Mad til pinsefrokost


Holder I pinsefrokost i jeres familie? Det er egentlig ikke en tradition, som vi holder herhjemme hos os, men det betyder jo ikke, at jeg ikke kan komme med et bud på mad til pinsefrokost. Jeg har derfor været i mit store opskriftsarkiv for at finde nogle forslag til en pinsefrokost menu.

Hvad spiser man til pinsefrokost?

Eftersom at min erfaring med mad til pinsefrokost er noget sparsom, måtte jeg lige en tur forbi Google for at finde ud af, hvad der egentlig serveres til pinse. Umiddelbart ligner det til forveksling det mad man spiser til både påskefrokost og julefrokost. Udgangspunktet er dansk smørrebrød og et par lune retter.

Det er derfor også det udgangspunkt jeg har taget, dog med Low Carb-brillerne på selvfølgelig. Samtidig har jeg forsøgt, at klemme lidt mere forårsmad ind. Det er jo oplagt at lave pinsefrokost med de lækre sprøde og grønne råvarer der byder sig til for øjeblikket fx asparges, rabarber, radiser, spinat og ramsløg. Hvis du selv gerne vil se hvad der er i sæson i maj måned, kan du se det her: Frugt og grønt i sæson.

Pinsefrokost menu

Her kommer mit bud på retter til pinsefrokost. Det er blevet en kombination af lidt klassisk frokostbord og lidt nyt. Du behøver ikke nødvendigvis lave det hele, og du kan også gå på opdagelse i mit opskriftsarkiv efter flere eller andre gode bud, fx her: Opskrifter til påske.

Dessert til pinsefrokost

Desserten til pinsefrokosten skal gerne være let og lækker. Hvis det er en varm dag, vil jeg helt klar gå med rabarbersuppen som er dejligt kølende og frisk. Ellers går du aldrig galt i byen med en klassiker som rabarbertrifli, som bare smager skønt af sol og sommer.

Skal jeg sende dig en e-bog?

Skriv dig op til at modtage mine meget populære lørdagsmails og jeg sender dig kvit og frit min e-bog 5 hemmeligheder til vægttab med Keto.

Ja tak – den vil jeg gerne have >>

Lad mig hjælpe dig med at gøre dit Low Carb/Keto-liv endnu nemmere!

Forestil dig, hvor meget nemmere dit sunde liv ville være, hvis du havde adgang til alt dette:

  • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
  • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
  • færdige madplaner, jeg laver
  • særlige opskriftkategorier med Keto- eller vægttabsvenlige opskrifter
  • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler
  • adgang til at lytte til min podcast
  • nul forstyrrende reklamer

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Hvad venter du på? Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Mad til pinsefrokost”

Skriv en kommentar