Madklubben Steak


Imens jeg modtog masser af gode restaurantanbefalinger både her, der og allevegne, havde jeg helt misforstået opgaven, Det var nemlig ikke op til mig at vælge! Hvor jeg troede, at konceptet omkring aftenens middag var en kæresteaften uden børn, så var det i virkeligheden en kæreste-som-tilbehør-til-arbejdsmiddag. Min bedre halvdel arbejder jo med mad og drikke til daglig  – fødevarehøvdingen er hans alias – og hans næste projekt er, at han skal starte en helt ny restaurant op i Århus. Bygge den op fra bunden. Det skal være et grill/steakkoncept, og derfor skal vi naturligvis spise os igennem Københavns steakrestauranter, så han kan få en fornemmelse af do’s and don’ts. Jamen hvad kan jeg sige? Jeg er taknemmeligt tilbehør til sådan en aftale.

 

Fødevarehøvdingen havde identificeret MASH og Madklubben Steak, som de to vigtigste at prøve. Jeg har tidligere spist på sidstnævnte, hvor jeg fik en hjemmerørt bearnaise to die for, som siden har hjemsøgt mig i mine drømme. Jeg var derfor ikke afvisende, da foreslaget gik på, at vi startede der. Aaarh, twist my arm…

 

 

 

 

 

Madklubben Steak er måske den nemmeste restaurant at spise på, hvis man samtidig vil spise LCHF. Godt med kød, valgfrit tilbehør (herunder sauterede svampe med hvidløg eller sauterede rosenkål med appelsin og mandler), og en god fed sauce (eller en skyr rørt med urter, hvis man ikke er smørmenneske).

 

Jeg fik en lækker serranoskinke med syltede løg og salte mandler til forret.

 

 

 

 

Bearnaise to die for til hovedret. Nå ja, altså med tilbehør af bøf….

 

 

 

Og chokoladeganache med myntecremefraîche og knas til dessert. Oh la la… jeg var chanceløs…

 

 

 

 

To glas god Barbera og så var jeg lidt plimmelim. Altid godt på en onsdag.

 

 

 

 

Eneste skuffelse var brødet, der var tørt og daggammelt. Hvor heldigt er det lige, at jeg ikke spiser brød? Ellers var det bare en virkelig god middag i en fuld restaurant, hvilket altid både glæder og overrasker mig. Finanskrise, hvor? Jeg kan ikke se det…

 

PS: Og hvordan hænger middag på restaurant lige sammen med marts som sparemåned? Joh, det er jo her, at arbejdsmiddagen kommer ind i billedet! Det koncept bliver bare smukkere og smukkere… ;-)

 

 

 

 

 

 

Trænger du til en frisk start (der virker)?

Når man starter en kostomlægning med vægttab som mål, er det ret vigtigt, at man oplever hurtige resultater. Man har brug for at se ‘bevis’ for, at det, man gør, virker. Ellers er det for nemt at give op igen.

Slip for gætteriet og få en god start med min super-effektive (og supernemme) Keto kostplan.

Find Keto kostplanen her >>

Keto kostplan testimonial

Skal jeg sende dig en gratis Keto-madplan (aftensmad)?

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

8 kommentarer til “Madklubben Steak”

Skriv en kommentar

 1. Når I nu alligevel kører gennem Vejle på vej til Århus, så læg vejen forbi Hviids Vinstue (www.hviids.dk) – lækkert kød, hjemmegjort rigtig sauce og dejligt tilbehør. Meget spøjst sted som jeg ikke ville tage ind på uden anbefaling og endnu mere spøjs ejer/tjener – men det er virkelig god mad (dog er forretterne ikke noget at skrive om).

  Svar
  • Tak for det tip, Lars. Vi har faktisk tidligere gjort ophold i Vejle og har manglet inspiration til spisested. Det har vi nu :-)

   Svar
 2. Nøøøøj, hvor det lyder lækkert. Der må jeg hen en dag, har svært ved at forestille mig en bearnaise to die for, men det må da komme an på en prøve ;-)

  Svar
 3. *fuldstændig-fuld-af-misundelse!*
  – Og der må jeg da så absolut prøve at spise. Når vi alstå ikke har sparemåned :)

  Svar