Lun salat med smag af sommer


I dag blogger jeg live fra Malmø, hvor solen skinner fra en skyfri himmel. Det er smukt, og man bliver helt glad i låget, når man kigger ud på det. Men tag ikke fejl. Udenfor er der arktiske temperaturer af den slags, som kalder på helkropsuldsæt og overforbrug af chokolade og TV-serier ad libitum.

Lun salat med smag af sommer

Føj til favoritter Udskriv Pin
2 personer
|
20 minutter

Sådan gør du

 • Snit grøntsagerne fint og steg dem let i kokosolie.
 • Tilsæt den hakkede dild til sidst og rør godt rundt. Smag til med urtesalt.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Og jeg har en lillesmule tømmermænd, men de bliver lige sat på hold, for om lidt skal jeg ud og shoppe – mad selvfølgelig – og senere skal vi til foredrag eller halvdagsseminar rettere med kostdoktorn og Jonas Bergqvist. LCHF – get the lifestyle! Jo tak. Det er jeg faktisk rigtig spændt på. Altså på at høre, hvordan de griber det an.

Så her i foråret med de arktiske temperaturer kan vi med rette tage en lækker lun salat med smag af sommer, som jeg lavede tidligere på ugen. For få ting smager af sommer, som dild gør. Og dild er, hvis du spørger mig, en totalt overset urt i de flestes køkken. Og det er synd For dild smager jo pivgodt.

Uhm, smuk salat.

God lørdag til jer allesammen!

Trænger du til en frisk start (der virker)?

Når man starter en kostomlægning med vægttab som mål, er det ret vigtigt, at man oplever hurtige resultater. Man har brug for at se ‘bevis’ for, at det, man gør, virker. Ellers er det for nemt at give op igen.

Slip for gætteriet og få en god start med min super-effektive (og supernemme) Keto kostplan.

Find Keto kostplanen her >>

Keto kostplan testimonial

Skal jeg sende dig en gratis Keto-madplan (aftensmad)?

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

5 kommentarer til “Lun salat med smag af sommer”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Den ser god ud, må prøves en dag:)
  Ved ikke hvor du skal til foredrag i Malmö men der er demonstration og moddemonstrationer på Stortorget i eftermiddag, hvor det vist kan blive voldsomt.
  God solskinsweekend: )
  Mathilde

  Svar