Madbanditten – nu som konferencecenter?


Det er åbenbart lidt tilfældigt, hvad Google indsætter af introtekst til søgeresultaterne. Således blev Madbanditten forleden til et konferencecenter i Århus. En anelse misvisende, synes jeg nok.

PS: Det er ikke, fordi teksten er grebet ud af det blå. Konferencecenteret i Århus kommer fra en diskret lile reklame, som ligger mellem indlæg 2 og 3, hvis du scroller ned. Jeg synes bare, det var lidt pudsigt, at det var netop den, der blev fremhævet ;-)

Trænger du til en frisk start (der virker)?

Når man starter en kostomlægning med vægttab som mål, er det ret vigtigt, at man oplever hurtige resultater. Man har brug for at se ‘bevis’ for, at det, man gør, virker. Ellers er det for nemt at give op igen.

Slip for gætteriet og få en god start med min super-effektive (og supernemme) Keto kostplan.

Find Keto kostplanen her >>

Keto kostplan testimonial

Skal jeg sende dig en gratis Keto-madplan (aftensmad)?

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Madbanditten – nu som konferencecenter?”

Skriv en kommentar