Lynstegt savoykål med oksekød, chili og peanuts


Denne opskrift på lynstegt savoykål med oksekød, chili og peanuts er et virkelig godt eksempel på, hvordan både Keto og Low Carb kan være både simpelt og lækkert. Der er basically to hovedingredienser og resten er smagsgivere. På den måde minder den jo også lidt om Karameliseret hvidkål med spicy oksekød.

Lynstegt savoykål med oksekød, chili og peanuts

Lynstegt savoykål med oksekød, chili og peanuts

3.50 fra 2 stemmer
Føj til favoritter Udskriv Pin
2
|
20 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Snit løg, hvidløg og chili fint.
  • Smelt smør i en wok pande og steg løg, hvidløg og chili i et par minutter.
  • Kom oksekød ved om lad det stege brunt.
  • Snit savoykålen i tynde strimler af 0,5-1 cm.
  • Kom kålen ned i wokken og lad det stege med i 2-3 minutter til det falder let sammen.
  • Kom sojasauce, fiskesovs og æblecidereddike ved og rør rundt.
  • Smag til med salt og peber og evt. mere sojasauce og æblecidereddike.
  • Server drysset med peanuts og evt. mere chili.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Denne her ret er også et godt eksempel på hvordan det, når man spiser Low Carb, bliver lidt mere flydende med definitionen af, hvad der er morgenmad, frokost og aftensmad. Jeg kunne sagtens finde på at spise dette til alle måltider. Faktisk er den ret genial at food preppe og have stående i køleskabet, så er der nem morgenmad og frokost til et par dage.

Se flere idéer til food prep her.

Mere kål, tak!

Den danske kålsæson er jo i fuld gang og butikkerne bugner af kål. Her har jeg brugt savoykål, som man i hvert fald ikke her, hvor jeg bor, kan købe hele året, og forleden så jeg de flotteste palmekål i supermarkedet også.

Kan du ikke finde savoy, kan opskriften her laves med både broccoli, grønkål eller palmekål.

Det er bare om at tage for sig af retterne. Kål er sundt, det er billigt, det fylder godt i maven og det kan smage noget så pragtfuldt.

Mangler du inspiration til flere Kålhydrater i dit liv, så skal du have fat i bogen af samme navn. Kålhydrater er mere aktuel end nogensinde før nu. Find bogen her: Kålhydrater – Gør kål på overvægt, insulinresistens og sukkertrang

Hverdagskål

Opskriften på lynstegt savoykål med oksekød, chili og peanuts er en typisk slags hverdagskål. Bare hæld hele balladen på panden, tos det lidt rundt og spis. Nemt hvad? Ja sådan kan det altså sagtens være.

Velbekomme❤️

Savoykål med oksekød, chili og peanuts

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

  • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
  • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
  • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
  • færdige madplaner, jeg laver
  • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
  • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
  • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

3 kommentarer til “Lynstegt savoykål med oksekød, chili og peanuts”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. 4 stars
    Endnu en “lifesaver”. Bor alene, og det kan være svært at få brugt et helt spidskål, da jeg ikke er god til det råt. Og jeg ÆLSKER peanuts og her er legale 🤤
    Har en skefuld creme fraiche 38, som trænger til at blive brugt. Det hælder jeg over resterne i morgen. Tak for mad ☺️

    Svar
  2. 3 stars
    Dejlig opskrift, men jeg måtte putte meget mere krydderi i for at få smag på retten, og så nåede kålen at miste sin spændstighed.
    Næste gang vil jeg krydre kødet meget mere fra starten af, inden jeg putter kålen i.

    Svar