MADGLAD udkommer i dag


I dag udkommer MADGLAD. Og få ting gør mig så glad som at vågne op til denne liste. Mest solgte bog på Saxo.com. Hvor er I vilde! TAK ♡♡♡

madglad_bestseller

I går havde jeg en rigtig off-dag med lændesmerter fra helvede (første smertedag siden nytår but still…). Om aftenen gik jeg en tur i regnen for at få løsnet lidt op og fik samtidig vendt lidt tanker. Hvorfor skrev jeg egentlig MADGLAD? Det er jo et minefelt, det med børn, og lider jeg af sådan en slags skjult masochisme, at jeg bare kaster mig ind i den ene betændte debat efter den anden? Nej…

Jeg har skrevet MADGLAD, fordi jeg tror på, at vores børn har brug for en god ballast. De vokser op i en verden af overflod, og de får en særlig opgave i at skulle lære at navigere i det. Jeg tror på, at én måde, hvorpå vi kan hjælpe dem, er ved at give dem gode madvaner med i bagagen. Lære dem at spise meget forskelligt mad, mad i alle regnbuens farver og ikke kun 50 shades of beige og lære dem, hvor godt kroppen fungerer, når den får fyldt godt brændstof på.

Og det håber jeg, bogen kan hjælpe med.

Hvis du er hurtig, kan du stadig nå at få fingrene i bogen med hele 20% rabat. Det er 50 kr. du sparer ift. vejl. udsalgspris (200 kr – mod 250,-). Det foregår lige her: MADGLAD af Jane Faerber  (adlink)

Og ellers håber jeg, vi ses til bogreception og bobler i eftermiddag!

Læs mere om, hvad bogen indeholder her: MADGLAD – Lær dit barn at elske rigtig mad

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

11 kommentarer til “MADGLAD udkommer i dag”

 1. Hej Jane
  Kan man bruge opskrifterne i bogen hvis man er en familie til den overvægtige side nu hvor opskrifterne er meget ‘fede’?

  Svar
  • Det mener jeg bestemt godt. Jeg er jo af den overbevisning, at fedtfattig livsstil er en medvirkende faktor til overvægt og ikke fed mad. I bogen finder du masser af idéer til grøntsagstilbehør, så der kan blive skåret lidt ned i den “beige mad”. På den måde får du mere mæthed for pengene, om du vil :)

   Svar
 2. Hej Jane.
  Jeg har lige købt din bog og glæder mig sådan til at komme igang med nye opskrifter. Min søn på 7 mdr. startede med at spise mad for en lille måned siden. Han spiser det samme som os. Altså ikke nødvendigvis grød/mos.
  Har du nogle tanker om hvor anvendelige opskrifterne alligevel er til sådan en lille størrelse? Hvis det er helt udenfor dit område, så helt ok. Så vil jeg bare sige tak for inspiration gennem flere år efterhånden. ☺️

  Svar
  • Godt spørgsmål. Det er så længe siden, jeg har haft babyer, at jeg ikke længere kan huske de der forskellige retningslinjer for introduktion af allergene fødevarer, så lige på det punkt ved det ikke.
   Ellers synes jeg sagtens, at en lille gut kan spise med af den meste mad i bogen. Det er jo bare almindelig mad, tænker jeg. Brød-opskrifterne tror jeg dog, jeg ville styre udenom. De indeholder nok for mange fibre til et nyt tarmsystem.

   Svar
 3. Tillykke med det flotte arbejde. Jeg har købt bogen og afprøvet karrysuppen, som min 6-årige søn var med til at lave. Det var rigtig lækkert, og vi glæder os til at prøve flere retter. Eneste minus var, at det ikke stod i beskrivelsen, hvad man skulle gøre ved gulerødder og knoldselleri. Men jeg regnede selvfølgelig ud, at de jo nok indgik i suppen på et tidspunkt i processen?

  Svar
  • Eeeej pokkers! Første fejl! Åh suk! Vi er 3 mennesker (mig, min redaktør + ekstern korrekturlæser), der læser korrektur så mange gange, at jeg ikke har tal på det og alligevel får vi aldrig det hele med.
   Tak for at du gjorde mig opmærksom på det. Vi får det fluks rettet til de næste genoptryk :)

   Svar
 4. Hvor er den bare flot !! Har lige modtaget den. Jeg har desværre irritabel Tarm og tåler derfor ikke bønner, linser, rødbede og dadler… Rødbeden i kagen tænker jeg måske kan erstattes med en squash eller noget kål. Men har du nogen ide til dadlerne i alle de søde sager ?

  Svar
  • Tak Louise :)

   Det er lidt svært ved dadlerne, for de bruges jo ikke bare til sødning men tit også som “binding”. Så du vil nok skulle gribe opskriften an på en anden måde, snarere end tænke i erstatning, tror jeg. Så det er lidt svært at sige sådan generelt, for jeg ville angribe det fra opskrift til opskrift.

   Svar
 5. Tillykke Jane..? den er “plaget” hos manden…under ” ønsker der kan gavne os alles sundhed”
  Så lur mig den ikke er hjemme i løbet af få dage???

  Svar
 6. Jeg var så heldig at få din bog i fødselsdagsgave, forudbestil. Og kl 03.25 var der en stakkels pakkepost der stillede den ved min dør! Se dét er god service! For min skyld måtte han da gerne have fået sin nattesøvn.
  Men, når jeg nu alligevel ligger syg herhjemme, så er det bare fantastisk at kunne læse din bog.
  Jeg glæder mig til at læse den. Den ser dejlig indbydende ud, og ved en gennembladring er jeg faldet over flere lækre ting vi skal have prøvet.
  Med en selektiv 3-årig i huset er det en kærkommen indpiration. (Heldigvis (og mærkeligt nok?)også selektiv på den måde at vindruerne vinder over slik og kager, og ostemaden over chokolademaden!)

  Tak for din altid inspirerende og engagerede blog og bøger!
  Ja, sukker er et ømtåleligt emne. Men hvem har lige gjort sukker til en menneskerettighed?
  Der var jo også engang hvor man anså det som en menneskeret at ryge indenfor, og de der ville have deres lunger i fred måtte stå for skud. Men hvem var det lige der vandt den kamp?
  Det er et langt og sejt træk, og du gør det SÅ godt!

  Svar
 7. Hej Jane.

  Jeg håber, du får en fænomenal bogreception – jeg havde SÅDAN håbet at jeg ville være helt ok og klar til den (jeg blev opereret i tirsdags), men jeg må nok sande, at offentlig transport ikke er mig, når jeg ikke kan bære en taske over skulderen eller holde fast i noget, hvis toget ryster. Så jeg må blive i Odense :/

  Men jeg ønsker dig en fantastisk bogreception, og så må jeg bestille bogen på et senere tidspunkt.
  Hav en dejlig dag, søde du. <3

  Mange hilsner,
  Maria Amsinck

  Svar