MadbandittenPLUS


Få energiberegninger på alle Madbandittens opskrifter, din egen favoritside til at gemme dine yndlingsopskrifter og slip samtidig for forstyrrende annoncer. Det er MadbandittenPLUS. De første 7 dage er gratis.

Med MadbandittenPLUS har jeg sat mig for at lave Danmarks fedeste sundhedsunivers, som er lavet helt særligt til dig, der gerne vil spise Low Carb eller Keto, eller som bare foretrækker en livsstil uden for meget sukker. 

Med MadbandittenPLUS får du:

 • energiberegninger på alle Madbandittens opskrifter (ca. 1.800 opskrifter)
 • egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • reklamefri side (du slipper for forstyrrende annoncer)
 • adgang til færdige madplaner med indkøbslister
 • kulhydrattabeller og nemme guides
 • adgang til sundhedsartikler om Low Carb, Keto og vægttab

Megafedt… men det lyder dyrt…?

Det er det heldigvis ikke. Det koster 30,- om måneden, hvis du vælger at betale dit medlemskab årligt (dvs. mindre end 1 kr om dagen) eller 49,- om måneden, hvis du foretrækker at betale månedligt.

Uanset om du foretrækker det ene eller det andet, er de første 7 dage gratis. 

Ja tak til 7 dages gratis adgang >>

Dette er den billigste pris medlemskabet kommer til at udbydes til. Det, synes jeg lige, er vigtigt at understrege.

Gør dit Low Carb/Keto-liv nemmere

Mit mål med MadbandittenPLUS er først og fremmest at kunne tilbyde dig et nemmere Low Carb-liv. Du bruger mine opskrifter i forvejen, og nu gør jeg det nemt for dig at følge med i kulhydrat- og kalorieindhold. Du kan derfor nemt se, om en given opskrift passer til dit mål og din valgte livsstil.

Vi har også lavet færdige madplaner med indkøbslister og fine visuelle guides, du kan printe ud og hænge op på køleskabet. Og den del kommer vi til løbende at udbygge.

Yes endelig – Luk mig ind! >>

Mit ønske med MadbandittenPLUS

Mit ønske med MadbandittenPLUS er samtidig at skabe et fælleskab, hvor vi, der har valgt en anden vej end de officielle kostråd kan finde hjælp og støtte, afprøve nye strategier (alene og i fælleskab) og have en kvalificeret sundhedssnak uden at skulle slås med Facebook-krigere på jagt efter noget at blive provokeret over.

Som du måske har hørt mig sige før, er det netop den del, der også stopper mig fra at dele mere personlige erfaringer og oplevelser. I en lukket kreds, hvor læserne har taget et aktivt valg om at være der, vil jeg få denne mulighed tilbage. 

Start dine 7 dages gratis prøveperiode

Men ikke mere snak. Hop ind og start din 7 dages gratis prøveperiode. Det er helt risikofrit. Er det ikke noget for dig, afmelder du dig bare, inden der er gået 7 dage (det er supernemt). Kan du lide det, bliver du hængende, og så kan du glæde dig til en masse spændende aktiviteter. 

Start 7 dages prøveperiode nu >>

Få mere ud af Madbanditten

Få adgang til energiberegninger på alle opskrifter, få din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, lav dine egne madplaner og få en indkøbliste til eller brug de madplaner, jeg laver til dig hver måned.

Alt dette og meget mere får du som PLUS-medlem🤩

Det koster mindre end 1 krone om dagen og du kan starte med at prøve det gratis i 7 dage her:

Prøv MadbandittenPLUS i 7 dage

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

57 kommentarer til “MadbandittenPLUS”

Skriv en kommentar

 1. Jeg vil gerne meldes ud dags dato.
  Ved ikke om jeg har gjort det rigtigt.
  Tak for denne gang.
  Jytte Rask

  09.06.22

  Svar
  • Hej Jytte
   Du har gjort det helt rigtigt og dit medlemskab står til automatisk at udløbe ved slutningen af den betalte periode❤️

   Svar
 2. Hej Jane
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at det var mulighed for at tilføje egne (altså private) kommentarer til favoritopskrifter. Altså kommentarer i stil med “blev for flydende, prøv med mindre fond næste gang” etc.
  Er det noget, du kunne tænke dig at arbejde på?

