Madlavningstilstand


Kender du også irritationsmomentet, når du har taget din mobil eller iPad med i køkkenet for at lave en opskrift og så går den konstant ud, så du skal stå der og åbne mobil/iPad med dine fedtede madlavningsfingre? Oh yes, jeg kender det selv så godt.

Men det er slut nu. Vi har nemlig lavet funktionen ‘madlavningstilstand’, som du kan slå til, hvis du vil undgå, at din skærm går i dvale, imens du laver mad.

Madlavningstilstand vil du se, når du er logget ind her på Madbanditten og det er (endnu) en PLUS-funktion. Så udover at du kan lave mad fra Madbandittens opskrifter uden flimrende annoncer, kan du altså også gøre det uden konstant at skulle logge ind på din telefon/tablet.

Mangler du mere overtalelse for at komme med i Danmarks sundeste medlemsklub, som bare koster 1 krone om dagen? Fortæl mig hvad du mangler!

Se alle de mange medlemsfordele her >>

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

6 kommentarer til “Madlavningstilstand”