Mættende, mælkefri smoothie med blåbær og broccoli


Her er et forsøg på at lave en smoothie, som virkelig mætter. Og som er sprængfyldt med næringsstoffer samtidig. I de her forkølelsestider er det ikke at kimse af. De af jer, der kender mig, ved, at jeg elsker smoothies om morgenen, men at jeg hader den sult og sukkertrang, der ofte kommer snigende om eftermiddagen, når jeg starter dagen sådan. Well, well, det gik dog uden problemer med denne. Måske fordi jeg var for optaget til at tænke på mad i går, måske fordi den er fyldt med masser af godt kokosfedt.

Mættende, mejerifri smoothie LCHF

Mættende, mælkefri smoothie med blåbær og broccoli

Føj til favoritter Udskriv Pin
1 person
|

Ingredienser

Sådan gør du

 • Blend hele balladen og server!

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

* Kog ægget og spis det ved siden af, hvis du ikke er vild med at spise rå æg. Overvej i så fald at tilsætte en halv avokado i stedet for ægget. Det giver den samme cremede konsistens.

Det går nemt at skjule grøntsager i en smoothie. Broccoli smager man ikke, mens persille giver en frisk smag, synes jeg. Hvis jeg laver smoothie til ungerne, bytter jeg persillen ud med fx frisk mynte eller basilikum. De giver en mere diskret smag.

Du kan se alle mine opskrifter på smoothies og greenies lige her.

Indlægget indeholder affiliatelinks.

Mættende, mejerifri smoothie LCHF

Står der Keto og vægttab på dit 2023?

Keto har den unikke egenskab, at det nedsætter din appetit, hvilket giver mulighed for at gå ned i vægt uden sulten som den konstante og klæbrige makker.

Men det er ikke helt uden betydning, hvordan du griber Keto an. Lad Keto kostplanen guide dig eller overvej, om du ikke skal tage 6 uger med mig som din guide på mit Keto kursus. Kurset starter på mandag.

Vil du have mere ud af Madbanditten?

Se alle de fordele du kan få for bare 1 krone om dagen!

>> MadbandittenPLUS <<

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

11 kommentarer til “Mættende, mælkefri smoothie med blåbær og broccoli”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Havde aldrig troet jeg skulle prøve at drikke smoothie med æg i ??. Har netop lavet denne og den er slet ikke så ringe endda. Havde ikke kokosolie og appelsinskal. Og jordbær blev hindbær i stedet for. Er spændt på, hvilken mættende fornemmelse den giver med chia og æg i ?????

  Svar
 2. Så må I lige stikke hovedet forbi Karolines Køkken på festivalen, der står jeg og laver workshops og deler smagsprøver ud. Det er godt nok med et grød tema, ikke så LCHF passende men der er god karma og godt madhumør – og det ku da være hyggeligt lige at sige dav ansigt til ansigt ;)

  Svar
 3. Hej – noget helt andet end den lækre smoothie – hvad er din holdning til Quinoa? Synes ikke jeg ser det i dine opskrifter, men så vidt jeg ved at det da ret low carb – eller hvad?

  Mvh
  Pernille

  Svar
 4. Super lækkert – min første L(er)CHF smoothie :-)
  Skiftede lige ægget ud med en halv banan – man er vel nybegynder;) – men fik da både smagt på Santa Marias kokosmælk og kokosolien – begge dele kom hjem i går i vores nye “LCHF” kit :)
  Er virkelig spændt og optimistisk ift. LCHF – kan tydeligt mærke, hvordan jeg holder mig længere mæt og har et mere stabilt blodsukker (plejer også at være ved at DØ kl 15)
  Tak for en skøn og inspirerende blog!

  Svar