MadbandittenPLUS


Få energiberegninger på alle Madbandittens opskrifter, din egen favoritside til at gemme dine yndlingsopskrifter og slip samtidig for forstyrrende annoncer. Det er MadbandittenPLUS. De første 7 dage er gratis.

Med MadbandittenPLUS har jeg sat mig for at lave Danmarks fedeste sundhedsunivers, som er lavet helt særligt til dig, der gerne vil spise Low Carb eller Keto, eller som bare foretrækker en livsstil uden for meget sukker. 

Med MadbandittenPLUS får du:

 • energiberegninger på alle Madbandittens opskrifter (ca. 1.800 opskrifter)
 • egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • mulighed for at oprette opskrifts-samlinger og sammesætte egne madplaner med indkøbsliste
 • podcasten ‘Madbanditten Uden Filter’
 • reklamefri side (du slipper for forstyrrende annoncer)
 • adgang til færdige madplaner med indkøbslister
 • mulighed for ‘madlavningstilstand’ og undgå sort skærm
 • mulighed for at skrive egne noter til opskrifterne
 • kulhydrattabeller og nemme guides
 • adgang til sundhedsartikler om Low Carb, Keto og vægttab

Megafedt… men det lyder dyrt…?

Det er det heldigvis ikke. Det koster 30,- om måneden, hvis du vælger at betale dit medlemskab årligt (dvs. mindre end 1 kr om dagen) eller 49,- om måneden, hvis du foretrækker at betale månedligt.

Uanset om du foretrækker det ene eller det andet, er de første 7 dage gratis. 

Ja tak til 7 dages gratis adgang >>

Dette er den billigste pris medlemskabet kommer til at udbydes til. Det, synes jeg lige, er vigtigt at understrege.

Gør dit Low Carb/Keto-liv nemmere

Mit mål med MadbandittenPLUS er først og fremmest at kunne tilbyde dig et nemmere Low Carb-liv. Du bruger mine opskrifter i forvejen, og nu gør jeg det nemt for dig at følge med i kulhydrat- og kalorieindhold. Du kan derfor nemt se, om en given opskrift passer til dit mål og din valgte livsstil.

Vi har også lavet færdige madplaner med indkøbslister og fine visuelle guides, du kan printe ud og hænge op på køleskabet. Og den del kommer vi til løbende at udbygge.

Yes endelig – Luk mig ind! >>

Mit ønske med MadbandittenPLUS

Mit ønske med MadbandittenPLUS er samtidig at skabe et fælleskab, hvor vi, der har valgt en anden vej end de officielle kostråd kan finde hjælp og støtte, afprøve nye strategier (alene og i fælleskab) og have en kvalificeret sundhedssnak uden at skulle slås med Facebook-krigere på jagt efter noget at blive provokeret over.

Som du måske har hørt mig sige før, er det netop den del, der også stopper mig fra at dele mere personlige erfaringer og oplevelser. I en lukket kreds, hvor læserne har taget et aktivt valg om at være der, vil jeg få denne mulighed tilbage. 

Start dine 7 dages gratis prøveperiode

Men ikke mere snak. Hop ind og start din 7 dages gratis prøveperiode. Det er helt risikofrit. Er det ikke noget for dig, afmelder du dig bare, inden der er gået 7 dage (det er supernemt). Kan du lide det, bliver du hængende, og så kan du glæde dig til en masse spændende aktiviteter. 

Start 7 dages prøveperiode nu >>

Sommerabat på Keto kostplan ‘den fleksible’

Få et superfleksibelt værktøj til at spise Keto med henblik på vægttab.

Læs alt om kostplanen her >>
(og spar 18%)

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

59 kommentarer til “MadbandittenPLUS”

Skriv en kommentar

  • Hej Lene
   Du har gjort det hele helt rigtigt selv allerede, og der er ikke behov for at gøre mere. Dit medlemskab udløber automatisk ved udgangen af den betalte periode.
   Du er altid velkommen til at skrive til os på plus@madbanditten.dk hvis du har brug for hjælp eller i tvivl om noget.

   Svar