Lynkonkurrence: Vind billetter til Food Festival i Aarhus


Imens jeg har været begravet i bogskrivning og alle mulige ikke-blog-relaterede projekter, har jeg helt glemt at udlove to weekendbilletter til Food Festival i Aarhus i weekenden. Food Festival er, som du måske ved, Nordens største madfestival, og den løber af stablen på Tangkrogen i Aarhus fredag-lørdag-søndag i denne uge. Prøv lige at tjekke det blærede program ud HER.

 

Jeg udøver rimelig hård kalenderstyring i øjeblikket og siger oftere nej end ja, men Food Festival i Aarhus vil jeg simpelthen ikke gå glip af. Jeg missede det jo sidste år, fordi jeg ferierede i Barcelona på det tidspunkt, men jeg sendte den gode Hanne fra Kunsterkram afsted som reporter. Food Festival har foræret mig fire billetter i år, og jeg skal kun bruge to, så jeg har to weekendbilletter i overskud, og de kan blive dine!

 

For at deltage skal du blot lægge en kommentar til dette indlæg OG love mig, at du kommer hen og siger hej, hvis du ser mig derude på festivalpladsen. Det er mig med de to hvidhårede børn og den flotte mand! Nemt, ikke? Og tiden er ganske knap, så vi gør kort proces og trækker vinderen på torsdag. Vinderen får direkte besked!

 

PS: Tjek også de überfede kokke- og madskoler ud! Her kan du få lov at komme i køkkenet med både spændende og kendte kokke. Flere af skolerne er ved at melde udsolgt, så hvis du vil sikre dig en plads, skal du skynde dig at gøre det HER.

 

KONKURRENCEN ER LUKKET OG VINDEREN ER TRUKKET! TAK FOR ALLE JERES KOMMENTARER!

Skal jeg sende dig en e-bog?

Skriv dig op til at modtage mine meget populære lørdagsmails og jeg sender dig kvit og frit min e-bog 5 hemmeligheder til vægttab med Keto.

Ja tak – den vil jeg gerne have >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

176 kommentarer til “Lynkonkurrence: Vind billetter til Food Festival i Aarhus”

Skriv en kommentar

 1. NØJ! Sikken mulighed. Jeg har forsøgt at lokke ud og hver mand med til den festival, men mine veninder, synes ikke deres SU rækker til at tage afsted, og min mor skal aflyse en aftale for at kunne tage afsted…MEN jeg er sikker på, at en af ikke kan dy sig, hvis jeg vifter med to billetter og et løfte om at komme forbi din stand foran snuden på dem. Jeg har en kæmpe passion for, hvad god mad kan gøre for menneskers fysik og ikke mindst psyke, så min interesse for, hvad DU laver, er særlig stor. Derfor ville jeg glæde mig helt vildt til at slå et smut forbi din stand, så jeg håber, du synes, dine overskydende billetter skal gå til min veninde/mor og mig :D

  Svar
 2. Hej Jane
  Det vil bare være det fedeste at vinde de billetter, så veninden og jeg kan opleve alle de lækkerier på Foodfestivalen. Tak for en rigtig god blog og din skønne bog, som jeg har som iBook. De bedste hilsner, Gitte

  Svar
 3. Uh – det vil jeg rigtig gerne… Jeg vil tage min søn med, så han allerede nu kan stifte bekendtskab med madverdenen!

  Svar
 4. Hjælp en studerende i nød :-)

  Jeg glæder mig til at lære hvordan man bruger alle dele af grisen, så vi kan lave nogle glade grise til nogle gode produkter, i stedet for at lave nogle triste grise til nogle dårlige produkter.

  Håber at se dig der Jane.

  Svar
 5. Fedt – det vil jeg mægtig gerne vinde :-) Følger troligt din blog og instagram!! Og selvfølgelig kommer jeg hen og siger hej til jer ;-)

  Svar
 6. Dét vil jeg gerne. Både på food festival og hilse på dig.
  Jeg har lige købt din bog og er begyndt på LCHF, så det kunne da være hyggeligt at hilse på dig derude.
  Satser på jeg er heldig og vinder :)

  Svar