Madpandekage med laks og guacamole


Et af de hyppigste argumenter mod LCHF er, at man jo ikke kan spise sådan i længden. Det er vi mange, der er uenige i. Faktisk forstår jeg ikke helt argumentet. Hvad er det, man ikke kan spise i længden? Naturlig mad?

Forleden sad jeg med et gammelt Femina, hvori der var en overvægtig kvinde, som skulle gennem et 8 ugers vægttabsforløb i samarbejde med fitnesscentret. De satte hende på en diæt med 1200 kcal om dagen og træning 4-5 gange i ugen. Jeg blev så ked af det på hendes vegne… Se, det ville man (jeg) ikke kunne leve med i længden.

Anyhow, én ting er sikkert, og det er, at jeg i hvert fald ikke følte mig snydt eller begrænset, da jeg spiste min toplækre frokost bestående af en madpandekage efter denne opskrift (bare uden de søde smagsgivere) fyldt med guacamole og røget laks.

PS: Jeg havde nogenlunde held med at lave madpandekagerne på en stor pande, i stedet for den lille jeg brugte sidst. Men jeg ødelagde et par stykker undervejs, så den lille pande er nok at foretrække.

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
 • færdige madplaner, jeg laver
 • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
 • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
 • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

3 kommentarer til “Madpandekage med laks og guacamole”

Skriv en kommentar

 1. Jeg laver den på den store pande, når jeg er i gang med aftensmaden. Fuld knald på pande, en klat smør på, når den er varm og så 2 æg pisket med en slat fløde. Jeg hælder det på panden og slukker (duer måske ikke, hvis du har gas) og den er så færdig, når jeg har spist og klar til at lave madpakken

  Svar
 2. Det er et “sjovt” argument fra ernæringsfolk, der selv har store problemer med at få befolkningen til at spise efter deres egne anbefalinger.
  Jeg tror det er en standard bemærkning de lærer på deres uddannelse;-)

  Svar