Lun pølsesalat med løg og avokado


Jeg fejrer så sommerens komme med en dag på hjemmekontor og en dertilhørende mærkelig frokost. Salat med sauterede løg og oksekødspølser fra Løgismose, som jeg troede var økologiske, men det er de slet ikke. Smagen fejlede nu ikke noget, men det ville have været dejligt, hvis nu. Resten af ingredienserne fik jeg leveret i morges fra Aarstiderne, så dem må jeg formode er økologiske.

Og det billede poster jeg så bare fordi. Helt uden bagtanker om, at ville ændre verden eller være forandringsagent med min pølsesalat som dokumentation.

Har I fulgt med i debatten om, hvad en rigtig madblogger bør og skal gøre for at kunne kalde sig madblogger?  Den startede i Information og har siden bredt sig rundt på madblogs’ne, hvor madbloggerne nu farer til tastaturet for at håndhæve deres ret til at blogge om cupcakes uden at ville noget andet med det end at vise deres fine cupcakes.

Meget mærkelig diskussion, synes jeg. Alligevel sætter det nogle tanker i gang om, hvorfor pokker det er, man står der og tager billede af sin mad, inden man hælder den indenbords, for det er sgu da lidt mærkeligt i sig selv.

I dag har jeg ingen holdning til det. I dag blogger jeg, fordi jeg synes, det kunne være spas at poste en pølsesalat på en sommerdag. En anden dag vender jeg måske tilbage med noget, der ligner en ambition.

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

9 kommentarer til “Lun pølsesalat med løg og avokado”

 1. Jeg blogger først og fremmeste for og hjælpe mig selv! Måske lidt kedeligt for andre, men ikke desto mindre sandt. Min blog er f.eks heller ikke tilmeldt google søgemaskiner og lignende. Kun mine facebook venner og de få steder jeg efterlader kommentarer, kender til min kombinerede mad/hobby blog.

  Det betyder dog ikke, at jeg ikke bryder mig om besøg og kommentarer til mine indlæg! Slet ikke! Det er altid dejligt at logge på og finde en hilsen der ligger til godkendelse. Og kan jeg ind imellem inspirere andre med min mad eller mine hobby sysler, så er det mig en kæmpe fornøjelse.

  Jeg har desværre ingen i min omgangkreds, der går op i og er nysgerrig på mad, økologi og helse, på helt samme vis som jeg selv, så jeg startede simpelthen med og blogge, fordi jeg havde brug for og finde og interagere med interessefæller. Jeg følte mig egentlig temmelig alene med mine “særheder” … måske er der ikke helt så mange i min aldersgruppe (50) med interesse i de ting? Hmm …

  Nå, men jeg ved jo fra mig selv, hvor dejligt det er og lade sig inspirere af andre. Du inspirerer mig f.eks vældigt Jane, og jeg har da også prøvekørt en del af dine dejlige opskrifter. Tak for det :)

  Men hvad andre tænker, mener, tror eller synes om min blog, om min berettigelse på nettet (eller andres) … tja, det spekulerer jeg i grunden slet ikke så meget over. Det kan jeg jo alligevel ikke styre.

  Happy bloggin’ og tak for skønne opskrifter, et kig til dine søde englebørn ;o) dit liv og din færden. Tak Jane :)

  Svar
  • Libeth med den hemmelige blog :-) Jamen, så er vi da endnu gladere for at blive inviteret indenfor hos dig. Inspiration og fællesskab er også nøgleord for mig. Særligt det sidste er virkelig vigtigt, synes jeg :-)

   Svar
 2. Det var jo kun et spørgsmål om tid, Jane.
  Du ved jo udemærket godt, at i lille (-bitte og af og til indskrænkede) Danmark, hærger mange selvudnævnte smagsdommere. Det er ofte med en negativ klang, at de skal ytre sig om ting der er populære, fordi det ligger så dybt forankret i vores kultur. (Ju knåw, The Jantelov)Så kan de selv blive populære på at være sarkastiske, hvis man da ikke evner andet *host*

  Madblogs er jo ikke populære uden grund… Jeg tror bare vi er en masse der bruger det som inspiration, fordi vi godt kan lide at lave mad. Nogle spiller spil, andre er på Facebook hele tiden osv. osv. Jeg glor på mad. Og sørme om jeg ikke i en alder af 37 år godt selv kan (-og vil sgu’!)finde ud af hvor hveden har groet og hvad Tahin er lavet af.

  Længe leve internettet og vores ytrings-pligt. Sagt i både alvor og ironi.
  Fin frokost du har fået i dag. Dejligt billede, og bliv endelig ved med dét ;-)

  Svar
  • Du har helt sikkert ret, Sheila. Det skal være okay at ville ændre verden gennem kærlighed til mad, ligesom det skal være okay at vise billeder af sine cupcakes, bare fordi man synes, de er fine. Man kan ikke være alt for alle, og sådan er det bare. Men debatten har alligevel sine glimt af interessanthed. Det skader jo aldrig at stoppe op og overveje, hvorfor det er man gør, som man gør. Hvorfor det er man blogger, bruger tid på Facebook, spiller spil, etc.? For det er ting, som man nemt gør “bare fordi….” eller måske fordi det er blevet en vane. Hvorfor blogger jeg? Det synes jeg er et interessant spørgsmål, som jeg lige vil overveje… ;-)

   Svar
 3. Jeg tror vi er mange som bare følger med i dine indlæg unden at kommentere dem, fordi det er hyggeligt! Det er nogle gode inspirerende indlæg du laver, så bliv ved med det – jeg vil i hvert fald gerne følge med :)

  Svar
 4. Lækker nem aftensmad. Uha vil Ikke ind i den debat. Jeg er jo ny indenfor det bloggeri med et ben i den kreative verdens, et andet ben sæver i kagernes verden og mens resten af min krop forsøger sig ind i den nye verdens uden sukker – men jeg troede at man blot kunne blogge om hvad man havde lyst til. Jeg har ingen ambitioner kun lysten til at “lege” herinde og det skal der vel være plads til. Ha en rigtig dejlig aften.

  Svar
  • Enig! Det skal være i orden at bloggen er et hyggested og ikke et sted, hvor man behøver udleve nogle ambitioner.

   Svar