Magret de canard (andebryst) med grønkålssalat


Andebryst eller magret de canard, som os med frankofile hjerter siger, er en fransk egnsret som du ofte kan møde på det franske menukort. Min opskrift er lavet med appelsin så det er jo teknisk set en magret de canard à l’orange. Og se på den måde kom det mig alligevel til gode med den kandidatgrad i fransk ?

Magret de canard - lækker opskrift med andebryst

Magret de canard (andebryst) med grønkålssalat

Føj til favoritter Udskriv Pin
2
|
30 minutter

Ingredienser

Grønkålssalat med grape og valnødder

Sådan gør du

  • Snit skindet på andebrysterne på langs og på tværs, så det danner et mønster med små firkanter og gnid havsalt ind i skindet.
  • Tænd komfuret på lidt mindre end medium varme.
  • Læg andebrysterne med skindsiden nedad på en kold pande.
  • Lad skindet brune stille og roligt og fedtet smelte fra.
  • Vend andebrysterne og steg på kødsiden, tilsæt evt. noget frisk timian eller rosmarin til panden.
  • Lad anden stege stille og roligt og vend evt. med et par minutters mellemrum. Det tager ca. 10 minutter afhængigt af tykkelsen på anden. De må gerne være rosa indeni.
  • Tilsæt appelsinsaft og sødning til panden, når andebrysterne er stort set færdige og glaser anden med saften ved at hælde den over med en ske flere gange. Det koster lidt på sprødheden på skindet men giver lidt ekstra smag.
  • Lad anden hvile 5 minutter, inden du skærer den ud.

Grønkålssalat

  • Fjern de grove stokke fra grønkålen og bræk den i mindre stykker, masser den med lidt olie til den bliver mindre grov i strukturen.
  • Skær skrællen af grapefrugten og skær grapefrugtfilerer af den, undgå lamellerne.
  • Hak nødderne.
  • Bland ingredienserne til salaten sammen.
  • Rør ingredienserne til vinaigretten sammen og smag til.
  • Vend vinaigretten i grønkålssalaten og fordel frugt og nødder over.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Magret de canard – andebryst med appelsin og grønkålssalat

Det her er simpelthen en skøn anretning, som kan spises året rundt, men som har en lille snert af jul og derfor også er super velvalgt i slutningen af året.

Grønkålssalaten, som måske mere ligner en rødkålssalat på billedet, er lavet med lilla grønkål. Den grønne fungerer selvfølgelig lige så fint. Jeg har desuden brugt lidt både af grapefrugt og granatæblekerner i salaten, for det synes jeg giver dejligt med sødme til den grove kålsalat.

Magret de canard - lækker opskrift med andebryst

Trænger du til en frisk start (der virker)?

Når man starter en kostomlægning med vægttab som mål, er det ret vigtigt, at man oplever hurtige resultater. Man har brug for at se ‘bevis’ for, at det, man gør, virker. Ellers er det for nemt at give op igen.

Slip for gætteriet og få en god start med min super-effektive (og supernemme) Keto kostplan.

Find Keto kostplanen her >>

Følg med på Instagram

Ved du, at du kan følge Madbanditten.dk på Instagram? Her deler jeg alle nye opskrifter, jeg udgiver.

Du er også velkommen til at følge min private Jane Faerber-profil. Her er mindre mad men mere hverdag, rejser og træning❤️

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Magret de canard (andebryst) med grønkålssalat”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?