  Svar
  • Ja supergod idé! Vi har faktisk haft den oppe at vende. Jeg tager den straks med tilbage og hører om vi kan få den med i den opdatering, der kommer her snart👍🏼

   Svar
 3. Kære Jane, tak for dig og dit univers, som i den grad har hjulpet mig.
  Var det ikke meningen at der skulle komme en ny og spændende “plus” udfordring efter påske? Jeg havde håbet på noget i stil med “vind over vægten”
  KH; Mads

  Svar
  • Hej Mads
   Øhm.. næh, det tror jeg aldrig har været meningen. Altså andet end Sommerklar med Madbanditten-protokollen, som jo ikke specifikt er til medlemmer. Jeg kan godt se, at jeg ved at forære Vind over vægten-forløbet gratis til PLUS-medlemmer har skabt en forventning om, at det var en regelmæssig ting. Sandheden er, at PLUS-medlemskabet jo dækker over de ekstra funktioner (energiberegninger, favoritside, reklamefri side osv.), man får her på Madbanditten. Jeg havde bare lyst til at gøre noget ekstra derudover for at sige tak til dem, der har valgt at bakke op om PLUS-projektet. Måske var det dumt?!

   Med det sagt planlægger jeg en julekalender, som også bliver gratis for medlemmer, så ja, jeg kan godt se, at jeg sender lidt blandede signaler her😅

   Svar
 4. Hej
  Er fan af dette
  Elsker det
  Der er dog et lille ninus
  Når man gemmer en opskrift, bliver de lagt i en lang række
  Der kunne jeg godt bruge man kan ligge dem i mapper eller ligne
  Så morgenmad Frokost aftensmad og så videre
  Måske noget der er på vej 🤞

  Svar
  • Ja det er det netop. Vi var ikke tilfredse med hverken design eller brugervenlighed, så vi er lige ved at designe vores eget. Her bliver det muligt at lave samlinger, fx morgenmad, frokost etc. som du er inde på men også at lave fx egne madplaner og generere en samlet indkøbsliste. Det håber jeg bliver en stor hjælp :)

   Svar
 5. Hej jeg kan pludselig ikke komme ind på min konto. Mit brugernavn eksisterer ikke bliver der skrevet ??

  Svar
  • Hej Pia
   Hvor mærkeligt. Det hele ser umiddelbart rigtigt ud herfra. Du er ikke kommet til at forveksle dit Simplero Login med dit PLUS-login? Og ellers skriv lige til os på plus@madbanditten.dk så hjælper vi dig derfra :)

   Svar
 6. Jeg kan ikke komme igang med PLUS, fordi jeg ikke kan få lov at administrere cookies.
  Indstillinger og Kun nødvendige virker ikke, og jeg kan ikke komme væk fra det heller.
  Jeg bruger iPad
  Hilsen
  Ann

  Svar
  • Hej Ann
   Gud hvor irriterende! Det virker fint her hos mig. Er det rigtigt forstået at du oplever fx ikke at kunne klikke på ‘indstillinger’?

   Svar
   • Ja, der sker ikke noget, når jeg trykker på indstillinger eller kun nødvendige
    Jeg kan godt komme ind, hvis jeg bare ikke trykker på Administrer nederst på siden, men det betyder jo så bare, at jeg godkender alle cookies

    Svar
    • Virkelig mærkeligt. Jeg kan vælge ‘indstillinger’, herefter vælger jeg ingen af de fire muligheder til og trykker gem valgte.
     Jeg kan også komme videre med ‘kun nødvendige’.

     Kan det være enheden, du er på, som driller? Kan genstart og alle de tricks hjælpe. Hvis intet hjælper, så send skærmbillede til support@madbanditten.dk med info om fejl og enhed, så sender jeg det videre til min udvikler.

