Det er da på tide at genoplive frokostrullen! I, der har læst med fra begyndelsen, husker helt sikkert, hvordan der i gamle dage her på bloggen lystigt blev rullet. Men så gik rullen lidt i glemmebogen. I hvert fald her hos mig. Og det er en skam, for frokostrullen er et dejligt bekendtskab, hvadenten den rulles med en ægge-wrap, et salatblad eller et kålblad som her.
Mættende kålwrap med dejligt kyllingefyld
Føj til favoritter Udskriv PinIngredienser
- 150 g kyllingebryst tilberedt – i mit tilfælde en rest fra dagen før
- smagsneutral kokosolie til stegning
- 1 gulerod revet
- 0,25 æble skåret i små tern
- 1 håndfuld valnødder hakket
- 1 håndfuld rucola
- 1 stort spidskål
- 1 spsk solskinsdip
Sådan gør du
- Skær kyllingebrystet i små tern.
- Opvarm kokosolie på en pande og steg den revede gulerod heri.
- Tilsæt hakkede valnødder, æble og kylling og steg det hele godt sammen.
- Helt til sidst vender du hakket rucola i blandingen og slukker for varmen.
- Spred kålbladet ud på et skærebræt og smør en bred stribe i midten med solskinsdippen.
- Fordel kyllingefyldet og rul din frokostrulle. Skær den over på midten og brug evt. et par tandstikker til at holde den sammen.
Egne noter som Plus medlem
Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter
Gør lidt ekstra ud af frokosten
Det er jo ikke, fordi rullen kan noget særligt som sådan. Men når man sidder første dag på hjemmekontoret og synes, at huset er lige vel stille, fordi der ikke længere løber larmende børn ind og ud, er det bare rart, at der i det mindste er gjort lidt ekstra ud af frokosten.
Nogle gange forstår jeg ikke min egen fascination, for ruller er jo tit helt umulige at spise, uden at fyldet vælter ud over det hele. Har du ikke tålmodighed til griseriet, så snit lidt spidskål fint og server dit kyllingefyld ovenpå sammen med solskinsdippen. Samme gode smag – mindre gris!
Jeg har prøvet at bytte ud med både fasan og vildand, og det virker også lækkert 😉😉
Uj så lækkert. Jeg gætter på at du måske selv går på jagt, siden du har adgang til så lækker vildt?
Ja da! ;-) .
Hver gang jeg spiser en vild fugl, sparer jeg livet på en kylling opdrættet på .. ja!
Megasejt! :)
Hejsa.
Jeg er ny indenfor denne verden :-) så jeg håber, du vil bruge tid på at afklare noget for mig. Jeg har forsøgt at lære mere om LCHF – jeg støder hele tiden på konceptet Low carb og jeg kan ikke finde ud af, hvad er forskellen? er LCHF og Low carb det samme?
Venlig hilsen Winnie