Mad til studenterkørsel


Skal du lave mad til nyudklækkede studenter på vogntur? Her giver jeg 10 forskellige ideer til ‘studentermad’, og hvad man kan servere til studenterkørsel. Der er både lidt grønt, lidt salt og lidt sødt.

Tanken er ikke, at du skal lave det hele, men at du kan vælge den eller dem, som du synes, passer bedst. Husk på, at studenterne ofte skal videre til den næste hus med mere mad og flere snacks, så de spiser formentlig langt mindre, end du regner med. Så fokuser på noget let og lækkert, som giver energi og som giver lidt mad/fylde i maven som modvægt til den megen alkohol, der ofte ryger ned på en dag som denne.

Nederst giver jeg også et bud på to læskende og sommerlige drinks, som kan laves i større mængder. Den ene med valgfrit alkohol og den anden med lidt alkohol.

Hvad serverer man til studenterkørsel?

Når der skal planlægges mad til en studenterkørsel, kan det være en fordel, at det er nemt lave, at den nemt kan spises, at der er minimalt med opvask og at det evt. kan tages med på farten.

Konceptet er derfor også her, at det både skal være nemt at lave og det skal give god energi. Maden kan også spises på farten, studenterne har jo ofte travlt med at komme tilbage i vognen og videre til næste hus. Det er altså små hapsere og nem studentermad.

De eneste forslag, der nok skal have en lille tallerken/skål og gaffel, er bærsalaten med råcreme og æblekage med nødderasp, som bliver svær at spise ud af hånden. Ellers er det også minimalt med opvask.

Andre end mig, der får en klump i halsen, når jeg ser de nye studenter køre rundt? Jeg må altid lige synke en ekstra gang, og jeg stopper altid op og vinker til dem. De smukke, unge mennesker. Så bekymringsløse og uvidende om, hvad fremtiden bringer. De fortjener hvert eneste øjeblik af denne særlige tid❤️

Mad til studenterfest

Drinks til studenterfesten

Hvis studenterne lige skal holde pause fra dåsebajere og alkopops (sodavand med alkohol) har jeg flere gode bud på drinks og cocktails lige her.

Gode bud på drikkevarer, der kan laves i stor mængde er både lemonade uden sukker og hvid sangria. I den hvide sangria ville jeg udelade vodkaen og bare lade det være hvidvin og saft. Simpelthen for at spare lidt på alkoholen😜

Og så ville jeg sørge for masser af kold og alkoholfri væske også.

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

  • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
  • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
  • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
  • færdige madplaner, jeg laver
  • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
  • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
  • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Mad til studenterkørsel”

Skriv en kommentar