Madlavningstilstand


Kender du også irritationsmomentet, når du har taget din mobil eller iPad med i køkkenet for at lave en opskrift og så går den konstant ud, så du skal stå der og åbne mobil/iPad med dine fedtede madlavningsfingre? Oh yes, jeg kender det selv så godt.

Men det er slut nu. Vi har nemlig lavet funktionen ‘madlavningstilstand’, som du kan slå til, hvis du vil undgå, at din skærm går i dvale, imens du laver mad.

Madlavningstilstand vil du se, når du er logget ind her på Madbanditten og det er (endnu) en PLUS-funktion. Så udover at du kan lave mad fra Madbandittens opskrifter uden flimrende annoncer, kan du altså også gøre det uden konstant at skulle logge ind på din telefon/tablet.

Mangler du mere overtalelse for at komme med i Danmarks sundeste medlemsklub, som bare koster 1 krone om dagen? Fortæl mig hvad du mangler!

Se alle de mange medlemsfordele her >>

Skal du på Keto efter nytår?

Skriv dig på venteliste og vær blandt de første, der får besked, når vi åbner for tilmelding på mit populære Keto-kursus.

Skriv dig op her >>

Er du klar til julemåneden (og dens mange fristelser)?

Hold fast i de gode vaner med Madbandittens Juleopskrifter. Her er både mad til juleaften og julefrokosten og en masse lækre søde sager, som ikke sender blodsukkeret på himmelkurs.

Få tilsendt Madbandittens Juleopskrifter her

Madbandittens juleopskrifter

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

6 kommentarer til “Madlavningstilstand”

Skriv en kommentar