     Svar
     • OK, det prøver jeg.
      Det er en ret ny iPad, jeg bruger, og jeg har ikke før oplevet noget lignende, men man ved jo aldrig.
      Jeg prøver at genstarte og ellers sende skærmbillede.

 7. Hvis man går ind under spørgsmål og svar, og “ hvad får man ekstra som medlem” så står det der. Det er helt ok at det ikke virker endnu, men det er en rigtig god ide med et par linjer man selv kan skrive på.

  Svar
 8. Jeg er meget glad for det nye koncept, energiberegningerne er lige hvad jeg har manglet. Der står noget med et skrivefejl under opskriften, det kan jeg ikke rigtig finde? Hilsen Helle

  Svar
  • Gør der det? Hvor ser du det? Det er en af de funktioner, vi ikke har lanceret endnu🙈🙈
   (vi prøver virkelig at få styr på alle detaljer men det tager lige lidt tid fordi alting simpelthen er nyt)

   Svar
  • Tusind tak, det er virkelig dejligt at høre. Vi har haft en lidt bumpy start og det er jo vilkårene med helt nye tiltag😅🥵

   Svar
 9. Hej Jane

  TAK .. ikke mindre end genialt :) Næste step må være en app ;)

  Dejligt at jeg kan lave en favoritside … men der er jo så mange .. hi hi ! Luksusproblem.

  Hilsen
  Annette

  Svar
  • TAK❤️❤️
   Det næste vi lancerer er muligheden for at samle sine favoritter i samlinger, både så man nemmere kan finde dem men også så man kan oprette madplaner og få genereret en indkøbsliste.

   Mht. app, kender du tricket med at gemme en side til hjemmeskærm? Du går simpelthen på Madbanditten.dk og nederst er der så en pil, der peger opad og hvis du trykker på den, kan du vælge ‘gem til hjemmeskærm’. Så lægger Madbanditten sig som en app på dine telefon og jeg har sparet 1 mio kroner i udviklingsomkostninger til en app😁
   Det virker i hvert fald superfint på iphone. Jeg ved dog ikke lige hvordan det foregår på andre telefoner.

   Håber det kan være en løsning i stedet❤️

   Svar
 10. Hej Jane.
  Jeg har tilmeldt mig og valgte ‘mobilepay-betalingsaftale’, som trækker d 22/1. Men hvornår og hvordan får jeg adgang til de 7 dages gratis prøveperiode? Jeg har ikke modtaget noget på mail, men betalingsaftalen er oprettet i mobilepay-appen.
  Vh Bonnie

  Svar
  • Hej Bonnie
   Har du mon ikke fået mailen med adgangskode? Du er logget automatisk ind efter køb men der har været noget knas med de mails med adgangskoderne. Skriv evt. til plus@madbanditten.dk så sender vi dig straks et så du kan logge på på tværs af platforme❤️

   Svar
  • Hej Susan
   Jeg kan ikke finde nogen henvendelse fra dig i nogle af vores kundeservicemails🤷🏻‍♀️ Er det plus@madbanditten.dk du har skrevet til? Gør det gerne igen, så hjælper vi dig i gang med det samme. Eller mener du at det er din egen mail, der er problemet? Jeg kan ikke lige læse det ud af din besked.

   Svar
   • Hej Jane.
    Det er ikke min egen mail….når jeg skrive til support ,så siger mailen fra support ,at jeg skal prøve senere … jeg kom ind i fredags da jeg betalte ,men næste gang kom jeg ikke ind. Har prøvet utallige gange ..prøver både ,at bruge det kodeord jeg får sendt og har også forsøgt ,at lave mit eget … med desværre ….
    Vh susan

    Svar
    • Det forstår jeg ikke. Vi sidder klar på mailen og der er intet autosvar, der beder dig prøve senere. Hvilken mail skriver du til?

