I dag blogger jeg live fra Malmø, hvor solen skinner fra en skyfri himmel. Det er smukt, og man bliver helt glad i låget, når man kigger ud på det. Men tag ikke fejl. Udenfor er der arktiske temperaturer af den slags, som kalder på helkropsuldsæt og overforbrug af chokolade og TV-serier ad libitum.
Ingredienser
- 350 g spidskål
- 100 g fennikel
- 50 g bladselleri
- 1 dusk dild
- smagsneutral kokosolie til stegning
Sådan gør du
- Snit grøntsagerne fint og steg dem let i kokosolie.
- Tilsæt den hakkede dild til sidst og rør godt rundt. Smag til med urtesalt.
Egne noter som Plus medlem
Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter
Og jeg har en lillesmule tømmermænd, men de bliver lige sat på hold, for om lidt skal jeg ud og shoppe – mad selvfølgelig – og senere skal vi til foredrag eller halvdagsseminar rettere med kostdoktorn og Jonas Bergqvist. LCHF – get the lifestyle! Jo tak. Det er jeg faktisk rigtig spændt på. Altså på at høre, hvordan de griber det an.
Så her i foråret med de arktiske temperaturer kan vi med rette tage en lækker lun salat med smag af sommer, som jeg lavede tidligere på ugen. For få ting smager af sommer, som dild gør. Og dild er, hvis du spørger mig, en totalt overset urt i de flestes køkken. Og det er synd For dild smager jo pivgodt.
Uhm, smuk salat.
God lørdag til jer allesammen!
Det lyder alle tiders med det foredrag. Spændende.
Og dild styrer!!
Uhm lækker salat!
Var foredraget godt? :)
Hvor spændende, selveste Kostdoktorn.
Den ser god ud, må prøves en dag:)
Ved ikke hvor du skal til foredrag i Malmö men der er demonstration og moddemonstrationer på Stortorget i eftermiddag, hvor det vist kan blive voldsomt.
God solskinsweekend: )
Mathilde
Ja vi bor lige på Stortorget men bevæger os væk herfra nu. Tak :)