Mad til syge børn


I disse dage er hjemmet i Valby omdannet til sygeplejeklinik. Min datter kaster op for 2. dag i træk, sønnen er lidt sløj i det, moren har rumlen i maven, og faren er på polterabend i Prag med vennerne og kommer først hjem fredag aften. Glimrende.

Min datter har selvsagt ikke lyst til mad og har ikke spist i to dage. Alt, hvad hun forsøger at spise, kommer op igen. Jeg forsøger at få hende til at drikke vand, jeg presser juice til hende, laver smoothies, river æble eller serverer tørre riskiks.

Selvom appetitten er begrænset, havde jeg held til at få hende til at tage lidt fra denne tallerken. Nu venter vi i spænding på at se om det kommer retur. Mit liv er et eventyr… ;-)

Det lille myr…

Skal jeg sende dig en e-bog?

Skriv dig op til at modtage mine meget populære lørdagsmails og jeg sender dig kvit og frit min e-bog 5 hemmeligheder til vægttab med Keto.

Ja tak – den vil jeg gerne have >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

6 kommentarer til “Mad til syge børn”

Skriv en kommentar

  1. Hvor jeg dog husker det revne æbles kærlige gestus. Min far rejste også meget, da jeg var yngre, så sygdom er noget, jeg altid har forbundet med min mor. Jeg har bare aldrig tænkt over det fra morens synspunkt; at være den der skyller spanden og river æblet. Tænkt hvor meget godt, du gør for dem. De kan være helt trygge i deres sygdom, det er vigtigt.

    // C

    Svar