret for Santa Maria Creamy Kokosmælk, ligesom jeg var, men jeg synes, at den er svær at finde til salg nogen steder, og tilfældigt er jeg nu stødt på “Kokobio” økologisk kokosmælk, sælges online af et dansk firma. Den findes godt nok foreløbig kun i 1 liters kartoner, men jeg er faktisk blevet meget glad for den. Den er måske ikke såååå “creamy” men man kan ligesom røre den sammen, så den bliver ret ensartet i konsistensen. Jeg hælder den på et patentglas, og har den stående i køleskabet, og får den brugt på 4-5 dage typisk. Måske du allerede kender den, og hvis ikke, så er tippet hermed givet videre ;-) Håber, at det er en ok kommentar, da vi jo nok er mange, som bruger en hel del kokosmælk jævnligt. Bedste hilsener

    Svar
    • Årh hvor fint. Jeg er helt begejstret for Änglamarks kokosmælk, som også laves i små kartoner. Den har den fineste smag og konsistens, synes jeg. Og så Irmas den økologiske i dåse, når jeg skal bruge meget kokoscreme. Den er virkelig vild også ❤️

      Svar
  4. Hej Jane
    Først en stor tak for alle dine lækre opskrifter ?
    Jeg har lige givet mig i kast med denne sag, men har vist fejlet et eller andet sted! Smagen fejler bestemt ikke noget, men er det ikke meningen at sovsen skal tykne bare en lille smule?? Min er tynd som vand ??

    Vh, Charlotte

    Svar
      • Ok… Men tynd som vand eller ej, så er det bestemt ikke sidste gang jeg laver den opskrift. Det smagte fantastisk…Tak?❤️

        Svar
        • Hej Charlotte og Jane

          Jeg har lavet den i aften, og hos mig er den også helt tynd ?
          Tror jeg vil nøjes med det tykke af kokosmælken næste gang, så der ikke kommer så meget vand. Måske det hjælper ?‍♀️

          Svar