Mad til syge børn


I disse dage er hjemmet i Valby omdannet til sygeplejeklinik. Min datter kaster op for 2. dag i træk, sønnen er lidt sløj i det, moren har rumlen i maven, og faren er på polterabend i Prag med vennerne og kommer først hjem fredag aften. Glimrende.

Min datter har selvsagt ikke lyst til mad og har ikke spist i to dage. Alt, hvad hun forsøger at spise, kommer op igen. Jeg forsøger at få hende til at drikke vand, jeg presser juice til hende, laver smoothies, river æble eller serverer tørre riskiks.

Selvom appetitten er begrænset, havde jeg held til at få hende til at tage lidt fra denne tallerken. Nu venter vi i spænding på at se om det kommer retur. Mit liv er et eventyr… ;-)

Det lille myr…

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
 • færdige madplaner, jeg laver
 • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
 • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
 • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

6 kommentarer til “Mad til syge børn”

Skriv en kommentar

 1. Hvor jeg dog husker det revne æbles kærlige gestus. Min far rejste også meget, da jeg var yngre, så sygdom er noget, jeg altid har forbundet med min mor. Jeg har bare aldrig tænkt over det fra morens synspunkt; at være den der skyller spanden og river æblet. Tænkt hvor meget godt, du gør for dem. De kan være helt trygge i deres sygdom, det er vigtigt.

  // C

  Svar