MÆT & SLANK med LCHF – de første reaktioner


I dag udkommer min nye bog MÆT & SLANK med LCHF. Efter et efterår, hvor der blev knoklet dage, aftener og weekend for at vi kunne få bogen ud i dag og ikke i marts, som den først var planlagt til, er det i dag dejligt at kunne bruge dagen på at fejre og drikke bobler med glade mennesker til bogreceptionen.

De første reaktioner vælter ind og jeg kan afsløre, at de er positive. Meget positive, faktisk. Lige så jeg rødmer lidt faktisk. Og skuldrene er sunket et par centimeter, for det er sørme da ikke uden præstationsangst, at man skal komme efter den popularitet, som LCHF – SPIS DIG MÆT & GLAD opnåede.

Er du nysgerrig efter at høre, hvad andre siger om min nye bog, har jeg samlet anmeldelserne HER. Og jeg opdaterer løbende, når der kommer flere til!

Jane Faerber LCHF

Hej så længe! Nu er det tid til bobler!

Skal jeg sørge for din aftensmad?

Jeg har Keto madplaner til hele året – lavet med sæsonens råvarer. Du får fem ugers madplan komplet med indkøbsliste til hver uge. Slip for overvældelse, hovsa-løsninger og dyr takeout.

Se Keto-madplanerne her >>

Keto Madplan forår

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

34 kommentarer til “MÆT & SLANK med LCHF – de første reaktioner”

Skriv en kommentar

 1. Hej Jane
  Jeg har både “Spis dig mæt og glad” og “Mæt og slank med LCHF” som e-bøger og bruger dem flere gange om ugen på min iPad – tak for nogle fantastiske bøger! Efter den seneste opdatering på iPad’en kan jeg imidlertid ikke se opskrifterne i “Mæt og slank med LCHF” mere – kun overskrifterne. Lidt irriterende når nu jeg har betalt for den. Ved du om andre har samme problem? I øvrigt har jeg altid syntes bedre om opsætningen af “Spis dig mæt og glad” på iPad’en – også selvom jeg ikke har kunnet hente den til iPhone.
  Håber der kan findes en løsning, så jeg kan bruge opskrifterne igen – dem jeg ikke kan i hovedet efterhånden :-)

  Svar
  • Hej Mai-Britt
   Jeg har hørt fra en enkelt at bogen gik skævt efter en opdatering, og hun fik lynhurtig hjælp af forlagets digitale manager, Jakob. Fang ham på Jakob.Harden@pol.dk

   Jeg har ikke været så involveret i e-bøgerne, må jeg indrømme, men det er rigtigt, at de er lavet i to forskellige formater.

   Svar
 2. Tak. Jeg har anskaffer din nye bog og vildt tændt på en ny livsstil. Har forsøgt at smide nogle kilo mange gange, men det er altid endt med kedelig mad og kort succes. LCHF og dine opskrifter er super spændende, og efter en uge savner jeg slet ikke det forbudte. Glæder mig til at se resultaterne om et par måneder.

  Svar
 3. Kære Jane.
  Jeg har desværre kun haft tid til at skimme bogen lidt igennem, men af det jeg så, så er den intet mindre end genial!!!!!:)
  Jeg var inde på Cube óg hilse på dig og dine skønne, stolte piger:)
  (det var mig der foreslog en uddannelsesom her i Danmark:)
  Jeg blev ikke helt klar over hvad uddannelsen hed i Sverige, hvis du kunne have lyst vil du så på et eller andet tidspunkt lige skrive det, for så vil jeg da lige undersøge lidt om det på nettet:)

  mange x tillykke med den skønne bog (min datter fik allernådigst lov til at bladre lidt i den, men kun hvis hun gjorde det ordentligt111:)

  Svar
 4. Hej Jane.

  Er der også lidt antiklimaks over at processen er slut / i stil med specialeafkevering og større opgave på universitetet!?
  Tillykke i hvert fald og tak for begge dine bøger(har godt nok ikke læst nr. 2 endnu, men den er utvivlsomt fantastisk!
  Din første bog har åbnet LCHF verdenen for mig. Som professionsbachelor i Ernæring og Sundhed har jeg aldrig rigtig kunnet finde min plads, fordi jeg simpelthen ikke tror på de konventionelle anbefalinger eller maddiskurs. LCHF har været som at komme hjem

  Svar
 5. Hej Jane

  Jeg forsøgte at købe din bog i går, men den var udsolgt i min boghandel – glæder mig til den kommer hjem. Jeg elsker din 1. bog og er sikker på at nr. 2 er mindst lige så godt :)
  Tillykke med den!

  Kh Anne-Kathrine

  Svar
 6. Jane, stort tillykke med din nye baby! Du kan godt være stolt, for han er ualmindeligt velskabt. Jeg er vild med den! Elsker din måde at skrive på og måden hvorpå du får det hele bliver så enkelt. Udover det, kan jeg rigtig godt lide at begge bøger er bygget op på samme lækre måde, så man kan se at de er i familie med hinanden

  Svar
 7. Tak…har modtaget bogen idag og glæder mig rigtig meget til at fordybe mig. Den kommer som kaldet til mig, de første 18 kg. Er smidt med dit første “barn”. Nu tager jeg nogle flere med det nye “barn”. Tillykke med bogen og må alt godt følge den.

  Svar