Madplan til print


Kan du godt lide at lave din egen madplan i hånden eller måske hænge op på køleskabet? Så får du her en gratis madplan til print. Selve madplanen kan du printe ved at trykke på billedet og så kan du downloade eller printe selve skabelonen som PDF, hvor du så kan skrive uge nr. og opskrifterne på. Print-selv-madplanen er inkl. en overskuelig indkøbsliste, hvor du kan skrive ugens indkøb ned også.

Madplanen til print findes både i en Madbanditten-version og en MadbandittenPLUS-version. Så kan du selv vælge, om du vil have den i blå eller grøn. Hvis du foretrækker sort/hvid, kan du sagtens bruge den i blå og blot udskrive den uden farve.

Klik på madplanen herunder for at downloade skabelonen.

Lav dine egne madplaner

Der er virkelig mange fordele ved at lave madplaner. Du sparer tid, da du ikke hver dag skal tænke over, hvad I skal have at spise – og købe ind til det og du kan spare mange penge, da du kan planlægge ud fra tilbud og ofte kan klare indkøbene på en eller to gange i løbet af ugen, og derved også undgå alle impulskøbene. Smart!

Derudover kan du, hvis du er medlem af MadbandittenPLUS, gemme alle dine favoritter fra Madbanditten OG lave dine egne madplaner online, inkl. indkøbsliste. Det er super nemt, læs mere om det her.

Færdige madplaner til print

Hvis du synes det er svært at lave dine egne madplaner, så lad mig hjælpe dig. Jeg har sort bælte i at lave madplaner og har efterhånden et ret stort udvalg af færdige madplaner til dig. Se bare her:

Fælles for madplanerne er at du får 5 ugers madplan med indkøbsliste, som du kan printe ud. Det nemme print-selv format gør det nemt at have med i køkkenet – og supermarkedet. Opskrifterne er nemme og velsmagende, lavet af sunde og normale madvarer, du kan få i ethvert supermarked og maden er lavet på max 30 min.

Leder du efter kostplaner til alle dagens måltider, har jeg også dette:

kostplaner til vægttab

Flere madplaner til print

Er du PLUS-medlem, kan du også hver måned glæde dig til tre nye færdige madplaner. Der er både madplaner med temaerne “Nem mad”, “Asien rundt”, “Mexicansk madplan”, “Mormormad”, “Mad på max 20 min.” og mange mange flere. De er også alle sammen PDF, inkl. opskrifter og indkøbsliste og kan printes.

Herudover kan du lave et UBEGRÆNSET antal madplaner selv og få Madbanditten til at lave indkøbslisten for dig. Nemt ikke?

Hvis du ikke har været PLUS-medlem før, kan du prøve det gratis i 7 dage. Der er ingen bindingsperiode.

madplan til print - gratis skabelon med indkøbsliste

Sommerabat på Keto kostplan ‘den fleksible’

Få et superfleksibelt værktøj til at spise Keto med henblik på vægttab.

Læs alt om kostplanen her >>
(og spar 18%)

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Madplan til print”

Skriv en kommentar