Mælkefrie ispinde med kakaosmag


Disse mælkefrie ispinde er et super alternativ til sommerens mange sukkerfyldte is. De er uden sukker og lavet af helt naturlige ingredienser.

Da jeg lavede de søde kokos-ispinde i sidste uge, lovede jeg også at bringe opskriften på de kakao-ispinde, jeg havde lavet. De er rigtig gode også og ungerne synes ærligt talt, det er en fest med alle de is!

Mælkefrie ispinde - Sunde chokolade-ispinde - uden mælk og sukker --> madbanditten.dk

Mælkefrie ispinde med kakaosmag

Føj til favoritter Udskriv Pin
12 stk
|
12 t

Ingredienser

Sådan gør du

 • Læg cashewnødderne i koldt vand i 5-6 timer.
 • Dræn vandet fra.
 • Blend cashewnødder med resten af ingredienserne (minus chokoladen) og fordel massen i isformene.
 • Lad dem fryse ind i 5-6 timer.
 • Smelt chokoladen i vandbad.
 • Tag isene ud af formene og hold dem over den smeltede chokolade, imens du med en ske lader en tynd stråle chokolade dekorere isene.
 • Læg isene tilbage på et fad beklædt med bagepapir og opbevar dem sådan i fryseren, til de skal spises.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Mælkefrie ispinde uden sukker

Disse mælkefrie ispinde med kakao er lavet helt med naturlige ingredienser, hvilket vil sige, at de ikke indeholder mælkeprodukt, og at de er sødet med banan i stedet for tilsat sukker.

Jeg kunne dog ikke dy mig til sidst for at dekorere dem med lidt smeltet mørk chokolade, så de indeholder vel ca. 0,2 g tilsat sukker pr. ispind eller noget i den dur. Chokoladen kan man selvfølgelig bare udelade, hvis det er et problem.

Jeg holder meget af at bruge naturlig sødning i mit køkken, især når jeg laver søde sager til ungerne. Men egentlig også til mig selv. Det giver mening for mig.

Måske kan nogle af jer huske de mælkefrie cashew-is fra de andre år, og disse er en variant af dem.

Hvis nu, du tilhører den slags, der har skufferne fulde af diverse lir og gejl (ingen nævnt, ingen glemt), kan jeg anbefale at lege lidt med smagene i disse ispinde ved fx at tilføje:

Nogle gange får “man” jo købt noget, som man ikke aner, hvad pokker, man skal bruge til, og det kan man altså så bruge lidt af her!

Mælkefrie ispinde - Sunde chokolade-ispinde - uden mælk og sukker --> madbanditten.dk

Kom med til webinar

Tilmeld dig 30 minutters gratis webinar d. 10. januar med Tine og mig og bliv klogere på din fordøjelse (og hvorfor den nogle gange brokker sig)

Tilmeld dig allerede nu, så du ikke går glip af det

Lyt til nyeste afsnit podcast gratis

Som PLUS-medlem kan du lytte til min nye podcast, Madbanditten uden filter – Lyt til sidste episode gratis i prøveperioden.

Emner denne gang: Antiinflammatorisk kost, hvad er den sundeste kost, proteindistribution, fest og alkohol på Keto og er Keto stadig sund, hvis man ikke laver alting fra bunden?

Lyt til sidste nye afsnit her >>

Udover podcast får du adgang til energiberegninger på alle opskrifter, du får din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, du kan lave dine egne madplaner og få en indkøbliste til eller du kan bruge de madplaner, jeg laver til dig hver måned.

Alt dette for mindre end 1 krone om dagen og du kan starte med at prøve det gratis i 7 dage her:

Prøv MadbandittenPLUS i 7 dage

Skal jeg hjælpe dig med vægttab?

Keto er super effektivt til vægttab, når det gøres rigtigt. Stop med at spilde tiden og kom ordentligt fra start.

Se hvordan her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

9 kommentarer til “Mælkefrie ispinde med kakaosmag”

 1. Min mor er for nyligt kommet hjem fra Thailand og havde en kæmpe pose usaltede cashew nødder med hjem. Hun nævnte dog noget om at de ikke bare måtte spises rå, men skulle behandles?!? Mener hun så ublødning, som du skriver i din opskrift – for så er det jo helt oplagt at bruge dem til is. Normalt spiser jeg da gerne cashew nødder, købt herhjemme, direkte fra posen.

  Svar
  • Jeg har aldrig hørt om at de ikke må spises rå, så det lyder mærkeligt. Det er dog altid en god idé at udbløde nødder. Herved neutraliseres nogle ting i nødderne, som gør dem nemmere at fordøje.

   Svar
 2. Det er muligvis en dumt spørgsmål, som alle andre end mig kender svaret på: Men hvor køber man de der træpinde til is henne? :D

  PS: Tak for en lækker og inspirerende blog.

  Svar