Børnemad: Hakket kød på pind


Åh, det har været sløjt med madlavningen på det sidste, hvilket den seneste tids blogindlæg også vidner om. Vores 1½ uge lange mavevirus i kombination med bedre halvdels fravær har haft taget pusten fra os.

Så da der i går var hakket oksekød på menuen for 3. dag i træk, krævede det altså lidt snilde at blive ved med at finde på noget, som kunne laves lynhurtigt og som ungerne (og jeg selv) gad spise. Og som jeg vist har været inde på før, så er mine børn af den slags, der vil spise hvad som helst, hvis det serveres på en pind. Så hakket kød på pind coming up.

hakket kød på pind børnemad

Hakket kød på pind

Føj til favoritter Udskriv Pin
4
|
30 minutter

Udstyr

 • Grillspyd

Ingredienser

Sådan gør du

 • Det var ikke noget spor raffineret over det, det var bare en pakke hakket oksekød rørt med krydderier (løgpulver af ren og skær dovenskab, oregano, mynte, spidskommen, koriander, salt og peber) og et æg.
 • Formet med fingrene til en lang pølle og med en pind igennem.
 • 20 min. i ovnen ved 200 grader og server. Voilà!

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Serveret med lidt salat og rå gnavegrønt og en klat sambal oelek. Jeg var ikke så sulten. Havde jo spist en masse hjemmebrændte mandler, forstås!

Bliv PLUS-medlem og få fire lækre decembergaver🎁

MadbandittenPLUS giver dig adgang til energiberegninger på alle mine opskrifter, din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, færdige madplaner, adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner med indkøbsliste, du kan lytte til min podcast og vi fjerner alle reklamer fra siden.

Men melder du dig ind inden jul, får du, OVENI alt dette, også disse fire gaver:
 • e-bog med julens salater
 • e-bog med komplet nytårsmenu inkl. detaljeret tidsplan og indkøbsliste
 • julespecial-podcast med strategier til at komme godt igennem december
 • podcast om fastholdelse og motivation

Gaverne får du med det samme efter tilmelding.

Læs mere om PLUS her >>

– og du får endda de første 7 dage gratis (gælder kun nye medlemmer)

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

10 kommentarer til “Børnemad: Hakket kød på pind”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
  • LCHF kan have så positiv effekt på diabetikere at de skal nedsætte (eller stoppe) medicinforbrug. Både Sverige og USA godkender fra officiel side lavkulhydratkost til diabetikere, så det er ikke bare noget, jeg finder på :)

   Svar
 1. Det hele ser bare så lækkert ud. Er ved at overveje at købe bogen men for mig er det vigtigt at der er billeder af maden når jeg skal lave en opskrift. Er der det?

  Svar
  • Er det min bog, du mener? Den bugner af de smukkeste billeder taget af en af Danmarks bedste madfotografer! :-)

   Svar
 2. Mad på pinde, du siger noget. Jeg glemmer det så tit, og mine elsker det jo også. Huske huske huske :) Tak.

  Svar
   • Jamen det er gået fint. Dog havde jeg nok håbet at jeg ville tabe mig lidt, det ikke rigtig sket. øv.. Men jeg har heller ikke kunne træne som jeg plejer, pga skader, ja og så går det jo ikke at hygge spise. Så sker der ikke noget på den front!
    Men jeg har været dejlig mæt hele tiden og min mave har haft det helt fantastisk, jeg har ikke været oppustet og set gravid ud. Dejligt!
    Så, jeg har tænkt mig at fortsætte med at udelukke korn fra min kost, i det omfang det nu er muligt.. Mit næste projekt er at stoppe med det hygge spisning :)

    Svar