Mad til studentergilde


Her får du ideer til mad til studentergilde. For hvad serverer man til studenterfest? Det kan være svært at sammensætte en menu til sådan en fest, særligt hvis den skal være Low Carb. De forslag jeg giver, kan dog sagtens suppleres med fx brød eller andet (high carb) tilbehør, hvis du ikke spiser Low Carb / Keto eller synes gæsterne skal have muligheden.

Ideer til mad til studentergilde

Maden til studenterfesten afhænger selvfølgelig både af formen og antal gæster. Når du skal have fastlagt en menu, skal den altså passe til, om gæsterne skal sidde ned eller stå op, om den skal serveres, portionsanrettes eller om gæsterne selv skal tage fra en buffet. Samtidig er det heller ikke uvæsenligt om der kommer 15 eller 50 gæster.

Jeg har taget udgangspunkt i buffet, som både kan gå til en stående og siddende studenterfest. Samtidig er det nemt at lave, uanset hvor mange i bliver. En anden ide er at lave tapas, altså mange små anretninger eller fade såsom charcuterie bræt, ostebord og butter board.

Inden I når dertil, skal I dog sikkert have besøg af en flok larmende og fulde studenter på den traditionelle studenterkørselsdag. Se min menu til det her også.

Buffet til studenterfest

Her kommer mit forslag til menu / buffet til studentergildet. Jeg har udvalgt 2 retter der passer som en slags forret, de kan både portionsanrettes eller serveres på fade. Dernæst er der et bud på 4 retter som hovedret; to slags kød og to slags tilbehør.

Dessert til studenterfest

Desserten skal være sommerlig, nem og stadig smage mega godt. Derfor har jeg udvalgt to klassiske, lækre kager, som kan laves dagen før. Men det var faktisk super svært at vælge, en anden god ide er også bærsalat med råcreme.

Få menuen med indkøbsliste

Hvis du er PLUS-medlem, kan du oprette menuen i din egen samling, indstille antal personer, du vil lave menuen til og få en komplet indkøbsliste, du kan købe ind efter. Nemt ikke?

Du kan prøve det gratis i 7 dage – herefter koster det 1 krone om dagen.

Menu til studentergilde

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Mad til studentergilde”

Skriv en kommentar