Mad til studentergilde


Her får du ideer til mad til studentergilde. For hvad serverer man til studenterfest? Det kan være svært at sammensætte en menu til sådan en fest, særligt hvis den skal være Low Carb. De forslag jeg giver, kan dog sagtens suppleres med fx brød eller andet (high carb) tilbehør, hvis du ikke spiser Low Carb / Keto eller synes gæsterne skal have muligheden.

Ideer til mad til studentergilde

Maden til studenterfesten afhænger selvfølgelig både af formen og antal gæster. Når du skal have fastlagt en menu, skal den altså passe til, om gæsterne skal sidde ned eller stå op, om den skal serveres, portionsanrettes eller om gæsterne selv skal tage fra en buffet. Samtidig er det heller ikke uvæsenligt om der kommer 15 eller 50 gæster.

Jeg har taget udgangspunkt i buffet, som både kan gå til en stående og siddende studenterfest. Samtidig er det nemt at lave, uanset hvor mange i bliver. En anden ide er at lave tapas, altså mange små anretninger eller fade såsom charcuterie bræt, ostebord og butter board.

Inden I når dertil, skal I dog sikkert have besøg af en flok larmende og fulde studenter på den traditionelle studenterkørselsdag. Se min menu til det her også.

Buffet til studenterfest

Her kommer mit forslag til menu / buffet til studentergildet. Jeg har udvalgt 2 retter der passer som en slags forret, de kan både portionsanrettes eller serveres på fade. Dernæst er der et bud på 4 retter som hovedret; to slags kød og to slags tilbehør.

Dessert til studenterfest

Desserten skal være sommerlig, nem og stadig smage mega godt. Derfor har jeg udvalgt to klassiske, lækre kager, som kan laves dagen før. Men det var faktisk super svært at vælge, en anden god ide er også bærsalat med råcreme.

Få menuen med indkøbsliste

Hvis du er PLUS-medlem, kan du oprette menuen i din egen samling, indstille antal personer, du vil lave menuen til og få en komplet indkøbsliste, du kan købe ind efter. Nemt ikke?

Du kan prøve det gratis i 7 dage – herefter koster det 1 krone om dagen.

Menu til studentergilde

Keto opskrifter til airfryer

Du får 30 nye, lækre Keto opskrifter til din airfryer i min nye e-bog.

Spar 20% i oktober – se mere her >>

Trænger du til en frisk start (der virker)?

Når man starter en kostomlægning med vægttab som mål, er det ret vigtigt, at man oplever hurtige resultater. Man har brug for at se ‘bevis’ for, at det, man gør, virker. Ellers er det for nemt at give op igen.

Slip for gætteriet og få en god start med min super-effektive (og supernemme) Keto kostplan.

Find Keto kostplanen her >>

Følg med på Instagram

Ved du, at du kan følge Madbanditten.dk på Instagram? Her deler jeg alle nye opskrifter, jeg udgiver.

Du er også velkommen til at følge min private Jane Faerber-profil. Her er mindre mad men mere hverdag, rejser og træning❤️

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Mad til studentergilde”

Skriv en kommentar