Vi gentager succesen: Mad til 2 dage. Denne gang står den på en lækker middag med hokkaidofritter og roastbeef, der hurtigt kan forvandles til en nem bowl, til morgenmad/frokost/aftensmad dagen efter.
Mad til 2 dage, sådan gør du
Dag 1: Roastbeef med hokkaidofritter
Vælg gerne en dag, hvor du har lidt ekstra tid, til at stå i køkkenet. Det kan fx være en fridag, lørdag eller søndag. Du skal nemlig gerne bruge en time til halvanden, for at lave en lækker middag med hokkaidofritter og roastbeef. Du kan evt. også vælge, at lave den cremede blomkålssalat til, det er den der også er på billedet med roastbeef.
Hokkaido-fritterne kan også sagtens laves, ud af andre græskar og/eller fx butternutsquash. De kan også laves i airfryeren, hvis du er så heldig at have sådan en: Græskarfritter i airfryer
Nu hvor du er i gang og har ekstra tid, vil jeg anbefale dig også lige at snitte lidt spidskål, og evt. klargøre nogle andre grøntsager, som du kan bruge i løbet af ugen, til at fremtrylle sund mad i en fart. Du kan læse mere om hvordan jeg food prepper her.
Dag 2: Bowl med roastbeef, hokkaido og avocado
Dag 2 står du med en rest af både hokkaidofritter og roastbeef, og derfor er det oplagt at lave den skønne breakfast bowl med oksekød, græskar og avocado. At den hedder ‘breakfast’ (morgenmad) behøver du ikke tage så tungt. Den kan sagtens spises til frokost eller aftensmad.
Sådan kan du generelt godt vende dig til, at tænke når du spiser Low Carb / Keto. Af samme årsag har jeg, i min ultranemme Keto kostplan, kaldt måltiderne M1, M2 og M3. Grøntsager, kød/protein og fedt – det kan spises til alle måltider.
0 kommentarer til “Mad til 2 dage: Hokkaidofritter og roastbeef”