MADBANDITTEN FYLDER 3 ÅR I DAG


Min lille Madbandit fylder 3 år i dag. Og man kan da roligt sige, at der er sket en del på de 3 år. Fra at bloggen her var mit lille, stille, private hjørne af internettet, er der nu rimelig crowdet i stuen, tror jeg godt, man kan kalde det. Madbanditten flytter da også snart til noget større, så der er plads til os allesammen, men det tager lige lidt tid at få det hele på plads. Indtil da håber jeg, I vil bære over med at kunne opleve, at bloggen nogle gange ikke har plads til flere besøgende og derfor smækker døren i.

3 års fødselsdag

Og i går rundede Madbandittens Facebook-side også et lille hjørne og har nu over 20.000 følgere. Det er jo herligt at så mange af jer har lyst til at følge med. Hvis du ikke allerede følger med på Facebooksiden, kan du gøre det HER.

GAVER OG TV OG LIVE-CHAT
Det ville selvfølgelig være på sin plads at dele gaver ud på en dag som en dag, og det ville jo være helt oplagt at udlove min nye bog. Men der er simpelthen så mange chancer for at vinde den rundt omkring i blogland i øjeblikket, så den tager vi på et andet tidspunkt.

I stedet vil jeg tilbringe dagen med at tage i TV2 Lorry, hvor jeg skal lave køleskabssandwich fra MÆT & SLANK med LCHF og tale LCHF i programmet Lounge. Det er kl. 11.30 for de af jer, der vil se med.

Det er også i aften, at du kan få svar på de LCHF-spørgsmål, du måske går og tumler med. Det foregår til Saxos Forfatter-chat fra 20.30-21.30, hvor jeg sidder klar og svarer på spørgsmål. Jeg håber nogle af jer kigger forbi og sørger for at jeg har noget at lave!

Og ellers vil jeg bare sige TAK fordi I læser med. Det er en udsøgt fornøjelse at sidde på denne her side af skærmen!

TAK

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

36 kommentarer til “MADBANDITTEN FYLDER 3 ÅR I DAG”

 1. Stort tillykke med de 3 år – jeg er stor fan af dine skriverier, opskrifter og ikke mindst dine to fantastiske bøger :)

  Svar
 2. Stort tillykke og tak fordi du fik mig på sporet. har aldrig haft det bedre eller vejet mindre (Altså i mit vokdsne liv…)
  Stort tak Og tillykke med dagen og den nye bog. Den er skøn.

  mvh Johanne

  Svar
 3. hjertelig tillykke!
  er endnu “kun” læser af madbandit – vil prøve at lave spændende opskrifter, når børnebørn kommer i næste uge – bla Nutella! mums!

  kærligst – Jette

  Svar
 4. Stort tillykke.
  Fantastisk bog, du har skrevet – vi er godt på vej, selvom der er et par vaner, der står lidt i vejen for vægttab endnu. Håber det kommer, imens nyder vi den gode mad og alle dine indlæg.

  Svar
 5. Hi hi de krydsede hinanden. Og god ide at tælle til ti, det sku jeg ha gjort, da jeg hidsede mig op på BT og lchQ ;-)

  Svar
 6. Nå, men lidt mere research fortæller mig, at det er gammel vin på nye flasker, eller hvad man nu siger:-) Jeg har læst om det for første gang idag på BT og erfarer nu at det er en gammel “nyhed”. Gad vide hvorfor den lige popper op på deres side igen i disse dage:-) De påstår at flere svenskere er gået over på den mere sunde lchQ. Altså……nå men jeg skulle lige have undersøgt sagen lidt bedre inden jeg fór til tasterne, for du har skrevet om det for laaang tid siden. :-)))))))

  Svar