     Svar
     • Support [snabel-a]madbanditten.dk
      Får tilsendt link til ny adgangskode ,men den vil bare ikke og det er på websiden

     • Foruroligende. Vi har ingen mails modtaget fra dig på den adresse. Jeg håber det er ok, jeg lige tager din email, som jeg kan se, du har brugt og så sender vi dig lige en mail med login. Og så håber jeg den, når frem❤️🤞🏼

     • Er du ikke sød at svare på den mail, vi har sendt dig (hvis du har fået den). Det er nemmere for os at løse der.

 11. Hej Jane.
  Jeg har købt flere af dine madplaner. Hvis jeg melder mig ind i madbandittenPlus, er det så de samme madplaner jeg finder derinde, som jeg allerede har? Tænker forår, sommer, efterår og vinter?
  Vh Bettina

  Svar
  • Hej Bettina
   Nej det er ikke de samme. Vi har lavet nogle andre til PLUS og vi kommer også til at lave mange flere :)

   Svar
 12. Kanon!
  Siden du skrev om, at du ville tilbyde denne mulighed, har jeg glædet mig, til den nye service blev lanceret.
  Tillykke med dette nye univers 😊🇩🇰
  😊Stine

  Svar
  • Tusind tak, Stine. Det har været så længe undervejs og jeg er helt lettet over at det endelig er ude (på trods af de vante ‘børnesygdomme’ her i starten😅🙈)

   Svar
   • Pyt med børnesygdomme, det løser sig 😊
    Mon ikke mange af dem, der er med på PLUS i starten, er inkarnerede brugere/fans af Madbanditten, som ved, at kvaliteten af indholdet langt opvejer tekniske småfejl.

    Jeg glæder mig til at bruge favoritopskrifter. Vil gøre det lidt nemmere at holde styr på sagerne, og så slipper vi for alle de printed sider hjemme his os 😉
    Uden reklamer er siderne også mere overskuelige. Reklamer er glimrende for at muliggøre gratis indhold, men rart at kunne vælge at være reklame amefri med medlemskab.

    Kh
    Stine

    Svar
    • Du har ret. Og det glæder mig næsten endnu mere ved de her nye muligheder.
     Og ja, de annoncer er ulidelige. Så glad for endelig at kunne tilbyde en side uden❤️

     Svar
 13. Hej Jane. Super godt ! Det bliver spændende, at udforske. Jeg er vild med dig og dine opskrifter .
  Jeg har tilmeldt mig og ville gerne se madplan .
  Men skal jeg også tilkøbe det selvom jeg har betalt for tilmeldingen ?
  B.h.
  Susanne

  Svar
 14. Jeg tror det er en fejl – men jeg gik bare ind og påstod at jeg havde glemt mit psw … så kunne jeg oprette et nyt :)

  I øvrigt 1000000 tak – hvor er det fedt med energi-beregneren … det vil jeg gerne betale 1 krone om dagen for … og sig til, hvis du er åben for forslag til udvidelser ;)

  Svar
  • Fedt – det hele er vildt forvirrende lige nu fordi alle systemer, vi arbejder i er nye. Tror vi har fået rettet de første fejl🙈

   Og altid gerne forslag. Vi har allerede en megalang to-do-liste til PART 2 af det her projekt, men nu ville vi lancere og få det i gang. Og så knokler vi videre med forbedringer, nye funktioner og en masse andre spændende ting :))

   Svar
 15. Hej Jane,

  Fedt! Jeg har meldt mig ind! Men kom til at logge mig ud og har ikke fået en mail med log-in-oplysninger?

  Kh
  Jette

  Svar
 16. Mega fedt og tillykke med det. Det har jeg manglet. Har du/i nogen planer om at lave en app, hvor alt kan tilgåes fra? ☺️

  Svar
  • Tak :) Umiddelbart nej til app, i hvert fald for nu. Men jeg foreslår i stedet at man gemmer Madbanditten.dk til sin hjemmeskærm. Så ligner det en app og kan tilgås som en app. Og da siden er fuldt mobiltilpasset er det en måde for mig at spare de mange hundredetusinde kroner, som udvikling af en app, der kan det samme, vil koste. De penge vil jeg hellere bruge på at udvikle nye features til PLUS :)

   Svar